Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם יש כאן אנשים מהאיזור הזה (פלמחים), אבל בכל מקרה מה שהולך בכביש הזה בימי שישי בצהרים הוא סכנת נפשות

טרקטורונים ואופנועי שטח שאני ממש לא מבין איך לא כל שבוע יש תאונה

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה מחברי הפורום פה, ב-CF, העיזו לנהוג במכונית עוד לפני שהוציעו רשיון נהיגה (נהיגה על הברכיים של אבא, בחניון ריק, לא נחשב)?

תזכרו שמדובר עלינו (או על חלקנו)- נערים צעירים בגיל ההתבגרות, חולי רכב ומוטוריקה מגיל אפס, שטופי זימה מוטורית ולא על טינאייג'רים ממוצעים (כמו הנערים שנהרגו).

סופ"ש נעים,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אני נהגתי על הברכיים, בדרכי עפר, ולא רק.

ועדיין, פחדתי לנסוע בלי מלווה, או ביטוח או בלי חגורה.

כמו שכבר אמרו, לחכמים זה לא היה קורה.

משכנתא זה קל

פורסם

רציתי רק להזכיר שכל האירוע נשמע מאוד לא ברור: לא חגורים, ללא רישיון, תחת השפעת אלכוהול?

עד כמה אפשר להיות חסרי אחריות? ומדובר על 3 אנשים ברכב, אז בכלל.

מלבד זאת, לא רק שהתאונה סיכנה נהגים, אם היא הייתה מתרחשת בשעה אחרת- יכלו להידרס למוות אזרחים תמימים בתחנת האוטובוס, בגלל טעות של נוסעי הרכב.

Honda civic EJ6

פורסם
בדיווח מהתאונה נאמר כי אחד הילדים (או שניהם) נזרקו מהמכונית דרך השמשה - הילד לא היה חגור.

לנסוע גם בלי רשיון וגם בלי חגורת בטיחות ? טימטום

טוב, אתה לא יכול להשוות, המהירות המקסימלית של הדליג'אנסים בקושי הגיע ל 45 קמ"ש :twisted:

:-)

פורסם

צר לי על המוות המיותר ועל שתי משפחות שבורות.

כמובן שאין חולק על כך שהסיבה העיקרית לתוצאות היא טיפשות וחוסר אחריות. אין למהירות פרופר דבר וחצי דבר.

אישית נהגתי בכל כלי רכב אפשרי כמעט ללא רישיון, בהדרכת אבי (ומאוחר יותר בהסכמתו) - אבל תמיד בשטח/דרכי עפר, תמיד בשעות בהן היינו לבד. גדלתי במושב מרוחק ושכוח אל. עבדתי בשדה על הטרקטור מגיל בו הגעתי לדוושות. תשאלו אותי אם זה היה חכם? ממש לא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפחות במקרה הזה, הגנים שלהם יצאו מהמחזור.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בדיווח מהתאונה נאמר כי אחד הילדים (או שניהם) נזרקו מהמכונית דרך השמשה - הילד לא היה חגור.

הילד שישב מאחור נפצע קל.

מראיה של תמונות של התאונה המכונית (קוואליר) נראה שהגנה באופן סביר על הנוסעים (לזכור שהדלתות והגג נוסרו), ההגה לא נכנס כל כך פנימה ומדיווחים של חבריו של הנער הוא לא נסע מעל 60 קמ"ש.

הגנה באופן סביר? נראה לי שראינו תמונות שונות. המכונית שאני ראיתי נמעכה כל כך ברמה שזה היה מפתיע אותי מאוד אם מישהו היה נשאר שם בחיים.

ברור לי לחלוטין שהוא נסע מעל 60, אפילו קוואליר לא הייתה נראית ככה אחרי תאונה ב-60 קמ"ש. יש לזכור בכל מקרה שמדובר במכונית מיושנת בלי אזורי קריסה ועם הגנה מינימלית על הנוסעים. ב-60 קמ"ש במכונית מודרנית הוא היה אולי שובר את הרגל וחוטף כוויות מכרית האוויר. ב-80 הוא היה אולי יוצא מזה בחיים, בפוקס. בקוואליר להערכתי הוא היה מת בוודאות גם ב-60.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה ההבדל בין צל"ש לטר"ש.

