Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נא להצביע לSKAZI הDJ הכי טוב בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנסו ותצביעו למסביר הכי טוב בעולם לפי דעתי

http://www.top100djs.net/

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

נראה לך שבאמת סקאזי יבחר?

מאזין הטראנס הממוצע באירופה/בעולם לא שמע עליו בכלל, על זה אפשר לקבל אינדיקציה לפי מספר הצופים בסרטון שלו ביוטוב..

סקאזי מפיק בעיקר טראנס יחסית כבד, ברשימה של DJMAG מופיעים לרוב אמני Euro-Trance (טראנס אירופאי) עם סגנון אחר לגמרי - שקט ומלודי יותר.

בכל מקרה אני מצביע לארמין ואן בורן שלדעתי (ולדעת שאר העולם :wink:) טוב בהרבה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתה באמת מצפה שהוא יעבור את ארמין ואן ביורן ו\או את טיאסטו?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

בדיחה טובה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם לא נהייה אובייקטיבים

אני חושב שאם כבר מישהו מייצג את הארץ בכבוד ראוי הם אינפקטד משרום

הם שני גאונים! אני לא אוהב את הסגנון שלהם אבל הסאונד שלהם פשוט מדהים ומקורי

פורסם

בהקשר האלקטרוני אני דווקא מאוד אוהב את וולי לופז.

האיש מלך בכל מה שקשור לבס ולדיפ האוס,

היצבעתי לו ראשון ואחריו לרוג'ר סאנצ'ז, בוב סינקלר, ארמין ואן ביורן וטייסטו בסדר היורד הזה.

אני יודע שהנישה של לופז היא לא הפופולארית בתחום אבל אני מאוד אוהב את הסטים שלו והטרקים שלו ואני מקשיב באדיקות לתכנית שלו כל שבוע.

מקווה שעוד אנשים יהנו מהמוסיקה שהוא עושה ומתקלט למרות שבארץ מאוד מאוד מאוד קשה למצוא מקומות (ותקליטנים) שמנגנים טק האוס ודיפ האוס ברמה גבוהה וחבל, אני מהצפון ואני מוכן לרדת תל-אביבה בכייף אם אדע על מקום עם מסיבה טובה בסגנונות האוס האלה .. (גם ניו-יורק האוס הולך אבל זה זן נכחד והולך..)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...