Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים הלך הפקס במפעל שלנו, בחיפושי הפקסים הגעתי לליזר ליין שהיו מוכרים לי מניסיון עבר. רכשתי פקס (מכשיר משולב).

הפקס הגיע למחרת ועשה הכל: צילם, סרק, שלח פקסים ה כל חוץ מדבר אחד - לקבל פקסים. משום מה המכשיר לא קיבל פקסים כמעט בכלל. תלונה לחברה נענתה בכך שהמכשיר תקין כיוון שקיבלנו פקס אחד מהחברה (היו שלושה פקסים שהגיעו מתוך מעל 10 שנשלחו) ו80% מהבעיות היו לטענתם כיוון שלכל השולחים יש בעיות בקו הפקס שלהם. לאחר ההתעקשות צילצלתי לתמיכה שם אחרי כשעה קיבלתי אישור שאכן יש בעיה עם הפקס והגעתי לחברה להחליף.

מראש - התקשרתי לוודע שיש מכשיר אחר שרצינו בו וכי הטונר שלו מקורי - וזאת עקב אזהרה מראש שקיבלנו מנציגי זירוקס בארץ.

הגעתי, החלפתי, קיבלתי מכשיר "חדש" של זירוקס ולהפתעתי בתוך המדפסת היו ליכלוכים וניירות ישנים. לאחר שפתחתי את הטונר והתקנתי אותו קיבלתי הודעה כי הטונר ריק לחלוטין.

בבדיקה מול נציג זירוקס התברר כי המדפסת עבדה בעבר ועברה איפוס חלקי - דבר שהשאיר מספיק עדויות לעובדה שמשהו הפעיל את המדפסת בעבר. בנוסף הפקס לא עבד (שוב) והמכונה לא העתיקה דפים מהמזין.

ריב, צעקות, איומים ולאחר יום וחצי ללא פקס קילנו סוף סוף פקס אחר, בתקווה שהוא באמת חדש (-: הפקס בכל מקרה עובד, הטונר נראה סביר ומבחינתנו זה מספיק.

המסקנה שלי - להזהר שקונים מהאינטרנט, ועוד יותר להזהר שלא לקנות בחברת לייזר ליין...

פורסם

מוזר.

אני כבר קניתי שם 2 מכשירים (משולב לייזר שחור לבן של HP ומשולב לייזר צבע של סמסונג) והיה סבבה.

במכשיר של HP היתה תקלה (לא נדלק, DOA) והם שלחו שליח על קטנוע באותו יום שהביא מכשיר אחר זהה (למיטב יכולת בדיקתי חדש לגמרי) שהיה תקין.

המכשיר של HP (השני...) כבר עובד למעלה משנה וכבר עשה כמעט 5000 דף בלי תקלות.

המכשיר של סמסונג בינתיים עובד אבל הוא נקנה לפני חודשיים-שלושה והיקף השימוש נמוך אז זה לא אינדיקציה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המסקנה שלי - להזהר שקונים מהאינטרנט, ועוד יותר להזהר שלא לקנות בחברת לייזר ליין...

מסכים. אני הייתי צריך לרכוש מדפסות לחברה בה אני עובד ולייזר ליין הציעו מחיר אטרקטיבי מאוד עם 3 שנים אחריות.

המדפסות הוזמנו מהם והתקבלו כשלא הייתי במשרד.

מסתבר שהם מתנים בחשבונית {שלא כחוק ובניגוד למפורט בהצעת המחיר} את האחריות ל3 שנים ברכישת הטונרים מהם בלבד.

החברה הזו אינה נוהגת בהגינות ואינה מכבדת את לקוחותיה לצערי הרב. אני בטוח לא אקנה מהם שוב ולא אמליץ לעשות כן לאף אחד.

פורסם

אני מזמן הפסקתי לקנות מדפסות .

רק דרך יזמקו מפעיל או זירוקס ישראל ישירות.

משלם שכירות של 120 דולר למדפסת ל 10K דפים כולל טונר לא מוגבל, שירות תיקונים ומדפסת חלופית במקרה הצורך.

בשביל מה לקנות?

(אני מדבר על עסק כמובן לא לבית)

פורסם

שחור לבן או צבע? מהמחיר אני מניח ש/ל אבל יש הפתעות.

כמו כן, אתה מחוייב לצרוך את הכמות הזו בזמן מסויים, או בקצב שלך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מוזר.

אני כבר קניתי שם 2 מכשירים (משולב לייזר שחור לבן של HP ומשולב לייזר צבע של סמסונג) והיה סבבה.

במכשיר של HP היתה תקלה (לא נדלק, DOA) והם שלחו שליח על קטנוע באותו יום שהביא מכשיר אחר זהה (למיטב יכולת בדיקתי חדש לגמרי) שהיה תקין.

עצם העובדה שמתוך שתי רכישות נתקלת במכשיר אחד לא תקין זה אומר דרשני.

שיטתם לפי הבנתי היא לקחת מכונות שחזרו מתיקון או מהחזרות ולמכור אותן כחדשות. ניתן לשם לב שכל המכשירים שיוצאים משם יוצאים עם ניייר דבק שקוף מעל הנייר דבק של החברה שמעיד על מקוריות המכשיר.

המדפסת הבאה שלי אכן תהיה באמצעות חוזה שירות. עדיף ואמין.

פורסם
שחור לבן או צבע? מהמחיר אני מניח ש/ל אבל יש הפתעות.

כמו כן, אתה מחוייב לצרוך את הכמות הזו בזמן מסויים, או בקצב שלך?

עכשיו רק ראיתי את השאלה.

מדובר בש/ל והמחיר הוא לשנה/10K דף הראשון מבינהם.

בזירוקס אתה רוכש את המדפסת (צבעונית שעווה) ומשלם פעימת מונה זולות שכוללות שעווה ושירות תיקונים.

במפעיל כנ"ל.

• תוכן חדש...