Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין שני סטים (morel VS hertz)

RHAK123
שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

איזה סט טוב יותר לדעתכם , מורל הייבריד אוביישן 6.5

או ההרץ האלה http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=335&oid=pkxdgc45aiiueue0gafvib2f גם 6.5

איזה וופר יותר איכותי , חזק ,איזה טוויטר טוב יותר , ובכלל ..מה אתם אומרים ?

תודה רבה ושיהיה אחלה של יום :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני הסטים די שונים באופיים. ההרץ הרבה יותר חד, חי וצורם בעוד המורל יותר מאוזן ושקט.

לוופרים של ההיי אנרג'י יש מעט מאוד מתחרים בסעיף הביצועים-לשקל אבל ביתר הדברים הסט לא ממש מצטיין.

למוזיקה רועשת ההיי אנרג'י יהיו בחירה טובה יותר, אם אתה מעוניין לשמוש מוזיקה איכותית המורל עדיפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

אם מדברים על סטים של ריינבו בתקציב הזה אז מה שאמור להכנס הוא הSLC 265.NG, ה SLX דלוקס אמור לעלות באיזור ה1.1K

לגבי השאלה של פותח השרשור- שני הסטים נחשבים לטובים ברמת המחיר שלהם. אני באופן אישי מעדיף את ההרץ, ולא אוהב מורל.

לדעתי סט כמו ההיבריד אובשיין צריך יותר "תנאים" בכדי לקבל ממנו תוצאה ראויה (איטום לפחות).

לגביי הטוויטרים- זה גם עניין סוביקטיבי- המון אנשים שאוהבים את הסאונד של מורל מתארים את הטוויטרים כבעלי סאונד חם ורגוע.

אני לעומת זאת חושב שהטוויטרים ברמות האלה (MT22) הם אנמיים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את מתנאל.

בחירת הסט היא עניין מאוד סובייקטיבי, יש מי שיאהב את המורל ויתאר אותם כבעלי צליל חם או רך ויש מי שיגיד שהם אנמיים.

יש מי שיגיד על ההרץ שהוא בהיר והפתוח ויש מי שיגיד עליו שהוא חד וצורם.

ולכן אתה חייב לשמוע לפני החלטה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שמיעה של הDLS UP6I ברכב של SROOL אני יכול לומר שהוא שילוח מוצלח של בהירות לבין רכות, כאילו שהוא עומד באמצע בין המורל להרץ.

אני לא יודע מה המחיר שלו האמיתי לצרכן אבל אני מאמין שלא פחות מ2000 ש"ח , לדעתי אחד הסטים 2 חלקים היותר טובים שיש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נאלץ להסכים גם איתך :)

בהחלט סט 2 חלקים מובחר. לא הגעתי עם שום סט לאותה תוצאה מופלאה שהגעתי עם הסט הזה.

ד"א, הוא עולה 2500 שקל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...