Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איך יודעים מתי היום הכי חם בשנה הגיע? פשוט מאוד, באותו יום המזגן מפסיק לעבוד :evil:.

נתחיל מהתחלה - הרכב הוא 106 ראלי דור שני. מזגן אלכס אורגינל שעבד מעולה עד התקרית.

בבדיקה התגלתה צינורית אלומיניום (פיטינג) שיוצאת מהמדחס ומתחברת בהמשך לצינור שמוביל למעבה (נראה לי) שנוצר בה סדק והיא נפתחה.

נתתי לבן אדם להלחים אותה והוא סתם לי אותה לגמרי. בקיצור הלכה הצינורית.

הייתי בפרוקיות,בררתי גם באלכס אורגינל ולאף אחד אין את מה שאני צריך. אלכס אורגינל מתנערים בטענה שהרכב ישן וכבר אין להם חלקים למזגנים האלה.

הצינורית יוצאת מהמדחס כלפי מעלה ואז מתעגלת כלפי מטה,עוברת בין המדחס לפילטר שמן ומתחברת לצינור גומי שככל הנראה ממשיך למעבה.

עומדות בפני שתי אפשרויות:

1. להמשיך לחפש מפירוק/ללחוץ על אלכס אורגינל.

2. למצוא מישהו שיכול ליצר צינורית כזאת (שד"א עד עכשיו לא הבנתי למה היא חייבת להיות ממתכת :? ).

יש לכם המלצות לאנשים שאולי יכולים לעזור במקרה כזה?

כמה זמן אלכס אורגינל מחוייבים ע"פ חוק לספק שירות למוצר שלהם?

ואולי מישהו יכול באמת להסביר לי למה אני לא יכול לדחוף שם צינור גומי וזהו?

תודה רבה,

סאשה (שכבר שלושה שבועות נוסע בלי מזגן ועצבני).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נסה את "טכנו צינור" ביצחק שדה - ת"א . היה לי השבוע "קטע" דומה עם צינור דלק. דיברתי עם הבחור שם בטלפון והוא היה מאד נחמד ונכון לסייע בפתרון (למרות שבמקרה שלי מצאתי לבסוף את מבוקשי בדיוק מול החנות שלו - אצל היפר-גום).

המחירים שלהם לא ממש זולים, אבל גם פסיכיאטר טוב (אחרי נסיעה בפקק צהרים נחמד בלי מזגן) עולה לא מעט.

נתקו 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...