Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה אתם רוצים מה-רודיוס והקוארנדו, לטעמי עיצובים מאוד יפים, לא שגרתיים, והרבה אבל

ה-ר-ב-ה יותר מעניינים מהשעמומים שהיצרניות האחרות מנפיקות חדשות לבקרים.

שנית - לא ברורה לי ההתלהבות מהווקסול הזו - נראית כמו העתקה של הS MAX של פורד - והוא באמת - למי שתהה - מוביל 7 נוסעים שמעוצב היטב.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון של 2 לקוחות שלי (בשני המקרים מדובר באנשים דתיים עם הרבה ילדים) שהם פשוט מאושרים מהרודיוס וממה שהוא נותן להם.

לטענתם, הוא מאוד מאוד מרווח ונח מבפנים.

בקשר לאקטיון, באופן אישי אני מאוד אוהב אותו וגם את רוב העיצובים של החברה הקויאנים האלה( אבל לא את הרודיוס).

חלק אוהבים, לחלק פחות, דבר אחד בטוח, אי אפשר להגיד עליהם שהם משעממים, בנאלים או קונצנזואלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פה כבר תפשו את המעצב שעשה את הגג וזרקו אותו לכלא לעולמים.

אם רק הם היו יודעים שהיה לו שותף שהתנקם בהם ע"י עיצוב הפרונט ה"מעניין"! :lol:

Ssangyong_Actyon_1_f78.jpg

אני קורא לאוטו הזה אוטו אוגי, זה פשוט פרצוף של אוגר.

HamsterREX_468x362.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אתה יודע מה, אם נתעלם מהסרח העליון השמאלי ונדמיין איזה קו דמיוני של הגג שיורד מקו החלונות המשתפל לכיוון הוינקר, אז וואללה, זה יכל להיות רכב נאה.

אבל איזה מדרוב בקוריאה החליט להדביק לו שם איזה גיבנת מוזרה שלא קשורה בכלום לרכב.:lol:

אם אתה באמת מסוגל לדמיין את האסון המוטורי הזה כמשהו שיכול להיות נאה, אתה כנראה עוסק במקצוע הלא נכון:)

פורסם

כמו שהנסיך אמר, הפורד S-MAX הוא המיניוואן היפה ביותר שאני מכיר (לפי דעתי האישית כמובן).

כמו שאמרו לפני, הטויוטה פריוויה הייתה פריצת דרך עיצובית, מיניוואן מרווח איכותי ועגול, כשממיצובישי באותה תקופה היו דברים כמו L300.

הMPV של מאזדה באותה תקופה נתנה עיצוב יפה מנוע V6 והנעה אחורית, אבל הטויוטה הייתה מתקדמת ממנה טכנולוגית בהרבה.

הדבר הזה של ווקסהול בתחילת השרשור, אני מנסה לשכוח שראיתי את זה.

זה עשה לי רע.

חוץ מזה, הוא בטח מבוסס על וקטרה ויש לו בלי סוף תת היגוי...

אבל תראו, אוי כמה שזה יפה... :crazyeyes

ford-s-max-6667.jpg

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אני אוהב דווקא את המיניואן היותר מרובע ששמו דודג' גראנד קרבאן

10_d_gcv_photo_ext_03.jpg

פורסם

אתה בטח חושב שהגרנד מוב רכב יפה מאוד! :lol:

Daihatsu-Grand_Move_1999_800x600_wallpaper_01.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם לדעתי הC4 פיקאסו והS MAX הם המיניוואנים היפים ביותר, אני גם מחבב את העיצוב של הפריוויה הישן של טויוטה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כמו שאמרו לפני, הטויוטה פריוויה הייתה פריצת דרך עיצובית, מיניוואן מרווח איכותי ועגול, כשממיצובישי באותה תקופה היו דברים כמו L300.

נראה לי שהספייסוואגון של מיצובישי היה המתחרה לפריוויה והוא דווקא היה מעוצב בצורה סבירה.

ה-L300 היה גדול משניהם (מתחרה לטראנספורטר לדעתי).

ספייסוואגון אז:

MITSUBISHI-Space-Wagon-2000--1995-1998-.jpg

ספייסוואגון היום (או גראנדיס):

imgMitsubishi%20Grandis4.jpg

פורסם

אני אישית מאוד מפרגן לקו החדש של אופל.

וגם הרכב הנ"ל מיישר קו עם העיצוב הספורטיבי והצעיר שאופל מנסים להציג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...