Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וחג שמח לכולם,קניתי לפני שלושה ימים אייפון 3gs משומש מיד 2 במצב מצויין לדעתי כמו חדש

עכשיו יש בעיה כזאת ברגע שאני מניע את הרכב או רק פותח סוויץ יש חיבור בין האייפון לדיבורית בלוטוס

אבל לפעמים שומעים שיחה ולפעמים לא שומעים אים אני מחייג מהאייפון למישהו אחר אז שומעים

ברמקול של הדיבורית שיחה,אים מישהו מיתקשר אליי לא שומעים כלום למרות שיש סימן של בלוטוס מופעל.

יש לציין שלפני זה היה לי מכשיר של נוקיה והכל עבד חלק בדיבורית בלוטוס,מה גם שהדיבורית אוניברסלית.

מה עליי לעשות?

האים יש כאן תקלה באייפון שלא מצליח להיתחבר לדיבורית?

אים כן מה אתם מציעים לעשות?

דרך אגב יש כאן בפורום בחור בשם אסף שלדעתי תותח על!!!

אנסה להיתייעץ איתו.

תודה לכולם מקווה שימצא פיתרון כי אני חייב דיבורית למטרת עבודה אים המון לקוחות.

חג שמח!

imprza new age

פורסם

תשים לב על המסך של האייפון במצב כזה יש כפתור שמראה דרך מה להעביר את הצליל (ימני עליון).

בכ"א - תענה מהדיבורית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...