Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב לאמא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני קורא הדוק של הפורום ופעם ראשונה מפרסם :)

אני מחפש יעוץ לקניית רכב לאמא, המאפיינים:

1. טווח מחירים 50-60 אלף

2. רכב עם קופסה קטנה

3. גיר אוטומט

4. אבזור לא ממש חשוב (מזגן בערך יספיק)

5. לא שולל קנייה מחברה/השכרה/ליסינג.. (או שכדאי שאשלול ?)

זה בגדול, מה הייתם ממליצים?

(אגב , על הדרך, אשמח לההבדל בין חברת השכרה לליסינג וממה באמת כדאי להזהר..)

תודה רבה!

פורסם

היי רונן.

מה סדר העדיפויות של אמא שלך מהרכב ?

האם מרחב פנים ? נוחות ? אמינות ? חיסכון בדלק ?

האם "רכב עם קופסה קטנה" אומר רכב קטן ? כמה אנשים אמורים להשתמש ברכב באופן תדיר ?

בגדול, ההבדל בין ליסינג להשכרה הוא שרכב בליסינג בדרך כלל מוצמד לו נהג אחד בעוד בחברת השכרה על הרכב נוהגים מספר גדול של אנשים.

פורסם

סדר עדיפויות הינו אמינות(מבחינת תקלות/מוסך) ונוחות

קופסה קטנה, הכוונה לרכבים היותר קטנים , היא לא משהו ברוורסים.. :wink:

ובאופן תדיר מקסימום 2 אנשים ישתמשו ברכב

תודה לעוזרים

פורסם

נסה לחפש טויוטה יאריס או הונדה ג'אז סביב שנתון 2005.

שתיהם מכוניות נוחות, אמינות, חסכוניות והאחזקה שלהם זולה.

פורסם

אם אתה שוקל קניה מליסינג אני ממליץ לבדוק את דייהטסו סיריון. משתמשת במכלולים של היאיריס אבל מחירה נוח יותר והיא נפוצה ביותר בחברות ההשכרה כך שלמצוא אקזמפלר במצב טוב לא צריכה להיות בעיה.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

התעלקות קטנה.

חמי ביקש שאעזור לו ברכישת רכב שנתון 2007~2008 ,

גם הוא רצה רכב קטן משום שרוב הזמן הוא וחמתי נוסעים ברכב. [כמובן אוטומאטי ואמין וחסכוני בדלק ועוד ועוד מה שכולם תמיד מצפים מהרכב שיהיה].

הוא לא מוכן להתקרב לצרפתיות ואיטלקיות [לא מוכן לשמוע למרות ההסברים שלי].

מה שנשאר המלצתי לו על היונדאי I30 [שלדעתי הוא רכב מעולה אמין וחסכוני וגם לא יקר בתחזוקה].

אחרי שראה את הרכב הוא נבהל והודיע שהרכב גדול והוא מעדיף פוקוס 5 דלתות "כמו שהייתה לך" [הסברתי לו שהדגמים של שנת 2008 הם לא כמו הדגם שהיה לי ,הצורה הישנה אלה הם גדולים יותר ומרווחים וגם כבדים יותר].

אחרי מספר ימים הוא הודיע שהוא מחפש רכב קטן יותר כי כל השבוע הרכב לא יוצא מחוץ לעיר אבל אם אפשרות לנסיעות ארוכות כי פעם ב הם יוצאים לטיול לצפון.

אשמח לעזרה,

אחרי שנפסלו המועמדות שהצעתי ,השאלה העיקרית איך הסיריון תהיה בנסיעות בין עירוניות ארוכות ?

תודה למי שיכול להמליץ ולעזור .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
התעלקות קטנה.

חמי ביקש שאעזור לו ברכישת רכב שנתון 2007~2008 ,

גם הוא רצה רכב קטן משום שרוב הזמן הוא וחמתי נוסעים ברכב. [כמובן אוטומאטי ואמין וחסכוני בדלק ועוד ועוד מה שכולם תמיד מצפים מהרכב שיהיה].

הוא לא מוכן להתקרב לצרפתיות ואיטלקיות [לא מוכן לשמוע למרות ההסברים שלי].

מה שנשאר המלצתי לו על היונדאי I30 [שלדעתי הוא רכב מעולה אמין וחסכוני וגם לא יקר בתחזוקה].

אחרי שראה את הרכב הוא נבהל והודיע שהרכב גדול והוא מעדיף פוקוס 5 דלתות "כמו שהייתה לך" [הסברתי לו שהדגמים של שנת 2008 הם לא כמו הדגם שהיה לי ,הצורה הישנה אלה הם גדולים יותר ומרווחים וגם כבדים יותר].

אחרי מספר ימים הוא הודיע שהוא מחפש רכב קטן יותר כי כל השבוע הרכב לא יוצא מחוץ לעיר אבל אם אפשרות לנסיעות ארוכות כי פעם ב הם יוצאים לטיול לצפון.

אשמח לעזרה,

אחרי שנפסלו המועמדות שהצעתי ,השאלה העיקרית איך הסיריון תהיה בנסיעות בין עירוניות ארוכות ?

תודה למי שיכול להמליץ ולעזור .

היונדאי אכן מצויינת. השאלה היא מה התקציב של חמך. אולי תיכנס בו האחות הקטנה I20 שהיא גם מכונית טובה ומאוזנת למדי. ממש I30 בקטן.

• תוכן חדש...