Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!!

קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב ונתן את דעתו בעיניין.

תודה רבה ומיוחדת לTiff על התגובה העינינית והמפורטת!!! באמת.!!!

אז הנה העדכון:

הזמנתי את המונדאו!!!!! :):):) אני שמח ורגוע.

אני אסביר למה עשיתי זאת דווקא עכשיו.

קודם כל, לפי בירורים שעשיתי מכמה וכמה אנשים שמתעסקים ביבוא רכב וקשורים בדרך זו או אחרת לדלק מוטורס הבנתי שבפורד לא מתכוונים לייבא את המנועים החדשים כלל! לפחות לא לשנת 2011. לגבי תיבת ההילוכים עם המצמד הכפול( POWERSHIFT) עדיין יש מחלוקות ודיונים.

מה שכן בטוח זה שהמנוע החדש הפשוט ביותר מסדרת ה"אקובוסט", ה-2 ליטר וה-1.6 לא יגיעו כלל השנה לדגמי הפורד שלנו. זה מכיוון שהמחיר יעבור את ה-200 אלף שקלים בלי למצמץ ותסכימו איתי שזאת כבר לא ממש מציאה.

איתרתי, ועל תשאלו איך ,בעלים של פורד מונדאו חדשה(2011) עם המנוע החדש 2.0 ליטר, 200 כ"ס שהביא אותה לארץ כעולה חדש(כן אני רוסי :) ) ובארץ לא מוכנים, כי פשוט אין ידע מספיק, לטפל ברכב שלו. אז הוא בבעיה. אבל המנוע...אכן חתיכת מנוע :)

בקיצור, הזמנתי בצבע שחור ובעוד כשבועיים אני מתחדש. קיבלתי מחיר די טוב יחסית לאנשים אחרים שקנו את אותו הדגם, אולי בגלל שבפורד באמת צריכים לסיים את המלאי.

יאלה...נקווה לשלוש שנים לפחות של שקט מוטורי...מגיע לי! :)

תודה רבה עוד פעם לכולם! :)

מיכאל.

• תוכן חדש...