Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת עגינה לדיסק קשיח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לעבודה עם דיסקים פנימיים בחיבור חיצוני למחשב. היום משתמש בכבל Sata שהתקלקל.

רוב הדיסקים הם 3.5", יש אחד של 2.5, אולי יהיו עוד בעתיד.

הדיסקים כולם Sata. עדיפות לחיבור Firewire.

עדיפות לתחנת עגינה או מגירה כלשהי המאפשרת שליפה והחלפה מהירה של הדיסק על מארז שבו צריך להרכיב את הדיסק.

יש רעיונות? ראיתי אחד באייבורי ב-200 ש"ח, אין לי מושג מה טיבו, גם לא מצאתי באתר.

קניה בארץ בלבד, צריך את זה למחר לצערי (אחרת הייתי עושה מחקר מעמיק יותר). עדיף באיזור תל אביב.

תודה!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

‏Dynamode Docking Station Compatible With 2.5 3.5 SATA HDD + Card Reader + Hub‎

עולה 100 שקל בקיאספי.

עובד עם זה בעצמי, הזמנתי מDEALEXTREAM אחד כזה אשר ניתן לחבר לו שני כוננים במקביל, עובד מצויין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה! יירכש מחר אם יש להם במלאי.

האם יש כאלה עם חיבור Firewire? בהנחה שאשמח לרכוש עוד אחד כזה בעתיד בלי לחץ, לאיזה כיוון לכוון? Dealextreme מוכרים מוצרים סבירים באזורים האלה? עד היום הזמנתי מהם רק פיצ'יפקעס.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

המוצר שרשמתי לך והמוצר שקניתי בKSP הוא אותו המוצר בדיוק.

לא מכיר את המוצר הזה עם FIREWIRE אבל אולי ניתן למצוא באיביי או בDX.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...