Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה תסגור את פסי הייצור בשלושה ממפעליה בצ'כיה. הדגמים שייצורם יופסק לעת עתה כוללים את הפאביה והאוקטביה

סקודה תסגור את פסי הייצור בשלושה ממפעליה בצ'כיה, לאחר ששטפונות שפקדו את צ'כיה בשבוע שעבר גרמו לסגירה של אחד ממפעליו של ספקיה, גרופו אנטולין בוהמיה, האחראי על יצור של חלקים לגגותיהם של כמה דגמי סקודה.

הדגמים שייצורם יופסק לעת עתה כוללים את הפאביה והאוקטביה. בנוסף לרכבים אלה עשויה סקודה לסגור גם את פסי היצור של רכב הכביש-שטח יטי, הרומסטר ומכונית המנהלים סופרב.

יצורם של כל דגמי סקודה צפוי להתחדש לקראת יום שני הקרוב. הפסקת היצור אינה צפויה להשפיע על אספקתן של מכוניות סקודה לישראל.

מתוך כלכליסט.

קישור לידיעה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414435,00.html

קישור לידיעה בעולם: http://finance.yahoo.com/news/Skoda-halts-production-as-apf-1620545729.html?x=0

פורסם

יצורם של כל דגמי סקודה צפוי להתחדש לקראת יום שני הקרוב. הפסקת היצור אינה צפויה להשפיע על אספקתן של מכוניות סקודה לישראל.

בינתיים לי דחו את האוטו בחודש וחצי . והיבואן טוען שאין מה לעשות."אם בא לך תבטל".

פורסם
בינתיים לי דחו את האוטו בחודש וחצי . והיבואן טוען שאין מה לעשות."אם בא לך תבטל".

רשום שזה לא אמור להשפיע אז למה דחו לך? הסבירו לך?

אנחנו הזמנו יטי מקווה שזה לא יפגע באספקה.

יש עוד מישהו שדחו לו?

פורסם
רשום שזה לא אמור להשפיע אז למה דחו לך? הסבירו לך?

אנחנו הזמנו יטי מקווה שזה לא יפגע באספקה.

יש עוד מישהו שדחו לו?

לא יודע כבר למי להאמין. גם אם סגרו את הייצור לשבוע. לא מבין למה צריך לדחות בחודש וחצי אספקה.

בכל מקרה אין גם כל כך עם מי לדבר. בשורה התחתונה "תחכה"

פורסם
לא יודע כבר למי להאמין. גם אם סגרו את הייצור לשבוע. לא מבין למה צריך לדחות בחודש וחצי אספקה.

בכל מקרה אין גם כל כך עם מי לדבר. בשורה התחתונה "תחכה"

אז זה לא טוב, אני בתור לקוח זכותי לדעת מה גורם לעיכוב שכזה ואם רשום שזה לא אמור להשפיע ופתאום מחליטים לדחות אז זה מוזר צריך לברר את זה. אני אברר בכל מקרה יום א' מה קורה עם היטי שלנו

פורסם
אז זה לא טוב, אני בתור לקוח זכותי לדעת מה גורם לעיכוב שכזה ואם רשום שזה לא אמור להשפיע ופתאום מחליטים לדחות אז זה מוזר צריך לברר את זה. אני אברר בכל מקרה יום א' מה קורה עם היטי שלנו

:roll:

פורסם

יש עיכובים גם באירופה. כנראה שיש סיפור...

ראוי לציין שהמנוע 1.2TSI גם של VW מיוצר במפעלים של סקודה וזה משפיע בעקיפין גם על vw ו audi

פורסם
יש עיכובים גם באירופה. כנראה שיש סיפור...

ראוי לציין שהמנוע 1.2TSI גם של VW מיוצר במפעלים של סקודה וזה משפיע בעקיפין גם על vw ו audi

כתבת בעצמך שזה חומר שקשור לגגות. אז מה קשור המנוע? :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כתבת בעצמך שזה חומר שקשור לגגות. אז מה קשור המנוע? :roll:

מנועי ה1.2 TSI שנמצאים בפולו ובגולף (אני חושב ).

מיוצרים במפעלי סקודה שהוצפו. מה קשור לאוודי? אין לי שמץ אבל רשום בהמון אתרים בינלאומים שההצפה משפיעה גם עליה. למה? לא יודע אולי החברות שמיצרים להם חלקי חילוף נמצאים באיזור ההצפות.

• תוכן חדש...