Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מקווה שבאותה הזדמנות יוסדר נוהל הטרטור של משרד התחבורה כנגד המייבאים חלקים ביבוא אישי, ואם לא, כדאי שזה יגיע לח"כ אקוניס איכשהו. אני לא בטוח שהוא מודע - למעשה, כנראה אף אחד לא מודע אלא אם איתרע מזלו ועבר את התהליך הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני מאוד מקווה שבאותה הזדמנות יוסדר נוהל הטרטור של משרד התחבורה כנגד המייבאים חלקים ביבוא אישי, ואם לא, כדאי שזה יגיע לח"כ אקוניס איכשהו. אני לא בטוח שהוא מודע - למעשה, כנראה אף אחד לא מודע אלא אם איתרע מזלו ועבר את התהליך הזה.

גם אני מייחל ליבוא חלפים ברמה משנית והיפרדות מהמחיר המופרז של החלפים היום.

פורסם

לדעתי, את פתרון העניין הביטחותי ניתן לפתור ע"י השמת חוקי יבוא פרטניים למוצרים הקריטים (למשל, הגבלה על ייבוא של רפידות בלמים וכדומה).

עוד נושא שחייב להיות מוסדר זה אופן ההתנהלות של המוסכים עם החלקים המיובאים כי כידוע- מעטים המוסכים כיום שיסכימו לעבוד על הרכב כאשר הלקוח הוא זה שמביא את החלקים.

פורסם

הרי היבואנים לא ממש מאמינים לעצמם, פשוט רוצים למשיך ולגזור עלינו קופון.

90% מהחלפים שייובאו לא יהיו קשורים לבטיחות, אבל למה לא לנגן על זה?

למה קמור מוכרת חיישן חניה(אחד בודד!) ב 980 ש"ח+מע"מ? ועולה דרך איביי,

כולל משלוח, לרכוש את זה ב 160 ש"ח?

תשובה חד-משמעית: כי הם יכולים.

פורסם
לדעתי, את פתרון העניין הביטחותי ניתן לפתור ע"י השמת חוקי יבוא פרטניים למוצרים הקריטים (למשל, הגבלה על ייבוא של רפידות בלמים וכדומה).

כבר קיים, יש תקנות ספציפיות לפריטים בטיחותיים גם היום. הויכוח הגדול האחרון של משרד התחבורה, היבואנים הרשמיים ויבואני החלפים היה על... חלקי פח.

עוד נושא שחייב להיות מוסדר זה אופן ההתנהלות של המוסכים עם החלקים המיובאים כי כידוע- מעטים המוסכים כיום שיסכימו לעבוד על הרכב כאשר הלקוח הוא זה שמביא את החלקים.

אין כאן בעיה, המוסכים יהיו אלו שירכשו חלקים תחליפיים בדיוק כפי שהם עושים כיום. לגבי מי שמייבא חלקים בייבוא אישי, כנראה שיש לו את המוסכניק שלו שיסכים להרכיב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז איזה צד לוקחים המוסכים? הם הרי בעצמם מתנגדים לא?

גם לגבי ייבוא אישי, אני עדיין מאמין שגם מוסכניק קבוע של שנים יכול שלא להסכים (כיום) לשימוש בחלקים שמביא הלקוח.

• תוכן חדש...