Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה באמת??

למה אני חייב למישהו משהו?

יבואו לי עכשיו 20 קונים וירצו לבחון את הרכב, אז למה לא בוא נפתח בית ספר לנהיגה ותתחילו להתאמן לי על הרכב.

מקסימום שאני יבוא לקראת קונה, שהוא יישב לידי וירגיש את הנסיעה.

עשיתי טעות כזאת פעם אחת, אנשים רואים למכירה רכב בעל אופי ספורטיבי ומיד יוצרים קשר ומשחקים אותה קונים רק בשביל לעשות סיבוב על רכב חזק.

תאמין או לא יש אנשים מסכנים כאלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה תלוי בקהל היעד של האוטו. אם אתה מפרסם טויוטה קורולה גיר רובוטי אף אחד לא יבוא לעשות סיבוב על האוטו כי משעמם לו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ולמה אני צריך להפקיר (להפקיר לא להפקיד) רכב מעניין בידיים של נהג שאיננו מוכר לי?

כדי שהוא יפגע ברכב מתוך חוסר זהירות ואני אצטרך לדבר עם הלמפה כי הוא יטען שהתאונה קרתה בשל תקלה טכנית ברכב?

אין מצב, הקונה נוהג ברכב רק אחרי שהמחאה בנקאית נמסרה לי ליד, לא דקה לפני.

פורסם
מעניין,

גם כשאתה קונה רכב אתה לא עושה עליו סיבוב? לראות אם הוא מתאים לך, נוח לך, אוהב את ההיגוי, את התחושה...

לא יצא לי לקנות יותר מדי רכבים בחיים, שניים ליתר דיוק, כך שניסיון רב אין לי.

הוגן או לא, הקונה הפוטנציאלי לא ינהג אפילו לשנייה על הרכב, כי זה אני.

פורסם
מעניין,

גם כשאתה קונה רכב אתה לא עושה עליו סיבוב? לראות אם הוא מתאים לך, נוח לך, אוהב את ההיגוי, את התחושה...

יש מספיק מבחנים שניתן למצוא על כל רכב, הבודקים את כל האספקטים שלו, שנעשו ע"י אנשים שמבינים הרבה יותר מהקונה הממוצע.

בנוסף, ניתן לשאול אנשים שיש כזה רכב בבעלותם.

בכל מקרה נהיגה של 10 דקות לא תראה לך בוודאות את הנוחות, ההתנהגות וההיגוי של הרכב. ככה שכל העניין הזה מיותר.

כשאני בא לבחור רכב אני פשוט בודק על הרכב הזה לפני, את שאר הבדיקות הספציפיות ייבצע הבוחן, זה המקצוע שלו ועל זה הוא מקבל כסף.

ולבחור שכתב על הרכב שהוא קנה שלא סחב אחרי זה את העליות לירושלים, אתה אומר בעצם שצריך לקחת כל רכב לעליות של ירושלים כדי לבדוק את הסחיבה שלו?

פורסם

תהיו בריאים. עד היום בוא נחשוב:

לנצ'יה דלתא 82, פיג'ו 309 87', פיג'ו 306 94, סיטרואן וולקן 94, לאדה ניבה 94, לנדרובר דיפנדר בנזין 94, לנדרובר דיפנדר דיזל 94, דיסקברי דיזל 97, רנו סניק 99, דיסקברי בנזין 95, דיסקברי דיזל 97, דיסקברי דיזל 98, דיסקברי דיזל 2001, שברולט ויונט 2004, וולוו 940 94', פאג'רו 97', ספורטאז' 2009, ניסאן מקסימה 2003:

על כולן נהגתי טרם הרכישה, מעולם לא השבתתי רכב כך שלמעט שלוש האחרונות שנמצאות אצלנו בבית, כולן נמכרו. תמיד איפשרתי לקונים לנהוג. ברור שלא איפשרתי לקרוע, אבל לנסות, לראות, להרגיש בוודאי ובוודאי. מעולם לא נגרם נזק. תמיד דאגתי לביטוח מתאים.

אתם מתנהגים כמו סוכנות סובארו בשנות ה 90' שהעמידו מכוניות סגורות בסוכנות.

אין שום סיבה לקנות מכם רכב, ואני מאמין שבבוא היום, מול קונה רציני, גם אתם תתפשרו - או שלא.

ניסאן אלמרה - אפשר לחשוב שמישהו יבוא להתעניין ברכב רק בשביל לעשות סיבוב.

