Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי נתפסתי במהירות 150 קמ"ש בכביש החוף :(

לא יודעת מה קרה לי, הייתי לחוצה וממש ממש מיהרתי.

10 שנים אני על הכביש ואין לי אף עבירה, גם לא הפעוטה ביותר.

כמה זמן שלילה לדעתכם אקבל, ובכמה אני יכולה לקצר את זה אם אפנה לעו"ד?

(בבקשה תחסכו ממנו הודעות בסגנון "מגיע לך לקבל כמה שיותר", אני יודעת שהייתי ממש לא בסדר, מיהרתי באופן חד פעמי בגלל משהו אישי)

פורסם

במידה וצילמו:

בין 131 קמ"ש ל-150 קמ"ש – יכול הנהג לצפות לעונש של 1,000-2,000 שקלים המלווה בפסילה בפועל של חודש ומעלה, בד"כ ינוכה מהפסילה חודש הפסילה המנהלתית שקיבל הנהג ע"י קצין המשטרה. תישקל גם שלילה על תנאי של 1-3 חודשים למשך 1-3 שנים הכל בתוספת של עשר נקודות.

בין 150 קמ"ש ל-180 קמ"ש – יהיה עונשו של הנהג 1,500-2,500 שקלים וילווה בפסילה בפועל של 3-7 חודשים, כתלות בעברו התעבורתי, כמו כן השלילה על תנאי תהיה של לפחות 3 חודשים ל 2-3 שנים ולא שכחנו את 10 הנקודות.

"מתוך אתר אוטו אוגוסט 2008"

פורסם

לפי מה שרשמת כאן, 150 זה בדיוק על הגבול בין פסילה של חודש לבין פסילה של 3-7 חודשים.

אז ככה:

1) על 150 בדיוק, מה הצפי?

2) כמה יכולים לוותר לי על 10 שנים בלי אף עבירה?

3) במה עו"ד יכול לתרום לכל העסק?

תודה!

פורסם
לפי מה שרשמת כאן, 150 זה בדיוק על הגבול בין פסילה של חודש לבין פסילה של 3-7 חודשים.

אז ככה:

1) על 150 בדיוק, מה הצפי?

2) כמה יכולים לוותר לי על 10 שנים בלי אף עבירה?

3) במה עו"ד יכול לתרום לכל העסק?

תודה!

לפי מה שרשום אפשר להבין שאת בגבול ה 3 חודשים. ויש סיכוי שיצא עדכון מ אוגוסט 2008

בקשר ל2 שאלות הנוספות אני לא מבין בזה למרות שעו"ד תמיד יכול לעזור, תחכי למחר לתגובות של אנשים שמבינים יותר בתחום.

לא רוצה להכנס לשאלות של למה הגעת למצב כזה וכו' אבל למה את חושבת שנתפסת?

עריכה:

מצאתי את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331149&highlight=150+%D7%A7%D7%9E%D7%A9

אולי יכול לעזור לך

פורסם

ליאת שלום

חוסך ממך את התוכחה

על מקום שבעלי תשובה עומדים בו - צדיקים גמורים לא יכולים לעמוד.

ספרי כדלקמן:

איפוא תפסו אותך? כביש החוף מתחיל בחיפה נגמר בתל אביב , כל קטע ממנו שייך לבית משפט אחר. חשוב לדעת , לכן!!

איזה מכשיר מדד את מהירותך?? חשוב מאוד

האם קיבלת זימון לשימוע בפני קצין משטרה ?

ואם כן האם שללו לך כבר את הרשיון בפסילה מינהלית??

בקיצור שפכי אור על מה שקרה לך , אם אפשרי אפילו להעלות את הדו"ח דוחות לכאן ללא פרטים אישיים יקל לתת תשובות יותר חכמות:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תפסו אותי בכביש החוף, בין זכרון לעתלית.

הזימון הוא לבית משפט בחיפה. איך הוא נחשב מבחינת מידת ההחמרה שלו?

