Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה ההגיון מתחיל לדבר. לפי מה שאתה כותב השיקול העיקרי צריך להיות הכלכלי, כיון שאין לך כסף מיותר לפיזור על שיפוצים ושיפורים לא חיוניים.

לגבי הפחחות - נסה לקבל הצעת מחיר לגבי תיקון מקיף, או הסתפקות בתיקונים של ליקויים מרכזיים תוך ויתור על תיקון כל מיני שריטות קטנות ושטחיות. עם הצעת מחיר כזו שקול מחדש את צעדיך.

סה"כ יתכן שהרכב שלך יחזיק מעמד עוד כמה שנים, לכן כתבתי את המשפט הראשון שלי - תיקונים חיוניים - כדאי לבצע, אלא אם יש לך כוונה להתקדם בצורה משמעותית בהחלפת רכב. אם כל שאתה מקצה להחלפה הוא 30-40K ההתקדמות לא תהיה גדולה, וכיון שאתה קונה חתול בשק כנראה עדיף למשוך את הישן והמוכר ולנסות לצבור עוד 20-30K כדי לרכוש רכב סביר (אני מתכוון להתקדמות של 10-12 שנים, כלומר הסתברות טובה ל"שקט תעשייתי" ממושך).

ד"א, כאשר כתבתי "חלקי גומי" התכוונתי גם לחלקים קריטיים כגון אטמים וצינורות למיניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם הערה קטנה שתדע, בארץ לא תמצא פירוקיה או אפילו קורולה אחד מהשנים האלו שהקוסנסולה המרכזית שלהם שלמה, הסיכוי כמעט אפסי, השמש הישראלית עשתה את השלה אחרי 13-17 שנה שהקורולה הזאת נמצאת על הכביש. הפיתרון היחיד להזמין מחו"ל. או בטויוטה 1200 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דווקא ראיתי לפחות פעמיים טויוטות כאלו בפירוקיה עם הקונסולה שלמה ויפה - חבל שאז לא חשבתי לקנות כמה חלקים נוספים.

אני אבדוק את האופציות שלי - יתכן ושיפוץ מאסיבי לקונסולה גם תהיה אופציה טובה - את הקונסולה הזו כבר שיפצתי פעמיים ואני לא בטוח אם היא תחזיק פעם שלישית.

אני אבדוק - יתכן ויש לי עוד אופציות ויכולת להפעיל קצת קשרים כאן.

יש פירוקיות ששומרות חלקים כאלה מאוכסנים במקום מוצל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...