Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לשם הדיון, חוקי התעבורה במדינתנו הקטנה מבוססים על החוק הבריטי המנדטורי, קרי, לפני יותר מ 60 שנה.

הזמנים השתנו והטכנולוגייה התפתחה אך החוקים לא, התקדמות סימולטנית של שני הגורמים תוך מחקרים נטולי פניות יביאו למצב אידאלי שבו מהירות הנסיעה תתאים לדרך ולמצב המיסעה.

אפילו במע"צ הבינו שיש המון כבישים מסוכנים ולא בגלל מהירות הנסיעה בהם אלא בשל מצב המיסעה(להלן כביש) הרעוע ולפחות ב5 שנים האחרונות אנו עדים להתקדמות רבתית בתחום תשתיות הכבישים, מיחלופים והסדרת צמתים מסוכנים ,"מוקדי סיכון" בשפה המקצועית.

להבנתי, העלאת המהירות בכבישים המדוברים הינה פונקצייה של מצב המיסעה החדש. כל מי שנוסע בכבישים היום יכול להעיד, החבר'ה עם הווסטים הכתומים בכל מקום, סימונים כתומים ונצנצים יש בכל הכבישים בארץ, וכך גם הפקקים בעקבותם... אנו עדים, למקרה שלא שמתם לב, למהפכת תחבורה , לפחות במישור התפיסתי, כלומר ההבנה כי הגיע העת להתאים את החשיבה לטכנולוגייה ולא לקיבעון.

הוכח מעל לכל ספק כי אחוז התאונות הנגרמות ממהירות הינו זניח ביחס לשאר גורמים ש"סובלים" מהעדר יחסי ציבור ופטפוטי עמותות למינהן שעובדות יחד עם משטרת ישראל, הסיבה היא לא סוד. בכל שנה מיליוני שקלים נכנסים לקופות המדינה מנהגים ממהרים, ועוד היד נטויה עם כניסת המצלמות החדשות.

לפיכך גם אם ההחלטה הינה דמגוגיה זולה או תרגיל פופלריות טרום בחירות, אני מברך עליה, ויותר מזה, ההחלטה הגיעה לאחר מחקרים וניתוח של מקצוענים בתחום, ולא גחמה של השר.

מילה לסיום, אם פתאום קבלת דבש, תחשוב מתי ומאיפה יבוא העוקץ, קחו את זה בחשבון..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום סיבה הקשורה בתנאי הדרך מכוחה ניתן להתיר מהירות גבוהה יותר בכביש 6. מדובר בכביש נטול תאורה ברובו הגדול וחסר שוליים מתקבלים על הדעת. אין שום סיבה הגיונית להתרת מהירות גבוהה בכביש הזה, יותר מאשר נניח קטעים בכביש 1. הרצון לרצות את בעלי החברה המפעילה אותו אינו סיבה מספקת.

פורסם
רק לשם הדיון, חוקי התעבורה במדינתנו הקטנה מבוססים על החוק הבריטי המנדטורי, קרי, לפני יותר מ 60 שנה.

מילה לסיום, אם פתאום קבלת דבש, תחשוב מתי ומאיפה יבוא העוקץ, קחו את זה בחשבון..

חלק גדול מן החוקים הם כאלה.

פקודת התעבורה ותקנות התעבורה מתעדכנות כל הזמן.

בנושא מהירות מבוצעים תיקונים מדי שנתיים שלוש האחרון שבהם היה ב 2007.

כך שלמשפט שכתבת אין משמעות

המשפט האחרון לצערי , עלול להתגשם .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין שום סיבה הקשורה בתנאי הדרך מכוחה ניתן להתיר מהירות גבוהה יותר בכביש 6. מדובר בכביש נטול תאורה ברובו הגדול וחסר שוליים מתקבלים על הדעת. אין שום סיבה הגיונית להתרת מהירות גבוהה בכביש הזה, יותר מאשר נניח קטעים בכביש 1. הרצון לרצות את בעלי החברה המפעילה אותו אינו סיבה מספקת.

נסעת פעם בכביש 6?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
צא ולמד!

