Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאבוופר של קיקר 12" העגול עם תיבה מקורית , לא משנה כמה אני אגביר הבאס הוא לא נותן לי את עוצמה שהוא אמור לתת, הוא פשוט דופק חלש ,יש לציין שכל החיבורים של המערכת כמו שצריך , ממה זה יכול לנבוע?

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

שומאכר לא בדיוק נכון,נכון שזה לא אותו דבר כמו סאבים עם 300-500RMS.

לי יש סאב 125RMS והוא דופק כמו שצריך(לדעתי כן?)

אני לא חושב שלבחור לא מספיק לפחות מה שאני שומע..אני מאמין או שזה המגבר חלש או כיוונים לא נכונים.

אחרי שהוא יגיד את המגבר שמהגביר לו את הסאב נדע למה הוא מתכוון.

Scan Speak

פורסם

1. המגבר שלך הוא במילים פשוטות"זבל סיני", לא חזק ולא איכותי ולכן הוא לא ממצה את הסאב.

2. אין להשוות התנהגות של סאב ברכב אחד לעומת רכב אחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

אפתח בכך שאני מסכים עם SROOL שהמגבר הוא מגבר "מינימלי"

עדיין אני שמעתי המון התקנות עם המגבר הזה כשהוא דוחף סאבים ואני יכול להגיד שרעש הוא עושה

בקומבינציה של סאב "שכונה" כמו שלך ומגבר "שכונה" צריך להיות לך בום די חזק

עכשיו ישנה תמיד אפשרות די קלושה שהכיוונים באיזה מקום (או במגבר או ברדיו) לא נכונים ופשוט מסרסים את הסאב

וישנה האפשרות הריאלית יותר שהקומבינציה הזו פשוט לא מספקת אותך

וזה לגיטימי וזה נכון שלא כל אחד מסתפק באותן רמות של דיוק בסאונד או באותן יכולות של עוצמת הסאונד

כל אחד ואוזנו וכל אחד ודרישותיו

במצב כזה הייתי מציע לך לשקול הגעה למרכז התקנות מכובד והתנסות פיזית ברכב שלך עם טראק שאתה יודע איך אתה רוצה לשמוע אותו תוך החלפת מספר סאבים עד לריצוי מלא

שבוע טוב

דרור

• תוכן חדש...