שוב, עניין שלכם. כשאתם מוכרים את הרכב אתם לא עושים לאף אחד טובה בזה שאתם "מוכנים" למכור את הרכב. עניין של קונה מרצון ומוכר מרצון. מכם לא אקנה ככל הנראה רכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אין שום סיבה לקנות מכם רכב, ואני מאמין שבבוא היום, מול קונה רציני, גם אתם תתפשרו - או שלא.

תתפלא, אבל דווקא ישנן סיבות טובות מאוד:

מוכר יד 1, רכב שמור להפליא, ספר טיפולים מושלם וקילומטרג' נמוך יחסית.

מהטעמים הללו כבר הרבה-הרבה שנים שכלי הרכב שלנו נמכרים עוד לפני שהם יצאו אל השוק ובלי שאפילו הודבק עליהם פתק למכירה.

אה ועוד עניין קטן, העיסקאות נסגרו תמיד מעל המחירון.

פורסם

תגידו לי אתם רציניים?

כמובן זכותו של כל אחד לעשות מה שבא לו, אבל אני לא אקנה רכב שאני לא אנהג עליו לפני כן (ולא כדי לראות כמה הוא סוגר, אלא להרגיש הבולמים, ציריות, פרונט בסדר, שאיו רעידות מוזרות, שהרכב מושך כמצופה - דברים שלא ניתן לחוש כנוסע).

משכנתא זה קל

פורסם
תתפלא, אבל דווקא ישנן סיבות טובות מאוד:

מוכר יד 1, רכב שמור להפליא, ספר טיפולים מושלם וקילומטרג' נמוך יחסית.

מהטעמים הללו כבר הרבה-הרבה שנים שכלי הרכב שלנו נמכרים עוד לפני שהם יצאו אל השוק ובלי שאפילו הודבק עליהם פתק למכירה.

אה ועוד עניין קטן, העיסקאות נסגרו תמיד מעל המחירון.

אני מאחל לך שכך יהיו הדברים גם בעתיד.

שנית - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260086

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שוב, עניין שלכם. כשאתם מוכרים את הרכב אתם לא עושים לאף אחד טובה בזה שאתם "מוכנים" למכור את הרכב. עניין של קונה מרצון ומוכר מרצון. מכם לא אקנה ככל הנראה רכב.

ולמה אתה חושב שמוכר צריך לתת סיבוב לכל אחד שמעוניין לקנות?

וכן תתפלא אבל באו אליי כמה אנשים ששיחקו אותה מתעניינים ובזבזו לי את הזמן רק בשביל להרגיש את הכוח של הרכב, כי המסכנים בחיים לא נהגו ברכב גודש.

וכמובן שלא עושים טובה בכך שמוכנים לקנות את הרכב, אבל אני לא סוכנות רכבים והאוטו שלי הוא לא רכב הדגמה שכל אחד שיבוא לראות יעלה עליו.

יש פה אנשים שרשמו שהם לא מתפשרים על פחות מנסיעה של שעה מחוץ לעיר, באיזה סרט אתם חיים תגידו לי!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה צודק. אני מסכים איתך כמעט לחלוטין שבמקרה של יפנית אוטומטית לא יבואו אנשים כדי לקרוע את האוטו. למה ה"כמעט"? יצא לי לעבוד בשירות לקוחות במשך השנים האחרונות וראיתי מספיק אנשים שהתנהגותם השאירה אותי בשוק די רציני.

דבר ששכחתי לציין הוא שאני תמיד מקפיד לקנות רכבים במצב מצויין מכל הבחינות, אם זה פיזי או ניירות.

אם אתה מוכר רכב בגרסה יחסית נדירה, יד ראשונה וקילומטראז' הרבה מתחת לממוצע - חביבי, המשחק במגרש שלך. אל תעלב, אבל במקרה כזה, אני ממש לא מסתמך על אנשים כמוך.

בשנת 2006 מכרתי פולו 2000 ידנית עם 70,000 קילומטר על השעון. הקונה ישב בכסא הנוסע למשך עשר דקות ולמחרת הרכב נלקח למכון בדיקה ונקנה.

פורסם

אני משאר בעיקר שזה תלוי בשבילי.

לרוב הקונים (כאמו לרכבים ספורטיבים שהיו לי) - לא הייתי נותן סיבוב , למי שיותר רציני ונראה לי קהל היעד - הייתי אולי נותן סיבוב.

אולי , בתנאי שיש לי גם ביטוח מקיף בתוקף על אותו נהג.

במכירה של הרכב הקודם שלי הבחור ישב לידי 10 דקות , למחרת בדיקה ויומיים אח"כ העברת בעלות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...