Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

קודם כל ברצוני להבהיר שאיני עובד/נציג/מנכ"ל או אב בית בחברת אלדן.

בכל אופן, במקרה שלשום צדה עיני כתבה בעיתון, על מבצע מכירות של אלדן שבו פורט שתוצע למכירה

רכב מאזדה 3, שנת 2010, דגם "ספיריט", אשר עלתה באוגוסט על הכביש, עם 2000 ק"מ על השעון.

במחיר - 105,000 ש"ח :shock:

מחיר המחירון שלה הוא בסביבות ה-130K ש"ח בעוד שבעיתון היה כתוב שמחיר המכירה הוא הנחה מ-115K ש"ח.

אני בכל אופן טיפה "אכלתי את הלב" אחרי שקניתי את האוטו הנוכחי שלי, שהוא לא רע ואני מרוצה ממנו אבל עדיין,

אם רק היה לי כדור בדולח.

בקיצור - אני גם לא יכול להתחמק מהמחשבה שיש איזשהו קאטץ' שחברה מחליטה "להפסיד" על הרכב החדש הזה,

אז אני שואל - מה האינטרס שלהם?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

האמן לי, אף חברת ליסינג לא מפסידה על המכוניות שהיא מוכרת. התשובה פשוטה מאוד. אלדן לא קונה את ה-3 ב-130 אלף אלא ב-105 אלף - היא מקבלת הנחות עתק מהיבואנים בגלל שהיא קונה בכמויות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טעות בידך - הרכב נקנה אולי במחיר של 95 אלף ש"ח, לא 105 אלף.

הכמויות כ"כ גדולות, שליבואן שווה למכור גם ברווח מינימלי. אחרי הכל, כל הרכבים האלה ימשיכו להסתובב על הכביש עוד 15 שנה לפחות והם יצטרכו חלפים ומוסכים.

רק לשם המחשה - קנינו לאחרונה גרנדה פונטו עם 0 ק"מ, במחיר של 79 אלף ש"ח, כאשר מחיר "המחירון" הוא 100 אלף ש"ח.

21 אלף ש"ח נחתכו מהמחיר סתם ככה - ועוד הרוויחו עלינו באוטו דיל.

אתה יכול לדמיין לך מה מתח הרווחים על מאזדה שמזמינים ממנה 600 חתיכות.

פורסם

אז אם ככה, אכן אכלתי קצת את הכובע :lol:

פורסם

גם אני קראתי את הכתבה? אתה בטוח שדובר על דגם הספיריט? כי בדרך כלל דגמי האקטיב החדשים לגמרי נמכרים במחיר כזה.

פורסם
הכתבה שאני ראיתי פורסמה במדור רכב במגזין ממון של ידיעות אחרונות ביום שלישי.

שם קראתי אותה.

• תוכן חדש...