Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב עד 55

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברצוני לבקש את עזרתכם

מציאת רכב ע ד 55 אלף

אני אחרי פיאט פונטו 2001 לא הייתי הרבה במוסכים אבל מכיוון שהדגם כבר ישן התחיל לעשות בעיות

אני בעיקרון רוצה את הקורולוה RUN X אבל היא קצת יקרה

אני פשוט רוצה המלצה לרכב שלא אוכל הרבה דלק . רכב שלא יראה מוסכים , ורכב קטן אני לא אוהב מכוניות גדולות

סגנון RUN X ,יאריס וכאלה. מה אתם ממליצים ? גם יש את הפונטו החדשה שאהבתי אותה השאלה אם היא יצאה מוצלחת..

תודה על עזרתכם

פורסם

הפונטו החדשה (גרנדה פונטו) מוצלחת מאוד, וממשיכה להציע אמינות גבוהה עם מחירי חלפים נמוכים יחסית, בדומה לפונטו שלך.

אם תיבה ידנית לא מפריעה לך, בהחלט הייתי שוקל אותה כמחליפה למכונית שלך. מה שבטוח, זה יהיה הרבה יותר משתלם מלקנות

יפנית ישנה יותר ולאו דווקא יותר מוצלחת.

פורסם

אם אתה לא מחפש חורך אספלט חם אז הגרנדה פונטו תספק אותך. אני נוסע בעדינות ויכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה ממנה. חסכונית, איכותית וזולה לאחזקה.

פורסם

תודה רבה לכם השאלה אם היא תהיה אמינה ולא תתחיל לעשות בעיות כמו כל הפונטו ששיש היום עם כל מיני בעיות חשמל וכל מיני דברים ?

• תוכן חדש...