Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חאלד אל תהיה מודאג - תאמין לי, כשיגיע הרכב תהנה עד הגג ....

1. לגבי תצוגה של התיקיות ב USB, זה נפתר באופן פשוט מאוד , יש חוט שמחובר לבלם היד , כדי לנתק את תצוגת הסרטים של ה DVD וגם התיקיות ב USB בזמן נסיעה , ניתן לבקש שינתקו ותוכל להנות - בעיה נפתרה .

2. לגבי הבאסים בווליום בינוני וגבוה - אני כבר לא בטוח שיש אצלי בעיה , יכול להיות שהשירים לא היו באיכות טובה , כי הורדתי כמה חדשים והקפדתי להוריד איכותיים וזה נשמע די טוב (לא כמה המערכת בבית אבל ממש טוב )

3. לגבי השליטה מההגה - נכון , אין כרגע פיתרון אבל זה לא כזה קריטי , במיוחד כשאתה מרגיש איך האוטו מזנק בהילוך שני :-o:-o:-o כאילו חיברו לו רקטה בישבן ...:twisted:

אנשים בדרך כלל כותבים מה שמפריע להם , שוכחים לכתוב כמה נהנים , הגעתי לעבודה וכבר חצי שעה מסתובב פה כמו דביל :-D:-D לא יורד לי החיוך מהפנים !!

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך לנתק שום "חוט שמחובר לבלם היד"...... אפשר לבטל את זה דרך מסך הגדרות של המערכת.

כדי להכנס למסך הגדרות טכנאי יש קוד סודי, אפשר לבקש ברדיו מילנו והם מבטלים את זה.

Seat Leon 1.8 TSI

פורסם
חאלד אל תהיה מודאג - תאמין לי, כשיגיע הרכב תהנה עד הגג ....

1. לגבי תצוגה של התיקיות ב USB, זה נפתר באופן פשוט מאוד , יש חוט שמחובר לבלם היד , כדי לנתק את תצוגת הסרטים של ה DVD וגם התיקיות ב USB בזמן נסיעה , ניתן לבקש שינתקו ותוכל להנות - בעיה נפתרה .

2. לגבי הבאסים בווליום בינוני וגבוה - אני כבר לא בטוח שיש אצלי בעיה , יכול להיות שהשירים לא היו באיכות טובה , כי הורדתי כמה חדשים והקפדתי להוריד איכותיים וזה נשמע די טוב (לא כמה המערכת בבית אבל ממש טוב )

3. לגבי השליטה מההגה - נכון , אין כרגע פיתרון אבל זה לא כזה קריטי , במיוחד כשאתה מרגיש איך האוטו מזנק בהילוך שני :-o:-o:-o כאילו חיברו לו רקטה בישבן ...:twisted:

אנשים בדרך כלל כותבים מה שמפריע להם , שוכחים לכתוב כמה נהנים , הגעתי לעבודה וכבר חצי שעה מסתובב פה כמו דביל :-D:-D לא יורד לי החיוך מהפנים !!

וואלה צודק יפה לשמוע גם דברים טובים , אגב התקשרתי היום לבחור בשם מיכה מרדיו מילאנו חיפה אמרתי לו על הביטול DVD , ביקש ממני לשלוח לו טופס של ביטול או שאני פשוט אקפוץ אליו :-D בקשר לרכב אנחנו לא אמורים לנהוג רגוע בזמן ההרצה ? או שאפשר כבר לחמם מנועים:twisted: ???

auto emocion

פורסם

תנהג רגוע 1000 ק"מ ראשונים

נו למישהו כבר הגיע הלאון? אני עדיין מחכה ואמרו פה שהדד ליין זה יום חמישי, יש סיכוי שיעברו אותו?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לאחר שיחה עם נציג סיאט הרצליה היום בטענה שחמישי כבר לא יהיה,

הוא טען אחרת ואמר שמי שהזמין בדצמבר מקבל עד ה20 לחודש.

נקווה

פורסם

רגע מצד אחד אתה אומר שחמישי כבר לא יהיה אבל מצד שני אתה אומר שעד ה20 לחודש אבל ה20 לחודש יוצא יום חמישי.

תוכל לפרט קצת יותר?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חבר'ה שימו לב,

חלק מהרכבים מגיעים ללא מצלמת רוורס/ חיישנים ובסיאט יתעקשו שתקבלו ואוצ'ר ותתקינו בזמנכם החופשי ברדיו מילאנו.

כל זה עקב הלחץ המטורף שיש להם לשחרר רכבים - אישית מעדיף לא לעשות את זה ושהם ישברו את הראש.

כל אחד לשיקולו

פורסם

דיברתי איתם היום והודיעו לי שיכול להיות שכבר את יום חמישי הם לא יספיקו, אמרו לי שאני אקבל את הרכב תחילת שבוע הבא.

(ראשון,שני)

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

שת שאלות למי שכבר קיבל את הרכב:

1. למי שקנה גם איגו עם המערכת האם קיבלתם איזשהוא שובר שדרוג של המפות - לפחות לשנה הראשונה?

2. שמדליקים את המערכת אמור לעלות הלוגו של סיאט? לי עולה הודעה בסינית שנראית כמו הודעת ERROR או WARNING עם ציור של משלוש אדום ובתוכו סימן קריאה. זה תקין?

פורסם

firebirdrc:

1) אצלי יש את האיתורן...

2) אצלי זה שונה : בהתחלה יש כיתוב Volkswagen

אחר כך עולה מסך עם הלוגו של סיאט

אחר כך מתקבלים בתפריטים של המערכת

מאוד מוזר מה שציינת - לא ראיתי משהו כזה ולא נראה לי תקין !

פורסם

האמת שאנחנו את הלאון קיבלנו כבר לפני שבועיים, יש לי המון מה להגיד אבל בצורה מפורטת בקרוב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
firebirdrc:

1) אצלי יש את האיתורן...

2) אצלי זה שונה : בהתחלה יש כיתוב Volkswagen

אחר כך עולה מסך עם הלוגו של סיאט

אחר כך מתקבלים בתפריטים של המערכת

מאוד מוזר מה שציינת - לא ראיתי משהו כזה ולא נראה לי תקין !

גם גיליתי שהדיבורית עושה רעשים בשיחה ולפעמים בכלל לא שומעים.

אני נוסע מחר לרדיו מילאנו (אני מקווה שהם פתוחים בשישי)

• תוכן חדש...