Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר והחלפת פלגים - גולף 2007

o.v
שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב

בבעלותי גולף 07' אוטומטיתהמשודכת למנוע 1.6

לאחר החלפה עצמאית של שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ופילטר מזגן, אשמח לדעת האם ניתן להחליף עצמאית פלגים, עד כמה הדבר מורכב לעשות זאת עצמאית, וכמובן האם מישהו יכול לפרט כיצד עושים זאת, מה הכלים הנדרשים לכך וכו'.

כמו כן, הרכב שבבעלותי הוא אוטומטי (טיפטרוניק) - גיר 6 הילוכים. בספר הרכב מצויין כי רכבי עבודה צריכים החלפת שמן גיר ב-60 אלף ק"מ. אשמח לדעת האם ברכבי, שהינו רכב פרטי, מומלץ גם כן להחליף שמן גיר? במידה שכן, האם ניתן להחליף שמן לפני ההגעה ל-60 אלף ק"מ? אני עומד כרגע על 42 אלף ק"מ, והרכב כמעט בן 4, לכן האם בטיפול הבא, שיהיה בעוד 3,000 ק"מ, בו הרכב יהיה בעצם על 45 אלף, אוכל להחליף שמן גיר ללא חשש, או שהחלפה "מוקדמת" עלולה דווקא להזיק?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב "חדש" יחסית, אני לא מבין למה לא ללכת לפי הוראות יצרן?

לפי דעתי 40 אלף ק"מ המנוע עדיין בתול.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב "חדש" יחסית, אני לא מבין למה לא ללכת לפי הוראות יצרן?

לפי דעתי 40 אלף ק"מ המנוע עדיין בתול.

שלום,

אני לא מסכים בהכרח, מפני שכמו שמומלץ להחליף שמן מנוע כל 10K או 7.5K וכד', ולאו דווקא לפי הוראות היצרן שממליץ להחליף כל 15K או 20K , ייתכן כי החלפה של שמן (לאחר 4 שנים) שהיא מוקדמת יותר מהוראת יצרן, יכולה להועיל לשימור חיי הגיר ותפקודו.

אולם את כל זה אני אומר זאת בהסתייגות, כי אם הייתי יודע בודאות לא הייתי פותח את השרשור, ולכן גם אשמח לקבל תשובה מגורם מוסמך ומנוסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ממליץ לך להכניס ראש בריא למיטה חולה כמו שאומרים.

כל עוד הכל מתפקד כמו שצריך, לך לפי הוראות יצרן.

סתאם לשם דוגמא,יש לי טויוטה שנת 2003, עד היום 8 שנים, טיפול כל שנה, 130 אלף ק"מ הכל מקורי ודופק כמו שעון.

לכן,למה להסתבך? ועוד עם גיר אוטומאטי של גולף.

אם זה היה רכב ישן אז זה משהו אחר.

זאת בכל אופן דעתי בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...