Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצת צמיגים לאודי 1.8T A3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 חודשים היה לי פנצר בצמיג של הרכב חיפשתי בהרבה מקומות את אותו הצמיג של ברינגסטון 205/55 R16 91V

ולא היה להשיג בארץ הובטח לי שהחודש יגיע מלאי אך עדיין לא הגיע וכנראה שגם לא יגיע לפי דברי היבואן

לכן אין לי בררה אלא להחליף את שני הצמיגים שלי כיוון שאני לא רוצה לנסוע עם פאץ' בצמיגי טיובלס

אני מתלבט בין חברת פירלי או מישלינג סביב המחיר 700 ש"ח לצמיג וולא משנה לי אם זה V או W

(אני לא נוסע מהר או משהו כזה ולא צריך צמיגים ממש ספורטיביים) תודה :)

פורסם

על איזה דגמים מדובר? (אלה שאתה מתלבט ביניהם)

המחירים הללו יקרים מדי לצמיג שאינו ספורטיבי...

אתה יכול לקנות טויו פרוקסס4 בערך ב400 שקל ליחידה במידה הזו.

אלטרנטיבות נוספות : גודייר אקסלנס , פירלי פי6000 , יוקוהמה C DRIVE [אני מדבר על דגמים לא ספורטיביים כרגע]

המחירים של מישלין יקרים ברוב המקרים יחסית לתמורה, במיוחד בדגמים הפשוטים כמו ENERGY שעולים יותר מדגמים ספורטיביים של יצרנים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיוק לאחרונה חיפשתי צמיגים במידה הנחוצה לך וגם פרסמתי שירשור שלם על מסקנותי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=339333

לגבי שאלתך : מכון התקנים הגרמני הבלתי תלוי TÜV SÜD Automotive ערך מבחן השוואתי בין חמישה מותגים מובילים

בדיוק למידה שלך על רכב גולף VI דגם 2.0 TDI.

הצמיגים שנבחנו : ברידג'סטון TURANZA ER 300 , קונטיננטל CONTI PREMIUMCONTACT2, מישלן אנרג'י ,

EFFICIENTGRIP גודייר, PIRELLI P6 CINTURATO .

עיין במבחן ובסוף המסקנות מי עדיף :

http://eu.goodyear.com/uk_en/images/Report%20No.%2076236753-2_tcm64-57523.pdf

תראה בשירשור שלי בכמה קניתי צמיג שהיה הטוב מכולם.

מהתרשמות בשטח - צמיג מעולה , אחיזה ונוחות ברמה גבוהה !

• תוכן חדש...