Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מתעתד להכניס את הרכב בשבוע הבא לטיפול 10000 ראשון.הרכב בעל תיבה רובוטית,ועבר 8900 ק"מ עד עכשיו.

השמן שהבאתי לרכב הוא לפי הוראת ספר הרכב באנגלית.הבאתי שמן סינטטי 10W30 של רויאל פרפל בהמלצת כמה חברים בפורום.בנוגע לטיפול-ספר הרכב ממליץ לשנות את מיקום הצמיגים כל 10,000 ק"מ, להחליף פילטר שמן, לחזק ברגים ונגמר הסיפור.

לצערו של המוסך (או לשמחתו-תלוי בהיקף הטיפול המבוקש על ידי 8))אני מהאנשים היותר מחמירים בטיפולים של רכבם.

לאורך כל שהות הרכב אצלי ראיתי שלפעמים ישנן חריקות בהעברת הילוכים-בעיקר מראשון לשני.

דיברתי עם מנהל מוסך יבואן טויוטה בנס ציונה שהוא גם חבר פה בפורום והוא המליץ לי להגיע ולבצע איפוס לגיר. אני חושש מהעניין, בגלל שלוש סיבות:

1.התרגלתי כבר לפעולתה של התיבה וייתכן שהתנהגותה תשתנה.

2.חבר פורום שבבעלותו קורולה ציין שעדכון גיר פתר לו בעיות התדרדרות-מה שלדעתי נובע ממצב של "חצי קלאץ'" שגורם לבלאי מוגבר.

3.קראתי בפורומים בחו"ל שלמספר לא מבוטל של קורולות ואוריס רובוטיות באירופה כבר הלכו תיבות אחרי 3 שנים.

האם יכול להיות שהחלפת שמן גיר אחרי שנה תשפר את עבודת הגיר בהילוכים נמוכים ו/או תאריך את חייו? האם מומלץ לבצע דבר שכזה בתיבה רובוטית שהקלאץ' בה מבוקר מחשב?

האם מומלץ להחליף פילטר אוויר במזגן לאחר שנה (במידה ובלוק כזה קיים)? יש לציין שאני נוסע בחלק גדול מהזמן בדרכים עם אבק ויש שיפוצים באזור החנייה של הרכב.

האם יש עוד דברים שניתן לבקש להחליף בטיפול כדי להאריך את חיי המכלולים ברכב?

ברצוני להדגיש שאני לא מתכוון על החלפה של מכלולים שהם מיועדים להחלפה כל כמה שנים (טיימינג, לדוגמה) אלא אני יותר מכוון לתחזוקה מונעת עקב העובדה שאיני מתכוון להיפרד מהרכב למשך 10 השנים הקרובות (אבל אתם יודעים איך זה-האדם מתכנן ואלוהים צוחק.. :roll: )

בנוסף, אם יש למישהו עוד דגשים, הערות והצעות, אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...