תפסו אותי היום, יש לי זימון לקצין משטרה בעוד יומיים.

מדדו אותי בדבורה.

פורסם
לפי מה שרשום אפשר להבין שאת בגבול ה 3 חודשים. ויש סיכוי שיצא עדכון מ אוגוסט 2008

בקשר ל2 שאלות הנוספות אני לא מבין בזה למרות שעו"ד תמיד יכול לעזור, תחכי למחר לתגובות של אנשים שמבינים יותר בתחום.

לא רוצה להכנס לשאלות של למה הגעת למצב כזה וכו' אבל למה את חושבת שנתפסת?

עריכה:

מצאתי את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331149&highlight=150+%D7%A7%D7%9E%D7%A9

אולי יכול לעזור לך

לא הבנתי את השאלה של למה אני חושבת שנתפסתי? נסעתי מהר אני יודעת, ושוטר צילם אותי.

מעיון מהיר בשרשור שנתת לי, אני לא יודעת אם זה יכול לעזור, כי בשרשור רשום שיש הרבה רכבים על הכביש ואצלי הוא ציין שהייתי רכב יחיד על הכביש. עד כמה שאני יודעת, זה יכול להיות הבדל של שמיים וארץ, לא?

פורסם

כפי שאמרתי תנסי להעלות את הדוחות שקיבלת לכאן. לפעמים פרט שלך נראה לא חשוב הוא חשוב.

לפעמים פרט שלא מופיע והיה אמור להופיע חשוב.

אז לעבודה.

השעה בה נתפסת ?התאורה בכביש ? ציין שרכב יחיד , האם כך באמת היה ?

דבורה יותר מסובך בית משפט של חיפה , לא קל.

כתבת שוטר צילם אותי!! לא מסתדר עם דבורה!!

לזכותך 10 שנים ללא עבירה.

אז חוזר שנית לעלות לכאן את שלל הדוחות שהוענקו לך על ידי השוטר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני אשתדל מחר להעלות את הדו"ח לכאן, אין לי סורק בבית.

"תפס" אותי בעזרת הדבורה, לא יודעת איך קוראים לזה בדיוק. רשמתי "צילם" אבל הבנת את הכוונה :)

הוא הראה לי שעל הצג שלו בניידת רשום 150. (יש איזו הפחתה או משהו בדבורה?)

לגבי רכב יחיד, למען האמת אני לא בדיוק זוכרת. אני מניחה שהיו קטעים שנגיד 20-30 מטרים לפני או מאחורי לא היו מכוניות, אבל למען האמת לא זוכרת בדיוק. אבל הוא רשם שהייתי רכב יחיד אז בטח מבחינת בית המשפט זה מה שקובע.

נתפסתי בצהריים, היה אור מלא ככה שכאן אין משהו שיכול לעבוד לטובתי.

מה הכוונה דבורה יותר מסובך?

לגבי בית משפט בחיפה - אני מניחה שעל כל בית משפט אפשר להגיד "לא קל", אבל איך הוא יחסית לבתי משפט אחרים? למשל לגבי בית המשפט של ירושלים אני יודעת שהוא קשה במיוחד, איפה פחות או יותר ממוקם בית המשפט של חיפה?

פורסם

אענה לך מהסוף

בית המשפט בחיפה נמצא בשדרות פל ים ליד כל משרדי הממשלה בניין המפרש מס הכנסה בטוח לאומי.

לאחר העלאת הדוחות מחר תקבלי תשובות יותר טובות כי ...

אילו זה היה בדרום הארץ היה יותר קל , אפילו ירושלים האימתנית , לא כל כך אימתנית.

חלו שינויים בכל הנוגע למכשירי מדידה של המשטרה על ידי בתי המשפט לכן יש תקווה.

עשי חיפוש בפורום ממל"ז דבורה ינשוף ותחכימי

כפתור החיפוש נמצא בסרגל מעל להודעות .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...