Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214

yoshi214
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מה אתם אומרים על הרובר 214 אני לפני רשיון ואני דיי אוהב את האוטו הזה הייתי רוצה לדעת עליו קצת יותר על איך הוא מבחינת חלקים אם הם זמין יקרים? איזה דגמים מומלצים...בקיצור הכל.

תודה מראש.

פורסם

כבעלים של אחת שמורה ויפהפיה אני יכול להגיד לך שהרכב לא זול, מעטים המוסכים שרוצים להתעסק איתו, איך אמר לי אחד מהמוסכי חשמלאות ומיזוג אוויר אני עם האוטו הקקה הזה לא מתעסק בבקשה תצא לי מהמוסך.

אני מטפל באוטו שלי רק במורשה עם קבלות, אני יכול להגיד לך שזה לא זול כי שעת עבודה מגיעה ל302 ש"ח, החלפתי צינור מים עליון ורק הוא עלה 550 ש"ח בלי מע"מ.

אם אתה רוצה להכנס להרפתקאה שנקראת רובר 214 תכין את עצמך למצב שתתחב את ידך עמוק לכיס להוציא את המזומנים או את כרטיס האשראי.

בשלושה ימים שמתי על האוטו 5000 ש"ח, וואלה כואב לי כי אני צריך לעבוד עכשיו כמו ז*נה צ'כוסלובקית בשביל לממן את הנזק הזה.

מצד שני לרכב הזה אין מתחרים בקטגוריית הסופר מיני של היצע השנתונים הזה, זריז עם מנוע אטמוספרי חזק אבל סובל ממחלת ראש מנוע, ABS 2 כריות אוויר, עם אבזור לא רע בכלל.

תשמע אני אוהב את הרובר שלי אחרת היא הייתה מוחלפת. בתקציב היחסית נמוך שלה אפשר לקנות משהו משנתונים פחותיים ובטוח פחות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
כבעלים של אחת שמורה ויפהפיה אני יכול להגיד לך שהרכב לא זול, מעטים המוסכים שרוצים להתעסק איתו, איך אמר לי אחד מהמוסכי חשמלאות ומיזוג אוויר אני עם האוטו הקקה הזה לא מתעסק בבקשה תצא לי מהמוסך.

אני מטפל באוטו שלי רק במורשה עם קבלות, אני יכול להגיד לך שזה לא זול כי שעת עבודה מגיעה ל302 ש"ח, החלפתי צינור מים עליון ורק הוא עלה 550 ש"ח בלי מע"מ.

אם אתה רוצה להכנס להרפתקאה שנקראת רובר 214 תכין את עצמך למצב שתתחב את ידך עמוק לכיס להוציא את המזומנים או את כרטיס האשראי.

בשלושה ימים שמתי על האוטו 5000 ש"ח, וואלה כואב לי כי אני צריך לעבוד עכשיו כמו ז*נה צ'כוסלובקית בשביל לממן את הנזק הזה.

מצד שני לרכב הזה אין מתחרים בקטגוריית הסופר מיני של היצע השנתונים הזה, זריז עם מנוע אטמוספרי חזק אבל סובל ממחלת ראש מנוע, ABS 2 כריות אוויר, עם אבזור לא רע בכלל.

תשמע אני אוהב את הרובר שלי אחרת היא הייתה מוחלפת. בתקציב היחסית נמוך שלה אפשר לקנות משהו משנתונים פחותיים ובטוח פחות.

כנראה שאתה צריך להחליף מוסך

כבעלים של רובר 216 המחירים שרשמת הם מאוד גבוהים

גם אני מטפל רק במורשה והמחירים לא מתקרבים למה שציינת

בקשר לזה שאמרת שאין לו מתחרים בקטגוריית הסופר מיני אני מסכים בהחלט

סה"כ רכב נחמד ומהנה לנהג חדש

פורסם

תואיל בטובך אייל מדוע עליי להחליף מוסך?

