Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רן, זה כן צורם שאתה נותן ציונים לדובר המועדון, לועג לו (וגם כמובן וכמקובל לא מדייק בדבריך), כאילו שהדובר קובע, עושה, מנווט ובכלל הוא משנה ליו"ר. וסלח לי, אתה לא חבר מועדון. אולי זה לא נעים לך לשמוע אבל שוב, אתה לא חבר מועדון והדובר מחוייב לגוף שאותו הוא מדברר (מקווה שכך המילה). אתה וישה וכל האחרים שהולכים בלי ומרגישים עם, לא משלמים דמי חבר אבל יודעים יותר טוב איך לנהל את המועדון.המועדון נשפט על התמורה הכוללת לחבריו ועם כל הכבוד, תכנית טלויזיה היא פרט די שולי ב"תמורה". יחד עם זאת כמה מחברי המועדון עבדו ביומיים ההם קשה מאד והתוצאה מדברת בעד עצמה. כמה אחרים נתנו מזמנם על מנת להופיע. מענין שלא אתה ולא יתר "שוחרי המועדון" זעקו כשהיה ייצוג מכובד למועדון בתכניות טלויזיה אחרות.

לא מחלק ציונים ולא פרסים, אלה פשוט מציין עובדות, לגבי הדיוק או חוסר הדיוק אנשים לא מטומטמים ויכולים לקרוא

כל מה שנכתב כאן בעבר ולא נמחק...

היו למועדון החמש כ-1200 חברים עד לפני שלוש שנים, היום יש 750 פחות או יותר אחד מכל שלושה חברים

עזב, אם נניח היו קוראים לכם "סלקום" ולא מועדון החמש מה לדעתך היה קורה לצווות שניווט החוצה שליש מהחברים שלו?

אני ועוד כ-300 חברים לשעבר החלטנו לעזור כי לא סיפתקם את הסחורה, חלק מהם היו בתפקידי מפתח, והיום יש מי שמזלזל

בפועלם, חלק היו דעתנים מדי לטעמכם, וחלק פשוט עזב בשקט, וזה דווקא הנתון המדאיג ביותר
"הלקוח שלא חוזר"
(ככה קוראים לו במנהל עסקים) מישהו עצר רגע את חגיגות האופריה ובדק למה?

יש לכם את חבורת "המיסדיים" וקבוצת "נאמני מפא"י" שילכו אחריכם גם אם ברור לחלוטין שהדרך משובשת, צבא קטן ונאמן

שישליך עצמו על הגדר בכל קרב למען "המועדון" אבל אתם בדרך הנכונה להחזיר עטרה לישונה קבוצה קטנה של "האבות המייסדים"

ועושי דברם, זה מה שאתם רוצים כי אתם פשוט לא יודעים אחרת, אז אני מצטער. אבל אני לא חבר מועדון גאה!

אבל אולי תספר לחברי המועדון איזה קרטריונים היו לבחירת המועמדים לתוכנית, וגם לדברים אחרים שהיו, לי לא מגיע לדעת

אבל לחברי המועדון מגיע לא? -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי מדובר במועדון חברים אמיתי' date=' כנראה היחיד בארץ ובטח בעולם הרכב הישראלי.[/quote']

יחיד בארץ ובעולם הרכב הישראלי ? הצחקת אותי. מועדונים רבים בארץ, ובהם מועדון סאאב שהוא ותיק יותר ממועדון החמש (ותיק בשנתיים אם זה מעניין אותך), ובמועדונים אלו ישנן חברויות אמיתיות ואמיצות לא פחות ואולי אף יותר. בתור חבר לשעבר במועדון החמש, שנפגע כתוצאה מהחלטות רשמיות של וועד העמותה אני יכול לסתור אותך. ישנם חברים אמיתיים, וישנם גם הרבה מאוד ""חברים"".

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
כאשר הנושא הוא כאן בפורום הפתוח , אני אגיב אם ברצוני לעשות כך, או לא .

