Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עקרונית את השאלה אני שואל בשביל חבר מיואש בתקווה שמישהו יוכל קצת לעזור.

החבר קנה את הרכב הנ"ל מסוכנות לפני כחודש. עניין העברת הבעלות, כידוע בקנייה שכזאת, ארך זמן רב עד שלבסוף הסתיים לפני מספר ימים. דבר זה רק חידד את העניין שקשה לעמוד מול חברות כאלה בעניינים לא סגורים לאחר תשלום על הרכב. בעת הקנייה נמסר לו מפתח בודד של הרכב, וכן היה חסר חלק פנימי בסלון הנוסעים, שלגבי שניהם הובטח טיפול מיידי. לאחר התעקשות ונדנוד בלתי חוזר מצידו, הותקן לפני כמה ימים החלק החסר ע"י אחד מהעובדים, אך מסתבר שזה לא מספיק לגבי עניין המפתח הנוסף שהובטח לו. כל פעם הוא נדחה בטענה שעדיין ממתינים בסוכנות לקבלת המפתח מחברת הליסינג. בשלב מסויים אף נאמר לו שהחברה מוכנה לשאת בהוצאות שכפול מפתח חדש, בהתאם להצגת חשבונית. יש לציין שאולי עניין זה לא נראה כנושא חשוב במיוחד, אבל הוא עולה מתוך ייאוש בשל מרדפים בלתי פוסקים אחרי הסוכנות, לקבלת דבר מקורי שאדם שילם עליו ממיטב כספו.

האם כדאי להתעקש על קבלת המפתח המקורי? האם הם מחוייבים לתת אותו, שכן אין לכך התחייבות בכתב, ומה ניתן לעשות אם איבדו אותו למשל?

האם מישהו מכיר דרך אפשרית לקבל אותו דרך חברת הליסינג בפנייה ישירה?

תודה רבה למשיבים!

פורסם

אני יודע שבהרבה חברות הרכב נמסר כמשומש עם מפתח אחד בלבד. כך הובהר לי באלבר כשהלכתי להתעניין ברכישת רכב.

פורסם

אני לא הייתי מקבל רכב עם מפתח אחד - שכפול מפתחות כאלו יכולים להגיע ליותר מ 1000 ש"ח, ולהישאר עם מפתח אחד זה מתכון בטוח להזמנת פורץ.

פורסם

בהנחה שהמפתח אלקטרוני, שכפול מפתח וקידוד מחדש של שני המפתחות לא יאפשר פתיחת הרכב על ידי המפתח המקורי שנשאר בידי חברת הליסינג.

אם הם מוכנים לשלם כפי שכתבת תעשה את התהליך במוסך רשמי של היבואן וכך גם ירשם הקוד החדש אצלו (בהנחה שהוא פועל כמו שצריך...).

• תוכן חדש...