Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ציוד לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שאת אלעד זה לא מדאיג. אתה זה שאמור להיות מעט מודאג.

מעשה שהיה- אחד החיילים אצלי בצוות הסדיר פרסם פרטים באתר חבר'ה על מבנה היחידה בה שירתנו- מיקומי צוותים, סד"כ וכולי. בדיוק גלש באתר איזה סגן אלוף לענייני ביטחון שדה או וואטאבר, השיג איכשהו את פרטיו, ומפה לשם הבחור נשפט אצלינו ביחידה וקיבל 21 יום מעצר (אותם בילה בבסיס חיל האוויר וכשבאנו לקחת אותו חזרה, לא רצה לעזוב :-D)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שים לב מה כתבת פה:

אני משרת בבסיס זיקים לשעבר אשר כיום נקרא בה"ח העורף. זהו בסיס הכשרות של פלוגות חילוץ והצלה של פיקוד העורף ונמצאות בו עדיין שתי פלוגות של מגל - דורס וגולן(אשר אט אט הופכת גם היא לחלק מפיקוד העורף).

ועכשיו תגיד לי שלא ציינת את אופי הכוח שנמצא בבסיס מסוים, את תפקידו, הכשרתו ושמו.

אם לא תפסיק את השיחה הזאת בעצמך, אנחנו כבר נדאג שתפסיק אותה. לא נעים לי להשתמש בטון המגעיל הזה, אבל נראה שאינך מבין שום שפה אחרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה עושה מזה עניין כאילו גיליתי עכשיו סודות מדינה.

על גבי הפורום ישנו מידע הרבה אבל הרבה יותר מסווג והרבה יותר קריטי ואתה עושה רעש מכלום. אכן אפסיק את השיחה אך בגלל הסיבה שהיא נהיית כבר מגוכחת.

• תוכן חדש...