Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח לעזרה למי שמכיר את הרכב...

ברשותי פולו 1.4 75 כ"ס שנת 2000 (עם הפנסים השקופים המודל היותר חדש) -אוטמט

יוצאת לי צריכת דלק של 1:9-1:10 - על מיכל של 40 ליטר בערך בין 380 ל 400 ק"מ. (הממוצע שמדדתי בתדלוקים האחרונים)

אני נוסע מאוד מאוד רגוע...רגל מאוד רכה על הגז... כאשר כולם ב 80-90 אני עדין על 40-60 (מאוד לאט אני מתחיל את הנסיעה הכי רגוע שאפשר, ומהירות מיירבית שאני משתדל לשמור עליה היא 90-80 , לפעמים מגיע ל100 כאשר הכביש הוא של 90 ק"מ מגבלה)

לאט לאט ....ועדין הרכב זולל...הכי הרבה שהצלחתי להביא את הרכב זה ל 420 ק"מ עם ה 40 ליטר.

לרוב הנסיעה שלי משולבת בין כביש בין ערוני ולבין מהיר (כפר סבא לרעננה -עבודה, תל אביב - בילוי)

האם זה תקין ? (נכון שרכב לא חדש...אבל זה נראה לי קצת מוזגם לרכב קטן שכזה)

חבל לי לרוץ עם האוטו למוסך ולשלם 300-400 שקל בדיקה (ושעות טכנאי) על שום דבר.

אשמח אם תוכלי להגיד לי מנסיונכם האישי לאוטו כזה אם זה סביר או שזה תקלה והוא שורף יותר מידיי דלק?

---- רכב עבר טיפול לא מזמן , הוחלף שמן כל מיני נוזלים\תוספים כל מיני צירונות (בקיצור דברים שאני לא הכי מבין בהם)

צמיגים יחסית חדשים...

• תוכן חדש...