Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקפוץ לאולם תצוגה שלהם ותקבל את כל הפרטים. אני הייתי באולם ביגאל אלון לפני כשלושה שבועות וכל הפרטים שם. זה היה יום שישי והיה קצת צפוף, אז עדיף יום פחות עמוס.

צ'מפיון לא נוהגים לפרסם באינטרנט מידע מפורט על מחירים ומבצעים, ואפילו על דגמים, אבל באולם הכל ברור, ושם גם יוכלו להגיד לך על המבצעים שלהם. אם אתה רציני כדאי לך לגשת ולא להסתמך על שמועות.

בכל מקרה אני לא יכול לעזור אפילו עם השמועות כי כשאני הייתי שם פסלתי את הרכבים מסיבות אחרות. הפביה לא יפה לדעתי, והאוקטביה גדולה מדי ולא בטוחה כ"כ. מבחינה כלכלית הפביה היא באמת אטקרציה (דגם בסיסי בכ-90 אלף וסביר בכ-100), אבל כנראה לא בתחום שמירת הערך.

פורסם

המבצע אומר הנחה שבין 1000 ל-2000 על פביה TSI. רק שבוע הבא יודיעו מה גובה ההנחה בדיוק.

לגבי שמירת ערך, אל דאגה. שומרת על ערכה טוב כמו פולו, אפילו יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
המבצע אומר הנחה שבין 1000 ל-2000 על פביה TSI. רק שבוע הבא יודיעו מה גובה ההנחה בדיוק.

לגבי שמירת ערך, אל דאגה. שומרת על ערכה טוב כמו פולו, אפילו יותר.

תקן אותי אם אני טועה - שמירת הערך נכונה לגבי פביות חדשות ולא MK1 נכון?

כי הפולו שומרת **הרבה** יותר על המחיר מתחת לשנת 2008.

Bimmer

פורסם

אתה טועה. הפולו הייתה יקרה משמעותית מהפביה (ההבדל בין פביה 100 כ"ס מאובזרת לפולו 100 כ"ס מאובזרת היה 26K בזמנו) עם מנוע דומה באותם הזמנים.

אם תסתכל על מחירן כחדשות ועל ירידת הערך עם השנים, הפביה שמרה על מחירה לא פחות טוב ואפילו טוב יותר.

מה גם שפולו (ברב המקרים) נמכרת במחירון ומטה, והפביה נמכרת במחירון ומעלה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פאביה 2006 מאובזרת יד 1: 44,500

פולו 2006 מאובזרת יד 1: 54,000

זה מוכיח את הנקודה שלי או שזה פשוט ההפרש בין המחירים של הרכבים עצמם?

Bimmer

פורסם

לפני כחודש מכרתי פאביה 2008 רמת גימור ספורט שהיתה מפורסת כ 3 שבועות ביד 2 עם כמעט אפס הענות. ב 3500 שקל מתחת למחירון המשוקלל וזה ביכלל לא היה פשוט.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
פאביה 2006 מאובזרת יד 1: 44,500

פולו 2006 מאובזרת יד 1: 54,000

זה מוכיח את הנקודה שלי או שזה פשוט ההפרש בין המחירים של הרכבים עצמם?

זה מוכיח את פער ההפרשים במחירי העלות באותם הזמנים,

והיו הפרשים גבוהים למדי בעלות בין השתיים.

vik, אתה מכרת בתקופה בה הפביה עברה מתיחת פנים, ושאריות דגמי ה-1.6 נמכרו במחירי זנות, וברור שזה פוגע ישירות בבעלי המשומשות.

המכירה שלך אינה מהווה דוגמה נכונה למצב קבוע. בעיתוי אחר לא היית נתקל בבעיה כזו או אחרת, מניסיון.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...