Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לפני כמה חודשים טויוטה קורולה דגם 07, האוטו היה עם 16 אלף קילומטר (כן כן, שמעתם נכון...) עכשיו הוא עם 22 קילומטר, השאלה שלי מתי לבצע טיפול (החלפת שמנים וכדומה)? כל 10K או כל 15K?

תודה לעוזרים

Peugeot 206XS

פורסם
שלום,

רכשתי לפני כמה חודשים טויוטה קורולה דגם 07, האוטו היה עם 16 אלף קילומטר (כן כן, שמעתם נכון...) עכשיו הוא עם 22 קילומטר, השאלה שלי מתי לבצע טיפול (החלפת שמנים וכדומה)? כל 10K או כל 15K?

תודה לעוזרים

בטויוטה שלך כל 15000 או שנה מה שקודם כמובן.

כמובן אתה יכול לעשות כל 10000 זה רק יעשה טוב למנוע אבל הנחיית יצרן היא ברורה

פורסם

לפי הוראות יצרן הטיפול האכב שלך כל 15000 ק"מ או שנה.

הייתי ממליץ לך לעשות טיפול עכשיו ולהתחיל מעקב מעכשיו, מתי בפעם האחרונה בוצע הטיפול ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת.

אין לי טעם לבצע כרגע טיפול כי הבעלים הקודם ביצע טיפול בינואר ועבר טסט במאי, כך שאת הטיפול שלי אני אבצע במועד מאחור יותר.

השאלה מתי - האם לבצע טיפול בינואר, בשביל להתחיל דף חדש או לבצע טיפול לפני הטסט בשביל שאני אשן בראש שקט שאני אעבור בקלילות את הטסט?

שוב, מצטער על הדילי.

Peugeot 206XS

פורסם

הטיפול הבא בינואר.

כפי שרשמו לך כבר, כל 15 אלף או שנה (המוקדם ביניהם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בטיפול אתה מחליף שמנים, פילטרים, פלאגים - שום דבר שרלוונטי לטסט.

הדבר היחיד שיכול להתגלות הוא פגמים (בעיקר מערכת ההיגוי) במהלך הבדיקה ואת זה אתה יכול לבדוק ע"י הכנסת הרכב לכל מוסך במסגרת הכן רכבך לחורף.

בכל מקרה קח בחשבון שלא רק הקילומטראז' משפיע על הרכב אלא יותר הזמן לכן תעשה טיפול בינואר, בלי שום קשר לטסט.

• תוכן חדש...