Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ל- 4 ילדים- C4 או S MAX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צפוי להגדיל את המשפחה לכדי 4 ילדים- בע"ה.

אני מאד מתלבט איזה רכב אני יכול לקנות. הדברים החשובים לי ברכב הם: אמינות , מרווח כמה שאפשר על מנת להכיל 4 ילדים בני - 10/7/4/קטן. וכן חסכוני כיוון שרוב הנסיעות שיהיו ברכב יהיו עירונית פרט לנסיעות לטיולים בשבתות/חגים - אני לא דתי- לטיולים ואירועים אחרים, אשמח לקבל תשובה

התקציב הינו כ- 100 א' ש,ח

ההתלבטות הינה בין C4 פיקאסו 2006 או 2007 או פורד S MAX אותן שנים, קיבלתי הרושם כי גם בנסיעות מעטות כיום שווה מנוע דיזל שלשני הדגמים האלו יש.

אשמח להמלצות על אחד מהדגמים או כל דגם אחר בתקציב.

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא S-MAX בתקציבך, בטח לא בדגם הדיזל.

אני ממליץ לנסות את המיצובישי גרנדיס שתוכלו למצוא בגירסאות מפוארות ומצויידות.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

SMAX מצוין, מעט בזבזני אבל אם הנסיעות קצרות זה לא נורא. כאמור יהיה לך קשה למצוא אחד בתקציב.

C4 גם טוב, מעט פחות נעים מהפורד אבל עבור ילדים זה פחות קריטי. יש בו גם אווירה מיוחדת והוא מאובזר ובטיחותי לא פחות. מה שכן, ה-2.0 ל' מעט חלש והתיבה הרובוטית מטלטלת ולא תמיד נעימה. כדאי לבצע נסיעת מבחן לפני.

גרנדיס מרגיש מיושן יותר, אבל גם מרווח יותר מה-C4 (לא שזה קריטי עבור הילדים). הוא פחות בטיחותי ויותר בזבזני בדלק, אבל קל יותר למצוא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה , לפי מיטב הבנתי מיציבושי גרנדיס הינה "שותה, דלק מטורפת.

כמו כן לפי מחירון יד 2 SMAX 2007 עולה כ- 110 א' ש"ח - האם השוק לא מוכר במחיר המחירון ופחות ממנו?

יש לי זמן להמתין בסבלנות ולחפש , השאלה היא האם עדיף- בגרסאות הדיזל- ה- C4 או ה- SMAX מבחינת עלויות טיפולים וכו'?

כמו כן האם בכלל כדאי לקחת רכב דיזל או בנזין?

פורסם

דיזל עדיף למי שנוסע הרבה. הבעיה היא שנמכרו מעט מאוד דיזל ויהיה לך קשה מאוד למצוא.

SMAX גם בזבזני בדלק, יותר מה-C4, אבל הוא גם יותר טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...