Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי אתמול לשכפל את השלט לחניה של הבניין שיהיה אחד גם לחברה שלי :wink: מדובר בשלט מקורי אמנם אבל סטנדרטי לחלוטין, בעל 2 כפתורים שלא נראה שונה משלט רגיל. הבחור שכפל לי את השלט, לקח 150 שקל, וכשאני חוזר הביתה - השלט המשוכפל לא עובד. חזרתי אליו ואז הוא הראה לי ששני השלטים משדרים על אותו תדר ושאם זה לא עובד אז יכול להיות שהשלט אינו ניתן לשכפול. הוא החזיר לי את הכסף.

השאלה שלי היא האם יש דבר כזה - שלט שאינו ניתן לשכפול ולמה לעשות דבר כזה? כולה חניה של בניין פרטי, לא של בנק ישראל :shock:

פורסם
הלכתי אתמול לשכפל את השלט לחניה של הבניין שיהיה אחד גם לחברה שלי :wink: מדובר בשלט מקורי אמנם אבל סטנדרטי לחלוטין, בעל 2 כפתורים שלא נראה שונה משלט רגיל. הבחור שכפל לי את השלט, לקח 150 שקל, וכשאני חוזר הביתה - השלט המשוכפל לא עובד. חזרתי אליו ואז הוא הראה לי ששני השלטים משדרים על אותו תדר ושאם זה לא עובד אז יכול להיות שהשלט אינו ניתן לשכפול. הוא החזיר לי את הכסף.

השאלה שלי היא האם יש דבר כזה - שלט שאינו ניתן לשכפול ולמה לעשות דבר כזה? כולה חניה של בניין פרטי, לא של בנק ישראל :shock:

יש שלט אוניברסלי שעולה על התדר של השלט ממשדר אליו ומעתיק אותו.

ככה אפשר לחסוך המון כסף בקניית אזעקה מקורית.

אם זאת, הדבר הזה יכול להיות מנוצל למטרות לא הכי טובות וישנם שלטים (בד"כ של אזעקות יותר יקרות) שלא ניתן לשכפל מהסיבה הזאת.

זה שלא ניתן לשכפל את האזעקה בבית שלך נראה לי מוזר, או שהשלט האוניברסלי דפוק או שבאמת לא ניתן לשכפלה.

פורסם

יש בעיה עם שלטים של "עופר שערים", שבד"כ אפשר לשכפל רק אצלהם.

לדעתי אבל משכפל טוב גם יכול להצליח, אם הוא משכפל על שלט נכון. לי הציעו לשכפל ב-135 שקל ב-ACE.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם
יש בעיה עם שלטים של "עופר שערים", שבד"כ אפשר לשכפל רק אצלהם.

לדעתי אבל משכפל טוב גם יכול להצליח, אם הוא משכפל על שלט נכון. לי הציעו לשכפל ב-135 שקל ב-ACE.

אכן גם לי אותה בעיה עם עופר שערים , פעמיים הלכתי לבנאדם , ובפעם השניה השלט אכן עבד.

פורסם

תודה על התשובות

אודה אם מישהו יתן כאן הסבר טכני על שלטים שלא ניתן לשכפל ואיך ולמה עושים את זה. יש עוד סוגי שלטים חוץ משלט אוניברסלי?

אני רוצה להבהיר שלא מדובר בשלט אינפרא אלא בשלט שמשדר...

פורסם

או בעברית "קוד מתחלף" השלט משדר נגיד תדר 1KHZ נועל את האזעקה...עכשיו האזעקה תיפתח !!רק!! בעזרת 2KHZ ואז בנעילה הבעה השלט שלך ישדר כבר 3KHZ והאזעקה תדע להפתח רק בעזרת 4KHZ

כמובן שהקפיצות הן לא ככה....אלא דרך מפתח קודים מעט יותר מורכב....וכביכול ראנדומאלי.....עם כמה שפחות "הגיון" בין קפיצה לקפיצה....בשלטים מסוג זה השלט צריך "לדעת" את מפתח הקודים כדי לשדר את הקוד הבא הנכון ולא את אותו קוד בלולאה....שלטים כאלו ניתן לשכפל כמעט תמיד רק בחברה המקורית, כי רק להם תוכנה עם מפתח הקודים המתאים לך....

פורסם

זה הגיוני מאוד בשלט לאזעקה אבל לא הגיוני בשלט לחניה של בניין משותף, שבו יש כמה אנשים שכ"א מחזיק שלט נפרד - איך יהיה שלט מתחלף אם כל פעם מישהו אחר פותח את השער? בקיצור זה ממש מוזר...

פורסם

לפי מה שאתה אומר....אם תבוא עם השלט הרזרווי של הרכב שלך לא תוכל לפתוח אותו כי הוא לא בגלגול הנכון ? :)

קיצר...אני לא זוכר בדיוק איך זה עובד, אבל באזעקות מסויימות הוא שולח "שאילתא" ומקבל קוד...מחשב אותו במפתח קודים המתאים לרכב....וככה הוא יודע מה לשלוח חזרה לרכב..

פורסם

בשלטים לחניות יש אפשרות לריבוי קודים,ז"א שלכל שלט יש זיהוי עצמי משלו

הסיבה לכך היא שאם נעלם שלט או שוכפל או שרוצים למנוע פתיחת שער ע"י שלט מסויים אז מנטרלים את הקוד של השלט הזה בלבד.

פורסם

שלום.

יש שלטים של שערים שלא ניתנים לשיכפול!!!

אני גר בבית פרטי והיצרן שמכר לי את השער אמר לי במפורש

וזה גם התחיבות יצרן שלא ניתן לשכפל את השלט של השער.

כדי למנוע אפשרות העתקה.השער שלי הוא מתוצרת הולמרק

יצרן גרמני.אם הלך לי שלט אני קונה שלט מהסוכן והשלט החדש

לומד לזהות את השער דרך המחשב של השער. בנוסף לזה

השלט של השער עובד על שידור בתדר נמוך וזו הסיבה שלא ניתן

לשכפל או להעתיק את הקוד, :idea: כי כל יתר השלטים עובדים על תדר גבוה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מה ז"א שלט נכון? שלט אוניברסלי לא יעזור במקרה הזה?

לדעתי אכן מדובר ברולינג קוד - מישהו יודע אם אפשר לשכפל כזה שלט?

פורסם
שלום.

סתם הירהרתי לעצמי,

ומה עם גנב קונה שלט מהיבואן ולומד את הקוד לבית שלך?

ושלי?

ושל כול מי שקנה?

פורסם
שלום.

סתם הירהרתי לעצמי,

ומה עם גנב קונה שלט מהיבואן ולומד את הקוד לבית שלך?

ושלי?

ושל כול מי שקנה?

אז הוא עלול להכנס לחניה במצח נחושה ללא אף אחד שיעצור אותו....מדובר בשלט לחניה...לא שלט לדלת הבית...

פורסם

האם מישהו יכול להמליץ על מקומות שמתמחים בנושא? עשיתי חיפוש בפורום והמליצו פה בעבר על שני מקומות, אבל בשניהם לא יכלו לשכפל לי :mad:

• תוכן חדש...