Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 166 חלון בגג שלא קיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם יש "חלון" עם אפשרות לחלון גג, האם מופיעה המילה "כן" בסעיף זה או תחת תנאים והגבלות מופיע - "פתח בגג".

זה המצב, התכוונתי שהאינדיקציה לחלון בגג היא חיובית. לא שהיא אופציונלית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טוב.

אחרי שיחה עם משרד הרישוי.

חלון מס 1 בחולון. בימים א-ה בין השעות 7:30 ל 12:30. הנה עוד יום עבודה הלך.

בדיקה של הרכב ואח"כ להוציא רשיון רכב חדש.

אני מקווה שאין כאן עלויות נוספות. כי אם חוץ מהזמן שלי אני גם אצטרך לשלם מהכיס אני ממש :evil:

מדובר באלפה רומאו 166 דיסטינקטיב ללא חלון בגג וללא מושבי עור.

ככה הרכב מגיע מהמפעל. משרד הרישוי החליטו להיות "נחמדים" ולשדרג לי את הרכב.

לא כייף

תודה לכל העונים.

פורסם

לפני שתפסיד יום עבודה, אצטט את עצמי למקרה שההודעה הבאה חמקה מעיניך.

אני מאמין שפניה עם הרישיון החדש בצירוף זה הנוכחי למשרד הרישוי תפתור לך את הבעיה צ'יק צ'ק. לחילופין, הזמן כפל רישיון (בחינם דרך האינטרנט) וקווה שהוא יגיע ללא הטעות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב הסאגה נגמרה

הלכתי לחלון מספר אחד. בחולון

דרך אגב קורים לזה מסלול 2.

עמדתי בתור.

הגיע הבוחן אומר לי בלי לבדוק את הרכב גש לחלון 5 . תבדוק תראה תשנה כלום גש לחלון 5.

הגעתי לחלון 5 בחור מאוד נחמד אומר לי כי סמל"ת צריכים לשנות לי את רישיון הרכב.ולעדכן במשרד הרישוי.

מה שאומר שנסעתי למשרד הרישוי סתם!!!

האמת שקיבלתי שרות מדהים מסמל"ת היבואנים ובתוך חצי שעה הנפיקו לי רישיון חדש לרכב.

רצתי אצתי לטסט וכמובן שנגמרה הסאגה לא לפני שבמכון רישוי רצו לשלוח אותי למשרד הרישוי שוב להחתים אותם על הרישיון רכב החדש.

משמע

אם אין חלון בגג ורשום שיש ברישיון. ואם יש חלון בגג ורשום שאין (ברכב מקורי) אקסודוס ,רובר....

1. פנה ליבואן שינפיק לך רשיון חדש לרכב.

2. גש למשרד הרישוי תוציא כפל רישיון מעודכן.

3. אין צורך בעמדה מס 1

4. לא עלה לי כסף כל התהליך.

5. הרבה עצבים ובזבוז של זמן.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כדאי לקרוא את זה לפני שהולכים למשרד הרישוי:

אם אתם גרים במרכז מומלץ לכם לנסוע לחיפה המצב שם הרבה פחות חמור. שווה את השעה נסיעה תאמינו לי.

1. אתם באמת צריכים אישור מהיבואן שהחלון גג שלכם מקורי. גם אני לא האמנתי אבל צריך. תבררו ב144 את היבואן או במוסך המורשה והם יפנו אותכם. תגיעו למשרד הרישוי אך ורק אם יש לכם אישור כזה.

2. בכל משרד רישוי מחוזי יש עמדה מס'1 שהיא עמדת הבוחנים. בד"כ הם פותחים ממש מוקדם בבוקר. בחיפה למשל 7:30 עושים מעבר מהיר על כל המכוניות הפרטיות ואז עוברים למשאיות תדאגו להיות שם ראשונים. אחרת הסיבוב הבא הוא רק ב9:30 -10:00 כשאתם עומדים מאחורי מיליון נהגי משאיות. הבוחן מאשר את הטופס ואז אתם לוקחים ממנו טופס אחר.

3. קיבלתם טופס מהבוחן אתם צריכים להוציא רישיון מחודש ולשלם עליו אצלי זה עלה 92 שקלים. תדאגו שתעודה של בעל הרישיון נמצאת אצלכם ולא רק ייפוי כוח.

אלא תעודה של מי שרשום על הרישיון אחרת לא ינפיקו לכם חדש.

שיהיה בהצלחה לי זה לקח 4 שעות.

• תוכן חדש...