כל הכבוד - מפברואר 2009 עד היום מעל 2000 הודעות בפורום - זו לא תרבות של דמוקרטיה זו סתם פטפטת ....

אנא תמשיך, ללא ספק אתה עושה זאת מצויין :-D

נ.ב. יש עוד מלא מקומות ברשת שבהם אתה יכול להצטיין בכמות ההודעות :cry:

פורסם
יחיד בארץ ובעולם הרכב הישראלי ? הצחקת אותי. מועדונים רבים בארץ, ובהם מועדון סאאב שהוא ותיק יותר ממועדון החמש (ותיק בשנתיים אם זה מעניין אותך), ובמועדונים אלו ישנן חברויות אמיתיות ואמיצות לא פחות ואולי אף יותר. בתור חבר לשעבר במועדון החמש, שנפגע כתוצאה מהחלטות רשמיות של וועד העמותה אני יכול לסתור אותך. ישנם חברים אמיתיים, וישנם גם הרבה מאוד ""חברים"".

כל מילה בסלע!!!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני גם לא קיבלתי.

חבל, חבל, חבל שבוצע דיוור סלקטיבי.

לתשומת ליבך,

ההודעה נשלחה במייל לחברי מועדון החמש בתוקף בלבד!

כיוון שלא חידשת חברותך מחודש אוקטובר 2008 הוסר שמך מרשימת התפוצה.

בברכה,

מועדון החמש.

כל הכבוד - מפברואר 2009 עד היום מעל 2000 הודעות בפורום - זו לא תרבות של דמוקרטיה זו סתם פטפטת .... עוד שטות מבית היוצר של SLS

ודי לחכימא ברמיזא.

1. ביטוי ארמי החכם מבין דברים נרמזים, הטיפש צריך שיבארו לו את הכל. יפה עשית סמדר!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היו למועדון החמש כ-1200 חברים עד לפני שלוש שנים, היום יש 750 פחות או יותר אחד מכל שלושה חברים

עזב, אם נניח היו קוראים לכם "סלקום" ולא מועדון החמש מה לדעתך היה קורה לצווות שניווט החוצה שליש מהחברים שלו?

אני ועוד כ-300 חברים לשעבר החלטנו לעזור כי לא סיפתקם את הסחורה, חלק מהם היו בתפקידי מפתח, והיום יש מי שמזלזל

בפועלם, חלק היו דעתנים מדי לטעמכם, וחלק פשוט עזב בשקט, וזה דווקא הנתון המדאיג ביותר
"הלקוח שלא חוזר"
(ככה קוראים לו במנהל עסקים) מישהו עצר רגע את חגיגות האופריה ובדק למה?

יש לכם את חבורת "המיסדיים" וקבוצת "נאמני מפא"י" שילכו אחריכם גם אם ברור לחלוטין שהדרך משובשת, צבא קטן ונאמן

שישליך עצמו על הגדר בכל קרב למען "המועדון" אבל אתם בדרך הנכונה להחזיר עטרה לישונה קבוצה קטנה של "האבות המייסדים"

ועושי דברם, זה מה שאתם רוצים כי אתם פשוט לא יודעים אחרת, אז אני מצטער. אבל אני לא חבר מועדון גאה!

אבל אולי תספר לחברי המועדון איזה קרטריונים היו לבחירת המועמדים לתוכנית, וגם לדברים אחרים שהיו, לי לא מגיע לדעת

מעולם לא היו במועדון ה 5 1200 חברים, לא לפני 3 שנים ולא לפני 15 שנה.

זו טעות נפוצה שהשתרשה שבעבר היו הרבה יותר חברים.

מס' החברים בעת שפרשת (לצערנו) עמד על 600 לערך, וסך הכל פרשו סופית 10(!) חברים סה"כ, לא 100 ובטח לא 300.

היום מס' החברים עומד על 730 בערך, ובכל קלאסיקון שמגיע אפשר לראות את שמות המיצטרפים החדשים, מספר שנע סביב ה 20-30.

