Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זו לא הפעם הראשונה שאני חופר בנושא ובטח גם לא האחרונה,

אבל מתחיל להמאס המצב הנוכחי ואני רוצה לקנות רכב, בהקדם האפשרי.

הצרה היא שאני לא מצליח להחליט - מה לחפש?

הדרישות פשוטות ונפוצות למדי:

ידני, בנזין, שנתון סביר (מינימים 99), יד סבירה (עד 3-4), נפח מנוע עד 2000

מעבר לזה, בסדר עדיפויות:

1. אמין

2. חזק - יחס משקל\הספק טוב (למשל, רכב במשקל טון עם מנוע 75 כ"ס ממש לא הולך. חייב להיות לפחות דומה ליחס שבשרייד - 84 כס ל 840 קילו)

3. תחזוקה זולה

מה לא חשוב לי:

חסכונות (לא נוסע המון), גודל (לא אכפת לי)

הנסיעות הן מידי יום 5 דקות לעבודה וחזרה, מידי פעם לקניות או בילוי או ללימודים - הרוב נסיעות של ק"מ בודדים.

מידי פעם איזה גיחה לעיר אחרת, לכנרת, משמע חייב לסחוב בלי לעשות בעיות אבל לא נורא אם קצת זללן.

מדגיש שמאוד חשוב לי עניין הכח - אני לא מחפש רכב ספורט, אבל עצלן לא בא בחשבון. הרכב הנוכחי עונה לי על הצרכים בעיר אבל קצת חלש מחוץ לה, פשרה סבירה, אבל אני מכוון יותר לרכבי 1.6 כדי להקטין את הפער הזה.

הרכבים שאני שוקל ואשמח אם תוכלו להגיב עליהם:

1. קליאו B, רצוי זו עם המנוע 1.6 מעל 00 (נראה לי יש אפילו 02)

2. פג'ו 206, גם כן עם מנוע 1.6 מעל 00 (יש מצב אפילו ל 03)

3. פאביה 16V החזקה, אם אני אמצא...

4. איביזה 1.6 אזור 01

5. באלנו אזור 99-00

6. עוד שרייד, משנתון 99 או 00

כמו שאתם רואים הלבט הגדול פה הוא האם ללכת על צרפתית- ידוע לי שהן נוחות ומהנות יותר, אבל אני בדעה קדומה על האמינות. אשמח להכוונה בנושא.

וליתר בטחון: גטס, פונטו, קורסה, לא באות בחשבון ואין על מה לדבר.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

נשמע שה206 xs עונה לך על מרבית הדרישות: מנוע 1600 110 כ"ס, מאובזר מאוד, נראה נהדר, נוח, יחסית חיסכוני לנפח מנוע (יש יותר חסכוניות בקטגורייה עצמה, אך לכולן נפח מנוע קטן יותר), מהנה לנהיגה, ובטיחותי (4 ככוכבי ריסוק ו4 כ"א, abs ו4 כ"א בשנים האלו)

בלי פחד מאוכלי הצפרדעים בכל הנוגע לרכב הזה, הוא לא פחות אמין מכל הרשימה שלך, אבל כאמור יש לו הרבה דברים שהוא יותר.

אתה מוזמן לחפש מידע על הרכב הזה בפורום, נכתב עליו רבות וישנם הרבה חוות דעת מניסיון (גם שלי) עם הרכב הזה.

בכל אופן את הבלנו והשרייד המיושנים והסתמיים, הייתי מוריד מהרשימה וגם כי חבל על הכסף: רכב משנת 99 הולך עוד 3 וקצת שנים לגריטה (ע"פ החוק החדש של 15 שנים על הכביש), ונראה שזה לא יעשה טוב למחיר שלו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
מה עם אסטרה ידנית?

אני מכיר את הרכב הזה מעט מאוד - בעיקר את הדיזל 2.0 הידנית שהיתה נפוצה פעם בתור רכב צבאי.

אני מכיר את הטיגרה והקורסה כרכבים בעיתיים, כמובן שאשמח לשמוע משהו אחר על האסטרה, ולהרחיב את החיפוש.

האם לדעתך אפשרי להשיג כזו, בנזין וידנית בארץ?

נשמע שה206 xs עונה לך על מרבית הדרישות: מנוע 1600 110 כ"ס, מאובזר מאוד, נראה נהדר, נוח, יחסית חיסכוני לנפח מנוע (יש יותר חסכוניות בקטגורייה עצמה, אך לכולן נפח מנוע קטן יותר), מהנה לנהיגה, ובטיחותי (4 ככוכבי ריסוק ו4 כ"א, abs ו4 כ"א בשנים האלו)

בלי פחד מאוכלי הצפרדעים בכל הנוגע לרכב הזה, הוא לא פחות אמין מכל הרשימה שלך, אבל כאמור יש לו הרבה דברים שהוא יותר.

