Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרופר ארוך כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל בעלי הידע בג'יפים,

ברצוני לרכוש רכב שטח שייסע במהלך כל השנה כ- 6500 ק"מ למעט טיולים בשבת,

התקציב שלי עומד על 35000 ש"ח ,וקיימת דרישת חובה ל 7 מקומות, הרכב מיועד לאישתי במהלך היומיום ולטיולי משפחה בשבתות,

אני נדלקתי על הטרופר הארוך אבל מכיוון שאין לי ידע מספיק אני צריך את עזרתכם בתשובות רציניות ואמיתיות בבקשה,

1) מה לדעתכם עדיף לי - בנזין או דיזל ? ואם אפשר גם הסבר קצר שאני יבין.

2 ) מהם ההוצאות הנלוות לרכב זה בכל סוג מנוע ( אני לא הולך לקרוע אותו אלא לטייל עם המשפחה בשטח )?

3 ) האם קיים רכב אחר שתוכלו להמליץ לי עליו באותו תקציב ? ומה היתרונות שלו אל מול הטרופר ?

אני מודה לכם מראש על עזרתכם, היא חשובה לי מאוד בקבלת ההחלטה ( ובשכנוע אישתי ...חחח)

תודה רבה לכם אנשים יקרים

פורסם

היום אם המחיר בנזין והרישוי אין הבדל בין דיזל או בנזין

ולדבי רכב הוא רכב אמין מנסיון לא טוב בגשם אבל הרכבים הגבוהים לא אמינים

יש גם טרינו הוא רכב טוב וממליץ

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
דיזל לא אמין במיוחד אך יש אחריות יצרן מורחבת לעשר שנים

אך ורק אם לרכב יש היסטוריית טיפולים מוכחת ורצופה במוסכי UMI בלבד.

אם לא, תחליף מזרקים ומנועים כמו פראייר על חשבונך!

פותח השרשור,

אני חושב שכדאי שתבצע חיפוש בפורום בקשר לבעייתיות של דגמי הדיזל (3.0 לא 3.1) של הטרופר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אך ורק אם לרכב יש היסטוריית טיפולים מוכחת ורצופה במוסכי UMI בלבד.

אם לא, תחליף מזרקים ומנועים כמו פראייר על חשבונך!

עם מחווה של רצון טוב, החברה לעיתים משתתפת ב-50% עלות גם אם אין הוכחות טיפול.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

באמת תודה רבה להם! :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום רב לכל בעלי הידע בג'יפים,

ברצוני לרכוש רכב שטח שייסע במהלך כל השנה כ- 6500 ק"מ למעט טיולים בשבת,

התקציב שלי עומד על 35000 ש"ח ,וקיימת דרישת חובה ל 7 מקומות, הרכב מיועד לאישתי במהלך היומיום ולטיולי משפחה בשבתות,

אני נדלקתי על הטרופר הארוך אבל מכיוון שאין לי ידע מספיק אני צריך את עזרתכם בתשובות רציניות ואמיתיות בבקשה,

1) מה לדעתכם עדיף לי - בנזין או דיזל ? ואם אפשר גם הסבר קצר שאני יבין.

2 ) מהם ההוצאות הנלוות לרכב זה בכל סוג מנוע ( אני לא הולך לקרוע אותו אלא לטייל עם המשפחה בשטח )?

3 ) האם קיים רכב אחר שתוכלו להמליץ לי עליו באותו תקציב ? ומה היתרונות שלו אל מול הטרופר ?

אני מודה לכם מראש על עזרתכם, היא חשובה לי מאוד בקבלת ההחלטה ( ובשכנוע אישתי ...חחח)

תודה רבה לכם אנשים יקרים

התקציב שאתה מדבר עליו מוריד משמעותית את השנתון של הרכב הרצוי.

דבר זה מצריך לאחר הקניה (במיוחד נכון לרכבי שטח) ישור קו של מכלולי הרכב.

סביר להניח שישור הקו יצריך השקעה לא קטנה על מנת להביא את הרכב למצב נורמלי של נסיעת שטח בטוחה שלא תסתיים בהתקעות.

טרופרים עד שנת 99 אין איתם כל בעיה משמעותית כולל דגמי הדיזל (3.2 ליטר בנזין ו-3.1 ליטר דיזל).

החל משנת 99 מומלץ להמנע מדגמי הדיזל 3.0 ליטר עקב בעיה כרונית במערכת ההזרקה.

דגמי בנזין מאוחרים הם בנפח 3.5 ליטר וגם הם מומלצים.

לאחר קניה רצוי ומומלץ (אם לא נעשה כבר) להתקין רדיאטור נפרד לנוזל ת"ה האוטומטית.

תיבת ההילוכים בטרופרים יושבת נמוך יחסית וחשופה לפגיעות מלמטה לכן מומלץ למגנה או לבצע הגבהה לרכב בצורה מושכלת.

בנוגע לתצרוכת הדלק של דגמי הבנזין: דגמי 3.2 ליטר צורכים בסביבות 1:6 בנסיעת כביש בינעירונית.

לטעמי לא משהו שפוסל אותם על הסף.

כל הטרופרים נוחים, מרווחים, בעלי כח רב ויכולת עבירות טובה גם ללא שיפורים משמעותיים.

אני חי עם טרופר בנזין 94 (3.2 ליטר) אוטומטי שעבר שיפוץ גיר לפני כשלוש שנים.

מרוצה ממנו - הטרופר עובד קשה בהיותו רכב שאני עושה בו שימוש בהתנדבות ביחידת פינוי צירים של משטרת התנועה.

עוד דבר המיועד למי שחדש לנושא נהיגת השטח:

שווה לקבל הדרכה בנהיגת שטח (טרשים ושטח חולי). הדבר נותן המון תובנות ומשפר את הנהיגה דבר החוסך גם נזקים פוטנציאליים.

ולא, נהיגה על ג'יפים במילואים עדיין לא אומרת שיודעים לנהוג נהיגת שטח באמת.

גילוי נאות: אינני קשור לאף אחד מאלו המעבירים הדרכות כאלה.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...