Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי - מה זה כולל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ויש עניין נוסף - יש חברות המציעות "הנחת מזומן" או חלוקה לתשלומים המוצגים כ"ללא ריבית". יש בכך אחיזת עיניים, שכן למעשה "הנחת המזומן" היא הריבית תמורת החלוקה לתשלומים. על הרוכש לדרוש חישוב של הריבית הגלומה באי קבלת ההנחה, אשר עשויה להיות גבוהה מהריבית של ההלואה הבנקאית או של חברת המימון.

בהלואה בנקאית יש יתרון נוסף - אפשר למשכן רכוש שאינו הרכב (כגון ניירות ערך) ואז לא קיימת בעיה של רישום המשכון והסרתו או של רישום הבעלות על הרכב אלא שהרכב הוא של הרוכש ללא מעורבות חיצונית והוא חופשי למוכרו כאשר הדבר יהיה רצוי לו ללא צורך בפעולה נוספת כלשהי.

למעשה על הרוכש לעשות תחקיר בכל המקומות בהם הוא עשוי לקבל הלואה (בנק חברת מימון, סוכנות רכב וכו') ולהשוות את התנאים המוצעים לו באופן אישי ורק אז לקבל את ההחלטה לגבי העסקה המתאימה לו אישית.

אין פה שום אחיזת עיניים, הנחה היא לא משהו שאתה חייב לקבל בעת רכישת רכב.

זה שמציעים לך בנוסף אופציה למימון ללא ריבית וללא הצמדה, או טרייד אין במחיר מחירון אלו תנאים הרבה יותר טובים מהנחה מסכנה של 2000 ש"ח

מעבר לכך יבואנים לעיתים מציעים אופציה של חכירת רכב פרטית בלי קשר לחברות חיצוניות...

Confidence In Motion

פורסם
עובדים עליכם בעיניים. אין פה שום מציאות או ארוחות חינם, חברות הליסינג פשוט שמות את כל השירותים תחת קורת גג אחת, נותנות לזה שם מפוצץ עם פרסומות גרנדיוזיות ומקוות להכנס לטרנד החדש

אף אחד לא עובד על אף אחד, ככה זה פשוט פועל בתחום המכירות והשיווק, מימים ימימה.

ברוב הערים הגדולות של אירופה, אתה יכול לקנות כרטיס אוטובוס יומי ב-5 יורו, לבנות לעצמך מסלול ולחרוש את העיר. לחילופין, אתה יכול לשלם 20 יורו, לעלות על אוטובוס תיירים עם גג פתוח ואוזניות שמספרות לך סיפורים, ולעשות את אתו מסלול בצורה כזאת. מי נהנה יותר? לא יודע. יש הרבה אנשים שאוהבים שלוקחים אותם ביד ומובילים לכל המקומות. אני אישית מעדיף לעשות את הכל לבד. לכל מוצר יש את הלקוח שלו.

לובינסקי לא המציאו שום דבר חדש, ורמת הגילוי הנאות במקרה זה היא יחסית גבוהה. אף אחד לא פותר את הלקוח מחובת הבדיקה והצורך לעשות כמה חישובים בסיסיים לפני שנכנסים להתחייבות. מי שעושה זאת - דמו בראשו.

פורסם
אין פה שום אחיזת עיניים, הנחה היא לא משהו שאתה חייב לקבל בעת רכישת רכב.

זה שמציעים לך בנוסף אופציה למימון ללא ריבית וללא הצמדה, או טרייד אין במחיר מחירון אלו תנאים הרבה יותר טובים מהנחה מסכנה של 2000 ש"ח

מעבר לכך יבואנים לעיתים מציעים אופציה של חכירת רכב פרטית בלי קשר לחברות חיצוניות...

במקרה בשבוע שעבר עשיתי סיבוב בסוכנויות הרכב, ובסוף גם רכשתי מכונית. אני יכול להעיד שהנחת המזומן שהוצעה לי עמדה על 8000 ש"ח, כמובן אובדת אילו רכשתי את הרכב בתשלומים מהיבואן (הפתרון הוא הלוואה מהבנק, אז מקבלים את הנחת המזומן אם כי יש לשלם ריבית לבנק, שבמקרה שלי כנראה תהיה הרבה פחות מ-8000 ש"ח). לגבי ה"טרייד אין במחיר מחירון" - המחיר שהוצע לי לפני שראו את הרכב הישן שלי היה 10,000 ש"ח מתחת למחירון. אז באמת, שלא יעבדו עליכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מצב נתון יתנו לך מתחת למחירון בטריידאין, אני חושב שזה עומד על 8-12% מתחת למחירון. אתה צריך לחכות לאירוע מכירות (שכל יבואן מקיים בין פעם לפעמיים בשנה) שבו בד"כ נותנים טריידאין במחיר מחירון + פריסה ל-36 תשלומים ללא ריבית על ההפרש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמיד אבל תמיד מכרתי את כל הרכבים שלי מעל המחירון-בין 4-7 אש"ח.

תמיד המליצו לי בסוכנות למכור לבד ולבוא לקנות אח"כ וזה מה שעשיתי.

אין מצב שאחרי שאני כל כך מטפח ושומר על הרכב אתן אותו בנזיד עדשים.

טרייד אין זה לאנשים שלא ממש אכפת להם מהרכב שלהם והכסף שלהם והמטרה שלהם היא אחת-אוטו חדש בקלות מהר ובלי "כאבי ראש".

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...