Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם .

מה דעתכם על יונדאי לנטרה 94 ידנית. אמינות? סחירות? אפשר למכור את הרכב אחרי זה? צריכת דלק ?

אני קונה את הרכב לחברה שלי. כבר ראיתי אחת לנטרה 94 ידנית מנוע 1.6 16v יד ראשונה. יפייפיה מטופלת.

והיא נוסעת ממש טוב. אבל לפני שאני סוגר איתי אני רוצה חוות דעת שלכם. תודה.

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

ערב טוב

עד לפני כמעט חודשיים החזקתי את הלנטרה שלי 94 אוטומטית. היא עברה אליי בירושה מאבא לפני 5 שנים +- עם בערך 270K ק"מ ואחרי מנוע וגיר (מנוע ממש לפני שהאוטו עבר אליי וגיר הוחלף שנתיים לפני כן). במשך 5 השנים החלפתי גיר פעמיים. כמו כן יצא לי להחליף משאבת מים פעם אחת. אני נסעתי עם הרכב בערך 50K ק"מ. סה"כ רכב טוב, כמו שאתה מבין הגיר האוטומטי לא משהו וטוב שאתה מחפש ידנית. נקודות רגישות: חלונות חשמל לבדוק טוב, בדוק את מערכת הקירור, תבדוק אם כרגע יש נוזל קירור ייעודי ולא מי ברז, המערכת שם דיי רגישה למי ברז, בדוק משאבת מים (סיפור לא זול, אני שילמתי 1000 ש"ח אחרי הנחה על החלפת משאבה, בעיקר העבודה עולה יקר), רדיאטור וכו'... את שאר הדברים אני מאמין שתבדוק בכל מקרה. אם זה חשוב לך הרכב יחסית מרווח, הישיבה דיי נמוכה ובכלל מרכב הרכב יחסית נמוך ככה שצריך להזהר בטיפוס לכל מיני דרכים בעיתיות. מבחינת נוחות לדעתי סבירה יפנית-קוריאנית ממוצעת, אל תצפה ליותר מידי.

סה"כ הרכב שירת אותי לא רע למרות שהוא היה דיי שחוק חוץ מהמנוע והגירים שהוחלפו לא פעם. צריכת הדלק אצלי הייתה נוראית, לקראת הסוף זה היה משהו כמו 1 ל 7.5 משולב אבל עם מזגן... הלנטרה לא רכב חסכוני וממה ששמעתי בזמנו גם הגירסאות הידניות נוטות לצימאון משהו. למרות שהוצאתי עליו לא מעט בשנים שהחזקתי אותו קשה לי להגיד שהוא רכב גרוע במיוחד אם אתה מוריד את בעיות הגיר שתופסות חלק נכבד מאוד מההוצאות על תיקונים. אפילו שבועיים לפני שהחלפתי אותו נסעתי איתו מב"ש לטבריה עם כל המשפחה (אשתי ושלושה ילדים, הרביעי נסע עם אחי ברכב) על 110 כל הדרך עם מזגן, אמנם הוא שתה לי 1 ל 8.5 אבל אני יכול להבין את זה עם המזגן, העומס והעליות, בכל זאת רכב ישן אוטומטי. מכרתי אותו ב 2000 ש"ח למישהו שאני מכיר בתור חצי טובה כזאת גם ככה לא חושב שהייתי מוציא עליו הרבה יותר... לדעתי אם יש לך אחד שמור במצב טוב עם ק"מ סביר (לדעתי יותר מ 200 אל תיקח כי נראה לי שבאזור ה 260-270 המנוע הזה הולך...), זו לא תהיה בחירה רעה.

בהצלחה! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...