Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי הרבה תמונות שהסאב מותקן בלי תיבה והרמקול כלפי המושבים!

מה זה נותן?

יש הבדלים בשמיעה בין זה לסאב עם תיבה?

אם אין הרבה מקום בבגאז זה מומלץ?

מישהו יכול להסביר לי קצת על כל הקטע הזה????

תודה

sound_install2.jpg

פורסם

הסאבים שמותקנים ככה הם סאבים פרי-אייר שיכולים לעבוד ללא תיבה (יותר נכון זקוקים לתיבה גדולה מאוד כך שהבגאז' יכול לשמש כתיבה עבורם

אבל הבגאז' צריך להיות אטום וכו

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הבנתי שהסאב של קיקר

CVR12

צריך תיבה של משהו כמו עד 130 ליטר...

אז הסאב הזה יתאים ???

ואיך אוטמים בגאז?????

עם החומר דינמיט או מה?

פורסם

נפח של בגאז' של רכב משפחתי רגיל הוא בערך 300ליטר+- ואפילו הרבה יותר לעיתים,אז מן הסתם שהוא יצטרך תיבה

ואין טומים וכל זה אני לא יודע

פורסם
רוב ההתקנות האלו הן לא של סאבים פרי אייר, אלא פשוט סאב שמותקן הפוך לתוך תיבה. הסיבה היחידה לכך היא לשם יופי ואין הבדל בסאונד.

אייל, יש לי שאלה בנושא הזה. ב HU שלי יש אפקט של סאב וופר הפוך (פיוניר 740) ויש שוני בצליל כשאני מפעיל אותו. אז אם הכפתור אמור לדמות אפקט של סאב הפוך, אז כניראה שיש הבדל. תוכל להסביר את העניין?

פורסם

הופך את הקוטביות. יש לנסות את שני המצבים ולראות מה נשמע טוב יותר. בסאב הפוך בדרך כלל הופכים את הקוטביות אבל בגלל שמדובר ברכב, אין כלל ברזל וזה יכול להישמע טוב גם עם קוטביות "רגילה".

פורסם

אייל הוא הראה תצלום של סאב שמורכב לא בתוך תיבה אלא יושב בתוך הבגאז',זה לא סאב פרי אייר?

פורסם

סאבים שמותרנים הפוך לתוך תיבה הם לא פרי אייר אבל בתמונה הזאת יש מצב שזה פרי אייר כי נראה כאילו הוא לא בתוך תיבה אלא הממברנה שלו בתוך סלון הרכב במקום מושבים אחוריים.

פורסם
הסאבים שמותקנים ככה הם סאבים פרי-אייר שיכולים לעבוד ללא תיבה (יותר נכון זקוקים לתיבה גדולה מאוד כך שהבגאז' יכול לשמש כתיבה עבורם

אבל הבגאז' צריך להיות אטום וכו

אתה בטוח !?!?!? כי אני ראיתי אחרת :)

• תוכן חדש...