Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי המערכת הבאה:

מקדימה-מורל טמפו 6.5

סאב-CVR12

מגבר-L.A 350RMS

מגבר-mac audio z4200

פאנל של MTI לא משהו רציני

רכב הונדה סיויק.

מעוניין להחליף את הקומפוננט מקדימה , על מה אתם ממליצים?

תקציב-800 ש"ח

פורסם

אצלי יש קומפוננט של Rainbow CLX210 שעולים בסביבות ה800. תוצרת גרמניה , עבודת יד .

שבאתי להרכיב מערכת הדבר הראשון שהיתי סגור עליו זה קומפוננט של מורל, עד אחרי ששמעתי את הריינבו, בחנות יש לו סט כזה עם כמה רמקולים , הוא שם שיר ופשוט העביר בין הרייבו למורל ולא היה לי ספק אחר כך במה אני בוחר.

בהצלחה

פורסם

אתה חושב שבתיבות האלה בחנות כל סט היה מורכב בנפח דלת אטום ?

האקוסטיקה גם שונה לחלוטין , גם לי נשמע טוב יותר סט עלוב של Soundstream בחנות ביחס למורל פולס .

עד שהתקנתי את זה ברכב ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

המורל והריינבו היו מורכבים על פלטה אחת , לא היה שום יתרון לאחד מהם

בכול אופן זה עיניין של טעם , זה צליל של רמקול זה לא מגבר.

פורסם

מאיפה אתה יודע ? אתה יודע את הנתונים T\S של הרמקולים ?

זה שלשניהם תנאים זהים לא אומר שהם תנאים שווים.

לא התכוונתי למגבר , אני אומר לך שעל הפלטה הזאת בחנות שמעתי סט Soundstream זול שנשמע לי טוב יותר ממורל פולס עד שהתקנתי אותם ברכב בדלת והם נשמעו מגוחך.

הפולס הוא סט "טוב" יותר , כי בגלל שהוא מיוצר בארץ אתה משלם עליו את ה 500 ש"ח האלה כמעט נטו על מוצר. בעוד שאתה קונה מוצר מיובא אתה משלם על היבוא ועל החמדנות של המוכרים פה ...

לדוגמא הסט הראשון שקניתי היה ה SOUNDSTREAM הנ"ל ב 900 ש"ח. העלות שלו בחו"ל היא 99 דולר , כנראה היצור שלו עולה כ 60 דולר ... ואילו פה הוא היה עולה 900 ש"ח .

אז כשאתה קונה כחול לבן ועוד משהו שיש בכל חור אתה יודע שאתה משלם כמעט על נטו מוצר.

אנשים פשוט לא מבינים שבתקציב הזה אין אופציות טובות יותר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אז כשאתה קונה כחול לבן ועוד משהו שיש בכל חור אתה יודע שאתה משלם כמעט על נטו מוצר.

טמפו מיוצרים בסין :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא התכוונתי למגבר , אני אומר לך שעל הפלטה הזאת בחנות שמעתי סט Soundstream זול שנשמע לי טוב יותר ממורל פולס עד שהתקנתי אותם ברכב בדלת והם נשמעו מגוחך.

הפולס הוא סט "טוב" יותר , כי בגלל שהוא מיוצר בארץ אתה משלם עליו את ה 500 ש"ח האלה כמעט נטו על מוצר. בעוד שאתה קונה מוצר מיובא אתה משלם על היבוא ועל החמדנות של המוכרים פה ...

לדוגמא הסט הראשון שקניתי היה ה SOUNDSTREAM הנ"ל ב 900 ש"ח. העלות שלו בחו"ל היא 99 דולר , כנראה היצור שלו עולה כ 60 דולר ... ואילו פה הוא היה עולה 900 ש"ח .

אחי ***אם הוא אחיך דברו בבית, בשקט בשקט לפני שאתם הולכים לישון*** אתה ממורמר על יותר מידי דברים, חייך קצת.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לא אמרתי שדיברת על מגבר. נתתי דוגמא שעל מגבר לא אמור להיות "טעם" , על רמקול אי אפשר להתווכח כי כל אחד אוהב סגנון אחר ושומע שירים אחרים שכל סגנון יתאים לרמקול אחר. את התשובה הכי טובה לפותח השירשור תתן לו האוזן שלו.

פורסם

רק מסדרת הדוטק ומעלה הרמקולים שלהם מיוצרים בארץ.

אומנם יש היגיון בדברים שאתה אומר, אך לא תמיד אתה חשוף לכל המידע.

אני משתדל שלא להיות נחרץ ברוב הדברים כ אין לדעת מתי אני טועה ואני שואף שלא להטעות אף אחד.

אני ממליץ לך לנסות את זה גם כן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל SROOL היקר אני עולה פה כדי לחזק את כל מה שאמרת

קבל +10

אני גם שואל את עצמי לפעמים איך אנשים יודעים כל כך הרבה ?

עלויות ייצור, אסטרטגיות שיווק, תמחור מוצרים, ארצות ייצור, והכי חשוב פסיקה החלטית מה לקנות ומה לא

אולי כולנו צריכים ללכת הביתה

אולי הפורום צריך להתמקד יותר באיזה תבלינים כדאי להשתמש כשעושים קבב למפגשים ? :roll:

כי בנושא הרמקולים diforce כבר פתר וסגר את כל השאלות האפשריות

עכשיו ברצינות ידידי היקר אם כבר דיברת על חמדנות אז אני לא אכנס לרמה אישית ואנקוב בשמות רק אומר שאתה ממש לא קולע

יותר מכך אוסיף ואומר שצריך להיות חמדן שהוא גם אידיוט וגם חולה נפש כדי להיכנס לענף הזה

עצתי לך היא די דומה למה שישראל אמר וכעיקרון אני ממליץ לך להירגע קצת ולהיות באמת פחות נחרץ ופחות כועס

אולי אתה אכלת אותה אצל בעל חנות מסויים ואולי היום אתה מבסוט ממה שיש לך ברכב אבל זה רק אתה ולא לכולם יש את האוזן שלך לכן כשאתה עונה וממליץ תענה בלשון המלצה זה הרבה יותר אמין וידידותי

ולגבי חמדנות אשמח אם תיצור איתי קשר בפרטי ואני אלמד אותך על חמדנות של מה שאתה קורה לו כחול לבן

דרור

פורסם

תפסיק להיכנס לכיסם של אחרים. אין לך מוסג, מהם השיקולים של יצרן. לפעמים מורל בחו"ל עולה פחות מאשר בארץ. תסתכל למשל כאן http://www.woofersetc.com/p4789/Supremo-Piccolo--Morel-1%22-Exotic-Inverted-Tweeters.htm

Supremo Piccolo ב-1750 ש"ח. כמה הוא עולה בארץ בחנות? מצד שני ישנם רכיבים, שמיובאים לארץ במחירים קרובים למחירם המקורי ובמקרים מסוימים גם יותר נמוכים.

• תוכן חדש...