Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאית להעברת דירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי רשיון ג' עד 12 טון, וברצוני לקנות משאית להעברת דירות.

השאלה שלי היא מה גודל הארגז וכושר ההעמסה של משאית שדרושים בשביל להעביר דירה לא גדולה במיוחד בנגלה אחת.

אודה לכם מאוד, אם תוכלו גם להמליץ על דגם מסויים של משאית. כרגע אין לי צורך במשהוא מפואר. חשוב לי הפראקטיות ועלויות ההחזקה.

תודה מראש. אנדרי.

פורסם

הכל תלוי בגודל הדירה.

יש דירות שגם טנדר יספיק להוביל את כל התכולה.

רוב המשאיות להובלה של רשיון ג', מתחלקות בן ספרינטר/איווקו דיילי/קראפטר דאבל קבינה לבין איסוזו סומו/מיצובישי קנטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עבור לפורום "רכבי אספנות". יש שם שירשור שנקרא "משאיות, רק משאיות מעניינות אותי". השירשור לא עוסק רק במשאיות ענתיקות.

ובעניין הניהול והרשות, אל תדאג, מי שכותב לך הוא מנהל הפורום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...