אם היו עומדים בתחנה קבוצה של ילדים /חיילים / אמהות / נזירות, זה שהתקין את העמודים היה מקבל צל"ש.

עכשיו יאשימו את הקבלן / מתכנן העמודים - רק בגלל שלא עמדו אנשים תמימים בתחנה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם היא הייתה מתרחשת בשעה אחרת- יכלו להידרס למוות אזרחים תמימים בתחנת האוטובוס, בגלל טעות של נוסעי הרכב.

איזה מזל לכולנו שהאבא יושן רק בלילה ולא ישן שלאפשטונדה.:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסיפור כאן ברור, ילד להורים גרושים שנופל בין הכסאות , מרשים לו הכל בגלל רגשות אשם מהגירושין.

הערס צעצוע הזה גדל בסביבה גרועה, משתולל על כלי רכב נוספים ואף אחד לא מטפל בו בזמן.

התוצאה - מוות .

למזלנו הם לא לקחו איתם אף אחד תמים לעולם הבא.

אני אישית מעולם לא עליתי על ההגה לפני שהיה לי רשיון ביד. (כמובן בשיעורי נהיגה בזמנו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הענין הזה נובע מסוג של הזנחה לאורך הילדות של הילד הזה, תראו כמה בני נוער מסתובבים סתם אחרי בית ספר, שלצערינו מסתיים בקושי בשעה 13 14, בצהריים, ועד שההורה מגיע הביתה, בשעה 18, הבן שלו כבר הספיק לעשות את מכסת השטויות היומית ואף לעבור אותה, והוא עושה דברים מסוכנים שנראים לו כבר בסדר ו"סבבה" , וההורה לא ממש מחובר לבן שלו ולמה שהוא עושה במשך היום,

תהיו בטוחים שהילדים האלו עשו כבר כמה וכמה דברים לא חוקיים בעבר, זה מתחיל מחינוך עקום, שהילד מקבל, (או שהוא בכלל לא מקבל) , בגיל צעיר , ונגמר בשטויות שהוא עושה בגיל קצת פחות צעיר,

מה שכן מזל שהם לא לקחו איתם חפים מפשע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
העמודים אשמים... :roll:

זה פשוט מכעיס.

העמודים הללו מלכתחילה הומצאו אי-שם בימי האינתיפאדה הראשונה, כאשר תופעת פיגועי הדריסה בטרמפיאדות הפכה למכה של ממש. העמודים הללו נועדו להציל חיים של חפים מפשע ממחבלים וסתם פושעים כדוגמת זוג המנוחים.

הייתי מעיף מתפקידו את זה שהורה לחקור את אותו גורם בעיריית ראשל"צ שהחליט להציב את העמודים :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המשטרה חוקרת ובצדק רב.

הכיצד?

העמודים לא ביצעו את תפקידם כיאות. אילו היו אנשים בתחנה הם היו נהרגים. זאת רואים בבירור מן התמונות.

משמע מערך העמודים לא נבנה כיאות, ולא סיפק את ההגנה שהיה אמור לספק.

יוסקו מסקנות ובפעם הבאה העמודים יעשו את תפקידם כפי שצריך.

סתם עליהום. גם את אלה שתיכננו את שיטת הפל קל בארמון וורסאי הישראלי חקרו האשימו ואף כלאו. מה ההבדל.

אהה ואם זה קשור למחדלים אחרים , גם היולדת שסייעה בלידתם מוזמנת לחקירה.

ושמעתי שהמשטרה פתחה בחקירה נמרצת (הוקם צח"מ )למציאת הרב שחיתן את הוריו, את הרב שנתן להוריו את גט הכריתות הם כבר מצאו.

פעם היתה כאן מדינת חלום היום מדינת חלם

נ.ב הדיליז'אנס שעט במהירות 115 קמ"ש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...