אין מה לעשות, קשה לרצות 700 איש, ותמיד יהיו לא מרוצים, ומכל מיני סיבות, ועובדה שלמרות התפוצצות ה "פרשה" המועדון ממש לא קרס, על אף נבואות הזעם.

ולא, לא מגיע לך לדעת אילו קריטריונים היו לבחירת המועמדים לתוכנית, זהו עיניין פנימי לחלוטין של המועדון, וככזה הוא חייב הסברים לחבריו בלבד.

בכל נושא שאינו נוגע ישירות לכלל אספני הרכב מועדון ה 5 חייב הסברים לחבריו בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מס' החברים בעת שפרשת (לצערנו) עמד על 600 לערך, וסך הכל פרשו סופית 10(!) חברים סה"כ, לא 100 ובטח לא 300.

היום מס' החברים עומד על 730 בערך, ובכל קלאסיקון שמגיע אפשר לראות את שמות המיצטרפים החדשים, מספר שנע סביב ה 20-30.

ולא, לא מגיע לך לדעת אילו קריטריונים היו לבחירת המועמדים לתוכנית, זהו עיניין פנימי לחלוטין של המועדון, וככזה הוא חייב הסברים לחבריו בלבד.

בכל נושא שאינו נוגע ישירות לכלל אספני הרכב מועדון ה 5 חייב הסברים לחבריו בלבד.

לחן ולכול חברי המועדון.

עליכם להחליט רוצים מועדון סגור תנהלו את עינייניכם הפנים ארגוניים בפורום הסגור, ואיש שאינו חבר מועדון לא יתערב .

רוצים לדווח על פעולותיכם בפורום הפתוח , יש מחיר לפרסום, פעם הוא שבח פעם הוא ביקורת. ביחוד כאן שהביקורת החלה עם חברי המועדון.

מועדון ה-5 לא חייב לאף אחד גם הסברים בכל הנושאים הקשורים לכלל אספני הרכב, מהסיבה הפשוטה שהוא לא מייצג את כל אספני הרכב, ולא בהכרח מה שטוב לחברי מועדון ה-5 טוב לכל האספנים.

ואם הוא מתיימר לייצג את כולם , אז מגיע גם ללא חברים הסברים.

כאשר משבחים זה טוב כאשר מבקרים - מי שמכם??

וסתם שאלה אינפורמטיבית. כל כמה זמן מתפרסם קלאסיקון? או שגם מידע זה הוא חסוי!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הקלאסיקון מתפרסם כל חודשיים לערך.

לרוב דיונים בעיניינים פנימיים של המועדון מיתנהלים בפורום הסגור שמיועד לכך, אלא שהפעם הגיבו בשרשור הנ"ל גם אנשים שאינם חברי מועדון, ולא היה הוגן מצידי, בכל אופן, כמנהל להעביר את השרשור לפורום הסגור.

אם ישנם אנשים ששמו להם למטרה לחבוט במועדון ה 5 בכל עת, הנה יש להם הזדמנות, שיהנו..

פורסם
מעולם לא היו במועדון ה 5 1200 חברים, לא לפני 3 שנים ולא לפני 15 שנה.

זו טעות נפוצה שהשתרשה שבעבר היו הרבה יותר חברים.

.

הקלאסיקון מתפרסם כל חודשיים לערך.

אם ישנם אנשים ששמו להם למטרהלחבוט במועדון ה 5 בכל עת, הנה יש להם הזדמנות, שיהנו..

חן חן לחן על התשובה המהירה

קרא את המשפטים המוכחלים בהודעתי מספר 60 תראה בה שני ציטוטים משבחים שנכתבו על ידי שני מבקרים כאן. רן מצד אחד ואני הקטן מצד שני.

ועכשיו לחשבון לעת שעת ליל מאוחרת זו.

לפי נתוניך המינימליסטיים

לפני 3 שנים 600 חברים , כל חודשיים מצטרפים 20 היום היו צריכים להיות 960 חברים ( 600 + (6X20X3).

