Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהם נמצאים בדש בורד אבל איך מגיעים אליהם?:shock:

ומה המידה שלהם אם מישהו יוכל לעזור.

תודה והמשך יום נפלא!

פורסם

ישנו בורג סורר בצדי הדש בורד שאי אפשר לגשת אליו!! הקורות של הדלת חוסמת אותו!

ניסיתי בכל דרך אפשרית אין לי מושג איך פותחים ת'בורג (כלומר את הבורג בשפה של ערסים) המחורבן (בורג לא יכול להיות מחורבן) הזה!

פורסם

תעלה תמונות של האזור המדובר.. נהיה שנינו יותר חכמים בלעזור לך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שמישהו שנון מאוד ערך לי את ההודעה הקודמת :-D

אין אף אחד בעל נסיון עם הרכב שיכול לעזור בעניין הזה? אני מאמין שהשאלה הזאת תופסת גם לאפלאוז כי הם דומים...

(אגב בורג כן יכול להיות מחורבן. זה תלוי מה אכלת)

פורסם

אני יודע שזה רכב שונה, אבל בסויפט מודל 90 שהייתה לי היו גם רמקולים בדשבורד, הברגים גם היו אכולים, פשוט הכנסתי מברג שטוח ברווח ובעזרת טיפת כוח זה יצא.

זה רכב שונה, אבל העצה הזו יכולה לעבוד גם אצלך, כי אחרי 17 שנה אני נוטה להאמין שהברגים כבר לא מה שהיו פעם.

פורסם

מה שאתה אומר בעצם.. שלא לנסות להבריג את הבורג באמצעות פיליפס בצורה שלא הצלחתי להשיג אלא פשוט לנסות לשלוף את הבורג באמצעות מברג שטוח???

אני אנסה מה יש להפסיד...

פורסם

לא נראה לי שיהיו שם פיוניר... אלא רמקול ללא שם בעל ממברנה מתפוררת עשויה מקרטון (אפשר לראות מהחריצים)

• תוכן חדש...