Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי IX35 האם שווה לחכות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי את היונדאי את דגם הסופרים .

העניין שצפי הקבלה הוא רק במאי 2011 .

האם זה שווה את ההמתנה הזאת.

או שפשוט לקנות ניסאן קשקאי ולקבל אותו בהקדם ?

פורסם

ה-IX35 היא לא הטוסון.

מדובר בשיפור משמעותי וקפיצה טכנלוגית (כמו המעבר אלנטרה ל-I30).

האם כל דגמי ה-IX35 האספקה שלהם הוא מאי 2011?

אני מעדייף את ה-peugeot 3008 על פני הקשקאי .

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לא יודע מה בדיוק הצרכים שלך, אבל מבדיקה שלי על כל הרכבים בסגמנט הייתי מצטרף להמלצה על 3008 ולא על הקשקאי.

(מה שאני עשיתי..)

ואם לא זה אז לדעתי לך על הספורטאז'. שהצפי לאספקה הוא לא הרבה קודם אם בכלל.

פורסם

הקשקאי לא מומלצת. צפופה מאוד ושירות של רנו.

קיה בנויה על אותו מרכב של IX35.

פיגו 3008 מצויינת! שווה בדיקה

פורסם

לא נעים לי לתקן שוב את קודמי, אבל הוא לא משאיר לי ברירה. ל 3008 גיר אוטומטי יפני עם שישה הילוכים. גיר מצוין אגב ובאופן משמעותי טוב מה AL4 האוילי שעוד "מקשט" כמה מהמכוניות שלובינסקי מביא. בקשר לכדאיות, אני סוף סוף יכול להסכים וזאת מהיכרות בלתי אמצעית עם הפג'ו הזה. בהחלט יופי של אוטו.

פורסם
לא נעים לי לתקן שוב את קודמי, אבל הוא לא משאיר לי ברירה. ל 3008 גיר אוטומטי יפני עם שישה הילוכים. גיר מצוין אגב ובאופן משמעותי טוב מה AL4 האוילי שעוד "מקשט" כמה מהמכוניות שלובינסקי מביא. בקשר לכדאיות, אני סוף סוף יכול להסכים וזאת מהיכרות בלתי אמצעית עם הפג'ו הזה. בהחלט יופי של אוטו.

תוכל להסביר את המשמעות אוטומטי יפני? אתה מתכוון לשילוב הפיתוח עם מיצובישי?

Confidence In Motion

פורסם
תוכל להסביר את המשמעות אוטומטי יפני? אתה מתכוון לשילוב הפיתוח עם מיצובישי?

לא המשמעות היא גיר שמיוצר ביפן על ידי יצרן יפני. הגיר הקודם שהיה צרפתי במוצאו והיה פיתוח של פיג'ו וסיטרואן יחד עם רנו היה דיי מרגיז ומעבר לביצוע לא מצטיין גם האמינות שלו לא מושלמת. לפי עיתונאות הרכב הגיר החדש בהחלט הולם את ה-3008.

בקשר לרכב עצמו, הוא מאוד מרשים מבחינת עיצוב ומימדים וגם בתוך תא הנוסעים (התרשמות באולם התצוגה). על היופי אפשר להתווכח, לדעתי הוא מעט גמלוני ולא הרמוני וגם לא כל כך משדר "ג'יפונות", יותר מיניוואן. אבל כחבילה כוללת נראה שהוא מתאים למשפחות שאוהבות מרחבים ופינוקים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...