Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר ALPINE 3555 OLD SCHOOL, מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מחיר ויש מחיר .

קח בחשבון שלא כל מחיר גבוה נובע מפלצנות ! האם רמקולים אלקטרוסטטים של מרטין לוגאן לא שווים את הכסף שהם עולים?

אני חוזר על מה שכתבתי בעבר! יכול להיות ש 45W של מותג X יהיה טוב יותר מ 45W של מותג Y ועל זה אתה משלם היצרנים לא טיפשים! אחרת למה למכור מגבר כזה ב 2000 ש"ח ויותר כאשר V15 ב 500 ש"ח נותן את אותו הנתון ..

כל מגזיני הסטראו - במבחנים שלהם , עורכים בדיקת LAB ובדיקת סאונד. יש כאלו שקיבלו מצויין בשני הקטגוריות ויש כאלו שקיבלו VERY POOR ב LAB ו EXCELLENT בסאונד.

אגב ! לגבי CLONES כאשר העתק / שיבוט הוא באמת באותה רמה גם לו יהיה תג מחיר .

להזכיר לך מה עשה בוב קארוור ואיפה המוצרים שלו כיום?

למגברי CLASS D שם באמת העסק נילקח לאקסטריים ! חשבתי הרבה מדוע אין הרבה יצרנים שהרימו את הכפפה ומייצרים מגברים בשיטה הזאת. ?

המסקנה: מאוד קשה ב CLASS D להגיע לתוצאה משביעת רצון ביחס למגברי CLASS A\B רגילים , כאן או שיוצא לך מגבר מעולה או שהתוצאה היא קטסטרופה , ולכן בכלל רוב היצרנים לא רוצים בגלל לגעת בזה במקל פרט להגברות סאבוופרים.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מכיר אייס בלוקס של seymour ? קלאס די לאודיופיל. יד ויש. כמו כן תאמין לי .... מגבר אוזניות clone של liner matrix עולה 200 דולר ונשמע ונמדד טוב יותר מהמקור שעולה 800 , נטו מותג אל תהיה תמים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לגבי מה שרשמתם טל ועופר אני חייב להגיד שאני מסכים לרוב, אבל, וזה לא רק במוצרים לרכב, אתה לא משלם על עלות ייצור אלא גם על פיתוח. כדי להגיע למוצר טוב צריך לעבוד הרבה וזה אומר הרבה שעות של לשלם לאנשים שלא בדיוק מרוויחים את המינימום (אח שלי מהנדס חשמל ככה שאני יודע במקרה :-P). אני חושב שפה היתרון של חברות המדבקה הן לא צריכות לבזבז כסף על פירסום\ עובדים ודברים בסגנון פשוט קונים מגבר מוכן ומייצאים.

חברה שעשר שנים מוכרת את אותו המגבר עם אריזה חדשה כל פעם, במחיר מפוצץ זה כבר משהו אחר:roll:

פורסם
הכל היה פשוט ותמים בשביל תעשיית הסאונד , רצית מגבר טוב קיבלת , ב 1000 דולר יכלת לקנות את הכי טוב בשוק

מגברים טובים אף פעם לא היו זולים. יש לך מושג מה זה היה 1000$ באותם שנים? אני מכיר הרבה סטודנטים שהיו איתם 4-5 חודשים.

• תוכן חדש...