Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו אוכלים או בצהריים ליד העבודה או בסופ"ש בחוץ, וזה לא נכלל בחשבון שציינתי של 500 שקל לחודש כמובן.

...

אגב - לגבי ארנונה (...)

או-קיי, עכשיו מסתדר לי. פשוט לא האמנתי שיש מישהו שמוציא פחות ממני על אוכל...:wink:

טוב שהזכרת את ההנחות בארנונה, אני לא יודע מה יש בחיפה,

אבל הנחות לסטודנטים וכו' זה משהו נפוץ שכדאי מאוד לברר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחילופין, אם יש לך איזה קרובת משפחה רחוקה באירופה שרוצה להתחתן איתי... :roll:

קרובת משפחה עירקית הולך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קרוב לארבע שנים בחברת ה-IT הגדולה בעולם הביאו אותי למסקנה שאת לימודי ההנדסה (שתכננתי עליהם

מגיל 3 בערך) נשאיר לפעם אחרת. אינני מעוניין להפוך את התחביב למקצוע, אולי אחזור לתחום הזה בעתיד.

נכון להיום התכנון הוא על משהו בתחום ההומניטרי, עדיין לא ברור בדיוק מה. השאיפה היא להתרחק במידת

האפשר מטכנולוגיה, מתמטיקה וכל תחום ריאלי אחר שיכול להוביל אותי בסופו של דבר לשוב ולעבוד בתאגיד.

נכון שאת העתיד לא ניתן לצפות, אבל אני כבר יודע מה אני לא רוצה להיות כשאהיה גדול. מה אני כן רוצה?

את זה נראה בעתיד הקרוב.

בנאדם, אתה תותח!

תלך בעקבות הלב.

יש לנו הרבה במשותף אני רואה.

כרגע, אני מנהל מערכות מידע. נהנה? אני בספק:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
למיטב ידיעתי, הלימודים שם בחינם לאזרחים, לא למהגרים. זה גם לא כ"כ פשוט לאנשים מבחוץ, כפי שהראה לאחרונה

נסיון של חבר טוב שתכנן ללמוד שם רפואה, ונזרק מכל המדרגות אחרי שבילה שם שנה ואף למד את השפה על בוריה.

::

אין הבדל בין אזרחים למהגרים. עלות הלימודים משתנה בכל אחת ממדינות גרמניה. (נע בין 0 ל 650 אירו בסמסטר).

אם זה אפשרי, אתה יכול לפרט מה קרה עם החבר ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

MY 5 CENT.

דירת 2 חדרים בנתניה, מיקום מעולה (שקט וקרוב למרכז) כולל הכל חוץ מכבלים ואינטרנט 2500 ש"ח.

אוכל לחודש + יציאות ובילויים (לא כולל חתונות, בר מצוות ובריתות) 2300-2500.

הוצאות נוספות כמו חדר כושר, אינטרנט, חשבון פלאפון וכו', כ500 ש"ח.

רכב (קליאו ספורט), נוסע מעט מאוד (אבל מהר!) ולכן לא משקף כל כך את האדם הסביר, 600 - 800 ש"ח לדלק, עם ממוצע הביטוח והטיפולים יוצא כ1200 ש"ח לחודש.

כל זה לזוג שממש לא חוסך מעצמו הנאות בחיים, מקרר מלא בכל טוב ויציאות רבות לבילויים. :)

אני חושב שאדם בודד יכול להסתדר עם 5000 ש"ח בכיף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...