אתה מוזמן לחפש מידע על הרכב הזה בפורום, נכתב עליו רבות וישנם הרבה חוות דעת מניסיון (גם שלי) עם הרכב הזה.

בכל אופן את הבלנו והשרייד המיושנים והסתמיים, הייתי מוריד מהרשימה וגם כי חבל על הכסף: רכב משנת 99 הולך עוד 3 וקצת שנים לגריטה (ע"פ החוק החדש של 15 שנים על הכביש), ונראה שזה לא יעשה טוב למחיר שלו.

נשמע טוב, וזה בכיוון. למרות הרבה מאוד prejudice אני נמשך לרכב הזה ויכול להיות שזה גם פקטור חשוב.

מה שמעניין אותי זה כמה קשה לדעתך יהיה למצוא רכב כזה במצב באמת טוב?

לפי סקירה קלילה, רוב ה206 שמשרתים בחורות רגועות ומבוגרים הן האוטומאטיות והחלשות יותר, בעוד שהגרסאות בעלות הפלפל ננהגות בעיקר ע"י נהגים צעירים ועוברות לא מעט ידיים.

גם אני נהג עם רגל כבדה אבל דואג מאוד למצב הרכב, ולכן חשוב לי לרכוש אקזמפלר שטופל היטב, כדי שאוכל להמשיך ולתחזק אותו במצב טיפ-טופ.

אפשרי?

פורסם

בתקציב שלך אפשר למצוא רנו קליאו B ידני מודל 2002 מנוע 1400 סמ"ק עם 98 כ"ס:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=20787&Year=2002

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מכיר את הרכב הזה מעט מאוד - בעיקר את הדיזל 2.0 הידנית שהיתה נפוצה פעם בתור רכב צבאי.

אני מכיר את הטיגרה והקורסה כרכבים בעיתיים, כמובן שאשמח לשמוע משהו אחר על האסטרה, ולהרחיב את החיפוש.

האם לדעתך אפשרי להשיג כזו, בנזין וידנית בארץ?

טיגרה וקורסה לא רכבים בעייתיים, מוסכניקים חאפרים ובעלים קמצנים הם הבעיה. יש אסטרות ידניות בארץ, עם מנוע בנזין.

האסטרה בטיחותית, איכותית, אמינה ומהנה לנהיגה. אולי לא כמו ה206 והקליאו, אבל לדעתי היא תמורה טובה יותר לכסף.

ואם אתה יותר בכיוון של הצרפתיות, מה עם רנו מגאן קופה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחת הצרפתיות. איזה שתמצא יותר שמורה.

כעיקרון ה 206 יותר מעוצבת וצעירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי בדיוק במצב שלך ליפני כמעט שנה .

בסוף קניתי רכב שממש לא חשבתי עליו , פשוט כשראיתי אותו הוא היה במצב כל כך טוב שלא יכולתי לסרב .

שילמתי עליו 22 אלף לפני שנה . רנו מגאן 1600 5 דלתות ידנית 2001 . צריכת הדלק שלי יותר טובה משל אחי שמחזיק פורד פיאסטה 2002 . אני מרוצה מהאוטו כי הוא מרווח וחמים הוא לא עשה לי בעיות כי הוא טופל כמו שצריך

(חשוב לבדוק לפני הקנייה ) .

אם יש לך שאלות אשמח לעזור .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

בדקתי את לוח יד 2, סיכמתי את המודעות מהימים האחרונים מהאזור שלי, קובץ מצ"ב.

אשמח לדעות לפה ולשם, אם יש משמעות להבדל של השנה, אם הנסועה שלהם בסדר, האם העובדה שלא רשום הק"מ ב2 מהמודעות היא סיבה לחשוד, האם ההפרשים בין המחיר למחירון מצביעים על משהו, ואופן כללי אם הייתם פוסלים אחד מהרכבים ברשימה ולמה.

תודה!

cars.jpg

פורסם

בתור אוהב וחובב צרפתיות ויש אצנו כמה 206 XS110

שמורות שנראות טוב

והם כיפיות מאוד

ממליץ על ה206

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
בדקתי את לוח יד 2, סיכמתי את המודעות מהימים האחרונים מהאזור שלי, קובץ מצ"ב.

אשמח לדעות לפה ולשם, אם יש משמעות להבדל של השנה, אם הנסועה שלהם בסדר, האם העובדה שלא רשום הק"מ ב2 מהמודעות היא סיבה לחשוד, האם ההפרשים בין המחיר למחירון מצביעים על משהו, ואופן כללי אם הייתם פוסלים אחד מהרכבים ברשימה ולמה.

תודה!

אני הייתי מתחיל מהבדיקה של שני הרכבים עם 120 אלף ק"מ על מד אוץ, ומזה שיד ראשונה.

תיעוד הטיפולים יכול לאמת את הקילומטראז' ולתת אינדיקציה על טיב הטיפול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...