Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי פאסאט שנת 2003

ברצוני לקנות במקום הרדיו דיסק הישן דאבל דין חדש

ולהתקינו

אך לא יודע ב 100 אחוז אם יש לי את האופציה או לא הלכתי לאיבוד כבר

מרוב מתקינים שחלק יודעים חלק לא

ותמונות באינטרנט באתרים בחו"ל שיש להם את אותה תצורה אך המזגן אצלם ממוקם בתחתית הקונסולה ולא כמו אצלי למעלה

אשמח לקבל עזרה לפני הקנייה

(התקנה עצמאית) מצורפות תמונות מהרכב

בתודה

כפיר

IMG_0005.jpg

IMG_0007.jpg

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

ב100% אני לא אגיד לך אבל לפי תמונות אתה תצטרך מסגרת ל2DIN כי 2DIN קצת קטן, תחקה לתגובות מאנשים שיש להם אותו רכב או מתקינים שהתקינו באוטו כמו שלך 2DIN.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

יש לי את אותו האוטו בדיוק יש אפשרות להתקין דאבל דין.

ישנו חלק שחיפשתי אחריו הרבה פה בארץ ונראה כאילו הוא לא קיים

ואתה צודק הבקרת אקלים יושבת למטה במקום התא שקיים.

האם מישהו יודע את השם של החלק? או לעבור בEBAY אחד אחד.?

אבל לשאלתך כן זה אפשרי.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

אז ככה יצא לי היום להסתכל קצת באיביי ומצאתי שיש 2 חלקים שצריך

לקנות:

1.החלק הפנימי אשר יחזיק הכל (מאלומניום אני חושב)

2.הפנאל החיצוני.

אני מצאתי בינתיים את הפנימי:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Audi-Radio-Mount-Bracket-Double-Din-Passat-B5-OEM-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZModelQ3aPassatQQhashZitem3cb2b9b17fQQitemZ260696551807QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

יפההה כן לפי מה שהבנתי באמת חייבים את הפלסטיק החיצוני ואת החלק הפנימי השילדה לתמיכה במכשיר

חייבים למצוא את החלק השני

למי שיש דרך

אני אשמח מאוד

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

תנסה לבדוק אצל אהובי שי אם יש להם מתאם של METRA לרכב שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לכולם שלום,

זוהי הפעם הראשונה שאני כותב הודעה כלשהי בפורום זה , ניסיתי לחפש לפני שאני פותח נושא חדש , לצערי אין פה תשובה ברורה , הבנתי שצריך שני חלקים , לא כל כך יודע איזה, הלינקים מעל לא עובדים. האוטו שלי נרא בדיוק אותו דבר, האם יש פתרון זמין בארץ להתקנת 2din ברכב פאסאט b5.5 ? מישהו מכיר מקום שמתעסק בהתקנת מערכת שמתאימה לדשבורד של פאסאט 2003?

תודה

פורסם

שלום לך,

למיטב ידעתנו, אין מתאם לפאסט בשנתון הזה. אנחנו מיבאים את המתאמים המקוריים לרכבים, חיפשנו עבור לקוח ולא מצאנו. (נשמח לגלות שיש)

ביצענו עבודה אחת ע"פ בקשת לקוח, כאשר השתמשנו בקיים ברכב ושיננו את המבנה של המסגרות.

אני מצרף לך תמונה כפי שיצא, למיטב ידעתנו אנחנו הראשונים והאחרונים שביצעו דבר כזה היות וזה דורש לא מעט עבודה.

הלקוח ביקש שנוציא את הusb מקדימה, כמובן שעדיף בשביל האסתטיקה למשוך מאחור ולהחביא בתא כפפות למשל.

נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת.

פאסט 1.jpg

פאסט 2.jpg

פאסט 3.jpg

פאסט 4.jpg

פאסט 5.jpg

פאסט 6.jpg

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה המאוד מושקעת ומסבירה

המראה הפנימי השתנה 180 מעלות

מה לגבי המרווחים שנשארו משני צידי היחידת בקרה של המזגן? זה משהו שניתן לסגור בצורה אסטטית?

• תוכן חדש...