אני סומך על העבודה של מקצוענים כמו רפי מתלתן בחיפה וגונגה וגדי מדרך השטח בתל אביב.

יאמר לי כבודו היכן מטפל האם מורשה המוסך והאם משתמש בחלפים מקוריים בלבד או שמא מפירוק?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מקצוענים זה יפה אבל במחיר מסויים

כמו שאמרתי לך גם אני מטפל במורשה רובר

בקשר לחלקים תמיד תלוי באיזה חלק מדובר... לפעמים מקורי לפעמים תחליפי ולפעמים מפירוק (למשל גיר)

סתם לדוגמא אתה יכול לפרט מה בדיוק עלה לך 5000 שקל?

פורסם
מקצוענים זה יפה אבל במחיר מסויים

כמו שאמרתי לך גם אני מטפל במורשה רובר

בקשר לחלקים תמיד תלוי באיזה חלק מדובר... לפעמים מקורי לפעמים תחליפי ולפעמים מפירוק (למשל גיר)

סתם לדוגמא אתה יכול לפרט מה בדיוק עלה לך 5000 שקל?

איזה חלקים תחליפיים שהם לא סיניים באיכות גרועה יש לרובר?, באיזה מורשה אתה מטפל?

מה השעתון עבודה שלהם כולל מע"מ?

-נגד מהירויות למזגן+תושבת מנוע+פילטר אוויר למזגן עלה 1300 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

-ממיר קטליטי של מגנפלו 1000 כולל מע"מ ועבודה.

-שיפוץ רדיאטור+שעת עבודה+נוזל קירור+צינור מים עליון 1600 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

-צינור עליון למזגן+גז+עבודה 696 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

-כיוון מנוע +ניקוי מצערת 450 ש"ח כולל מע"מ.

עכשיו אתה מבין איך מגיעים ל5000 ש"ח בשלושה ימים?

התענוג שמוביל אותך

פורסם
איזה חלקים תחליפיים שהם לא סיניים באיכות גרועה יש לרובר?, באיזה מורשה אתה מטפל?

מה השעתון עבודה שלהם כולל מע"מ?

-נגד מהירויות למזגן+תושבת מנוע+פילטר אוויר למזגן עלה 1300 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

-ממיר קטליטי של מגנפלו 1000 כולל מע"מ ועבודה.

-שיפוץ רדיאטור+שעת עבודה+נוזל קירור+צינור מים עליון 1600 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

-צינור עליון למזגן+גז+עבודה 696 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

-כיוון מנוע +ניקוי מצערת 450 ש"ח כולל מע"מ.

עכשיו אתה מבין איך מגיעים ל5000 ש"ח בשלושה ימים?

במוסך אבידן בבאר שבע

שעתון 180-190

אגב למה החלפת תושבות מנוע? הרגשת ויברציות/רעידות?

פורסם
במוסך אבידן בבאר שבע

שעתון 180-190

אגב למה החלפת תושבות מנוע? הרגשת ויברציות/רעידות?

מוסך מורשה?

אני מת"א ואני מטפל בדרך השטח בת"א או בתלתן בחיפה.

החלפתי תושבת ימנית כי המנוע עוד שניה עף לתא נוסעים בכל התחלת נסיעה או לחיצה על הגז. עכשיו הרכב שקט להפליא, לא שומעים אותו גם בשיוט על 3000 סל"ד פשוט תענוג.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מוסך מורשה?

אני מת"א ואני מטפל בדרך השטח בת"א או בתלתן בחיפה.

החלפתי תושבת ימנית כי המנוע עוד שניה עף לתא נוסעים בכל התחלת נסיעה או לחיצה על הגז. עכשיו הרכב שקט להפליא, לא שומעים אותו גם בשיוט על 3000 סל"ד פשוט תענוג.

מוסך אבידן הוא מוסך מורשה רובר בבאר שבע

• תוכן חדש...