Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן זוהי הודעתי השניה בגלל שימוש בנקודות יתר מתנצל על כך זה לא יחזור בשנית

ולעניינו ברשותכם

האם מישהו מכיר את הרכב הזה?

סיאט באמת התעלו על עצמם הפעם

ואם מישהו יודע אם זה עתיד להגיע לארץ?

יום מעולהhttp://www.seat.com/com/generator/su/com/SEAT/site/events/ParisMotorShow2010/IBe/main.html

פורסם

1. משימוש יתר בנקודות עברת ללא שימוש בכלל? נסה להיזכר בשיעורי הלשון בבקשה.

2. עדיין הכותרת שלך לא תקינה. כותרת אינפורמטיבית בבקשה.

3. זה רכב קונספט והוא לא מגיע/יגיע לייצור, ובטח שלא לארץ.

4. בהצלחה בהמשך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ידידי סלח לי כן

אבל מה לא ברור בכותרת" האם משהו מכיר את האוטו הנ"ל...

כותרת הכי ברורה בעולם הרי שבתוך ההודעה נמצא הלינק על מנת שיראו על מה אני מדבר

הרי אני לא ישים את הלינק ככותרת

אין צורך בתנשאות

נימוסיות יהיה ( או תהיה על מנת שלא יצרום לך לעין העברית שלי) יותר נחמדה

ותודה רבה על המענה

פורסם

לאדון שונא ת'אוטו שלי (אגב, ניק מעולה. מה יקרה כשתחליף ת'אוטו? תבקש להחליף גם ת'שם? :-P ),

1. אני לא מתנשא. אני מנסה לחסוך לך חסימה מהפורום הזה. חסימה שאכן תקרה בשלב מסוים, אני מבטיח לך, אם תמשיך לא לעמוד בכלליו הפשוטים.

2. שוב, נא לשים נקודה בסוף משפט. לא שלוש, לא אפס, אחת. זה יהפוך את ההודעה שלך לקריאה יותר ועשוי למנוע מאיתנו למחוק לך הודעות או לנעול אותן.

3. הכותרת שלך היא סתומה. לא במובן של טיפשה, במובן של היא לא נותנת שום מידע קונקרטי לקורא באשר לתוכן ההודעה שלך. בפורום הזה יש אלפי הודעות ביום, ואנחנו מעוניינים לא לבזבז את הזמן שלנו ושל שאר הגולשים, שיכנסו להודעה שלך רק בשביל לגלות שהיא מעניינת להם ת'תחת (סלח לי על השפה). לכן תיקנתי לך את הכותרת בהתאם. אז להבא בבקשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לאדון סרוניס( סלח על בורותי באנגלית)

1.כן זו התנשאות לשמה אפשר לומר את כול מה שאמרת שוב אני חוזר ביתר נימוסיות

2.כלליו הפשוטים של הפורום לאחר שהבנתי שאני לא עומד בהם תיקנתי את עצמי ואף רשמתי הודעת התנצלות( נדמה שיש על זה פתגם בתנך " מודה ועוזב ירוחם)

3לענין הכותרת סלח לי באמת אדון יקר ונכבד שאיני השכלתי להביןולרשום קונספט של איביזה כי לא ידעתי שזהו קונספט של איביזה אם כי מוצר מוגמר( מכאן בורותי באנגלית ומכאן גם כותרת ההודעה

פורסם
מישהו אמר שירוקו?

ידעתי שמישהו יכתוב אתזה לפניי ):

הINTERIOR של הרכב הזה ממש מוזר O_O יותר מדי דיגיטלי..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שונא ת'אוטו שלי היקר,

לאחר שזו הודעתך השלישית ללא נקודות בסוף המשפטים, לא נותר לי אלא לאחל לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...