במסעותי הרבים ברחבי היבשת, הנני נותן בדר"כ לאחד מ"חברי שבטי" לספור את מס' המכוניות החבוטות בהן נתקל(כדרך אגב ולא כמטרה עיקרית, הרי לא לשם כך יצאנו את הארץ 8) ).בדר"כ התשובה מסתכת בפחות מסך אצבעות הידיים(טיול בן 7 ימים לפחות).

לאט לאט מדינות אירופה מאמצות את הטסט השנתי(חלקן פעם בשנתיים). מדינות שיש בהן: אירלנד, אנגליה, שוויץ, גרמניה, אוסטריה, הונגריה, בולגריה ועוד...

הייתי גר שם שנים, ולא בטיול בן 7 ימים. גם יותר מאוחר נסעתי לצורכי העבודה, ברוב המקרים יותר משבוע. אני מקווה שבמסעותיך הרבים ברחבי היבשת ירדת מהאוטוסטראדות ויצאת מערים מרכזיות. בחלק לא מבוטל של מדינות אירופה היית נשאר מובטל!

פורסם

cielo אתה טרול, אתה יודע למה אתה טרול? כי אתה זורק דברים אבל כשישה פנה אלייך למשל אתה לא מספק תשובה אלא מתחמק, אדם שדעתו מנוגדת לדעת הכלל לא יכול להתנהג בצורה כזאת ולצפות שיתייחסו אליו בעדינות - אז אתה מוזמן להתחיל להיות ענייני או שתלך ותישן על העף - כי כאן זה פורום של חובבי רכב שרובם אוהבים לנהוג ויש להם קצת יותר הבנה ושכל ישר מתאוריית ה"נסעתי מהר בכביש 6 אז אני אמשיך ככה גם בסיבובים של סדום" המופלצת שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
cielo אתה טרול, אתה יודע למה אתה טרול? כי אתה זורק דברים אבל כשישה פנה אלייך למשל אתה לא מספק תשובה אלא מתחמק, אדם שדעתו מנוגדת לדעת הכלל לא יכול להתנהג בצורה כזאת ולצפות שיתייחסו אליו בעדינות - אז אתה מוזמן להתחיל להיות ענייני או שתלך ותישן על העף - כי כאן זה פורום של חובבי רכב שרובם אוהבים לנהוג ויש להם קצת יותר הבנה ושכל ישר מתאוריית ה"נסעתי מהר בכביש 6 אז אני אמשיך ככה גם בסיבובים של סדום" המופלצת שלך.

המתן בסובלנות אחרי טעימת הדבש יבוא העוקץ,שלא יהיה לך ספק.

פורסם
מי אמר לכם, שבאירופה כול הרכבים חדשים ומצוחצחים? אפילו לא בטוח, שבכול מקום חייבים טסט.

הייתי לפני כמה חודשים בצרפת, ובאמת עיניין אותי איזה צמיגים הצרפתים שמים, כל רכב שראיתי הסתכלתי על הצמיגים שלו, ותנחש מה? גם אם הרכב ישן מאוד, הוא נועל מישלין/קונטיננטל/ברידג'סון טריים. ראיתי בכל ה-10 ימים שלי שם רכב אחד עם צמיגי SAVA.

ולא הייתי רק בפריז, הייתי גם בכל מיני מקומות לא מוכרים.

פורסם

לא הבנת את הבעיה פה.

הבעיה היא לא שאנשים נוסעים במהירות הזאת, אלא שאנחנו עצבניים כשאנחנו נוסעים במהירות הזאת.

אני באופן אישי נוסע שם בסביבות ה120-130 אבל אם יעלו טיפה את המהירות אני לא אסע יותר מהר.

השינוי היחיד יהיה שאני לא אבלום חזק כל פעם שאני רואה רכב על השוליים שמה זה יהיה שוטר.

זה יכול למעשה להגביר את הבטיחות באותו כביש כי אנשים יהיו יותר רגועים.

פורסם

כן

השר שרוצה להעלות את המהירות גם רוצה לתת לנו צמיגים בני 6 שנים רק מלפני חודש

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=340167

כשנאמר יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כאמור, טרול..

cielo תגיד - על מה אתה נוהג?