Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כרגע יש לי סאב של אייפוניקס שתי סלילים כל סליל 4 אום 300RMS

אני בעוד כמה ימים קונה תיבה כפולה ומביא עוד סאב אחד כזה כי הוא די זול והוא אמין,טוב,נציל ולא סיני!

אבל מצד שני חשבתי אולי לשים את הקיקר CVR12 שגם לא כזה יקר אבל מפציץ ! העניין שהוא 400RMS ורציתי לדעת עם זה יהיה לי יותר טוב או יותר גרוע לשים סאב אחד 300RMS ואחד 400RMS ? אל תשכחו שהקיקר גם שתי סלילים כל סליל 4 אום!

ודרך אגב,

הציעו לי להרים את שתי הסאבים עם המונובלוק הזה rodeo drive zen-5001 אבל העניין זה שהוא של v12 וזה קצת מחשיד אותי. אך המחיר מאוד טוב 600 שקל! במקום 1000 ו... והוא יעבוד ב-1 אום!

זה המונו למי שלא מכיר :

http://www.th-s.co.il/t-images/SubCategories79B-50.jpg

פורסם

CVR בודד יהיה חזק יותר מהייפוניקס בודד.

כנראה שדאבל הייפוניקס יהיה חזק יותר מקיקר בודד.

יש לך את המגבר המתאים בשביל להגביר שני הייפוניקסים?

אתה יודע מה צריכות להיות מידות התיבה? זה יותר חשוב מהסאב. אפשר לגרום לסאב להישמע חזק יותר מסאב אחר, המון תלוי בתיבה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

התיבה גדולה .. והם לא מיוצרים בסין.. לפחות לא האייפוניקס, הוא מיוצר ב-USA .

אבל עדין לא קיבלתי תשובה :

2 אייפוניקס ולהוריד ל-1 אום ויצא 600 RMS

1 אייפוניקס 1 CVR12 להוריד ל-1 אום ויצא 700 RMS?

ואל תשכחו להסתכל על המגבר שהראתי שמה זה מאוד חשוב אני צריך להחזיר תשובה לבן אדם והכל חדש לא יד שניה

פורסם

אין מה לחבר אחד כזה ואחד כזה, או שניהם אותו דבר (גם אותה התנגדות) או רק אחד, אחרת אתה עושה סלט.

הייפוניקס כבר שנים מיוצרים בסין. אלא אם כן יש לך סאב מסדרה גבוהה מאוד או ישן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תיבה כפולה עולה 400 שח

אם אתה מוסיף את הכסף הזה לכסף שבו

תיכננתה לרכוש עוד סאב ,אתה מביא סאב בודד חזק וטוב וזו האופציה העדיפה לדעתי.

בנוסף הייתי ממליץ לך לרדת ממגבר הרודיאו דרייב ,סוג של זבל סיני.

פורסם

אבל עדין , מה יקרה עם אני ישים את הקיקר והאייפוניקס בתיבה כפולה? לא ישמעו יפה? כי אני לא יודע איך ישמעו עם שתי אייפוניקס.. קיקר אני יכול לסמוך עליו כבר אפילו בתור סאב אחד . מה אתם אומרים ?

פורסם

אישית לא הייתי עושה את הערבוב,אם כבר אהבת את ההיפוניקס אז אתה תואב את השילוב של שניים כאלו החפלת עוצמה.

ואל תשכח שלהרים CVR והיפוניקס זה לא אותו דבר היפוניקס הוא סיני פשוט ודי נציל אם כל מגבר תוכל לקבל עוצמה מספקת,אבל הCVR דורש עוצמה לפחות 250RMS ומעלה בשביל לפתוח את היכולות שלו,ולא נירא לי שיש לך מגבר מתאים(זבל סיני כל שהוא..).

לכן תלך על עוד היפוניקס וזהו.אישית הייתי ממליץ על זוג CVR אבל מי אני שאני אכנס לכיס שלך..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...