יש 730 כלומר פרשו במהלך ה - 3 שנים 230 חברים

אם היינו לוקחים 30 מצטרפים מדי חודשיים מספר הפורשים היה עולה מ 230 ל 410 חברים.

שאלו את עצמכם בשקט בשקט בפורום הסגור איך ולמה זה קורה.

עכשיו זה זמן טוב לעשות חשבון נפש!!!

שבוע טוב ולילה טוב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא כל הפורשים או מי שפשוט לא חידשו חברות עשו זאת בשל התנהלות המועדון.

לא מעטים פשוט הפסיקו להיתעניין בתחום או שמכרו את רכב האספנות שהיה ברשותם, וזה די טיבעי.

אני, אישית, מכיר רבים וטובים שפשוט "נגמר להם" מהתחום ולכן לא מצאו טעם להמשיך את חברותם במועדון, מה גם שהחברות עולה כסף, כדאי לזכור.

הגרעין הקשה של מועדון ה 5 מונה 550-600 חברים לערך, כשמידי שנה נוספים כמה עשרות ופורשים כמה עשרות, כשחלק גדול מהפרישות הם בתום השנה הראשונה דווא.

עם זאת אני בהחלט מסכים שיש טעם לעשות בדק בית ולנסות להבין מדוע מספר החברים אינו עולה בצורה משמעותית עם השנים.

פורסם
לא מחלק ציונים ולא פרסים, אלה פשוט מציין עובדות, לגבי הדיוק או חוסר הדיוק אנשים לא מטומטמים ויכולים לקרוא

כל מה שנכתב כאן בעבר ולא נמחק...

......

אל תדאג לחברי המועדון שאתה לא חבר בו. וגם אל תתן עצות איך לנהל אותו. תדאג לעצמך. ובעיקר למידת הדיוק בדבריך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אל תדאג לחברי המועדון שאתה לא חבר בו. וגם אל תתן עצות איך לנהל אותו. תדאג לעצמך. ובעיקר למידת הדיוק בדבריך.

1) אם הייתם מנהלים את ענינכם הפנימיים בפורום הסגור, איש לא היה מתערב, בחרתם לנהל אותם בפורום "שלי"

אז אל תצפה לאותה מידה של סלחנות.

2) אני לא נותן עיצות, את רוב, העיצות שלי ניפנפתם בזמנו והיום אתם מתהדרים בהם כשלכם

ואני דואג לעצמי מצויין תודה על הדאגה ותשומת הלב.

3) חן-פרשת נמרי קיפניס אכן היתה אבן דרך בהתנהלות מועדון החמש (ותודה שהזכרת זאת) אבל היא לא התקלה

היחידה, מי שבוחר שלא לחדש חברות אחרי שנה מעיד על בעייה מסויימת, אז אם על כל אחד שמצטרף, אחד פורש

בעצם מישהו דורך במקום, וסבתא ננה אומרת "מי שלא הולך קדימה הולך אחורה......"-רן

פורסם

בני, במילים פשוטות יותר: ''משפחה לא בוחרים. חברים כן''

יש כאלו שעדיין לא הפנימו מי באמת רוצה להיות חבר שלהם. עד כאן!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שושני כתב:

'

1) אם הייתם מנהלים את ענינכם הפנימיים בפורום הסגור, איש לא היה מתערב, בחרתם לנהל אותם בפורום "שלי"

אז אל תצפה לאותה מידה של סלחנות.

------------------------------------------------------------------------------------

מה זה "בחרתם"

פותחת השירשור בחרה. ואל תדאג, יש דיון הרבה יותר ענייני בפורום הסגור.

ותמשיך בתשובותיך לענות שלא לעניין (מידת הדיוק בדבריך, למשל, רק למשל)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
בני, במילים פשוטות יותר: ''משפחה לא בוחרים. חברים כן''

יש כאלו שעדיין לא הפנימו מי באמת רוצה להיות חבר שלהם. עד כאן!

דווקא כן, הרבה מאד הפנימו ועזבו....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...