Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר, עשיתי טסטס במכון מסויים, ועוברתי ללא בעיות (גם אם היו דברים קטנים, הם לא קטנוניים).

השנה, מטעמי נוחות, הלכתי למכון רישוי אחר, ומתברר שהם מאד קפדניים ועכשיו לתקן את הליוקיים שנמצאו יעלה לי הון אם בכלל.

יש אפשרות ללכת למכון רישוי אחר, אחרי שהתחלתי את התהליך במכון הזה?

אם לא, האם להפקיד את הרשיון ואז ללכת למכון רישוי אחר עם אישור תנועה זמני יכול לפתור את הבעיה?

תודה!

פורסם

טוב, קראתי בפוסט אחר שצריך לחכות 30 יום או לשקר.

הטסט נגמר לי בשבוע הבא.

מה הפרוצדורה? אני אצטרך להעמיד את הרכב ל 30 יום, ואז פשוט לגשת למכון רישוי אחר? צריך להוציא רשיון רכב חדש ממשרד הרישוי? איך אני אקח את הרכב לטסט אם אין לו טסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...