Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מתכוון לרכוש מכונית דרך AVIS

המכוניות הכי נורמליות שמצאתי שם במבצע של AVIS SALE אלה מיצובישי לנסר 2008 וסובארו אימפרזה 2008

הקילומטראז נע ב70 אלף ככה..

הייתי שמח אם תתנו המלצות על איזה רכב ללכת, מה יותר אמין, בטיחותי, צורך דלק פחות, נעים בנסיעה, קטן יותר (לא מחפש חללית), שוק טוב

כל פרט שתתנו יהיה מעולה

תודה רועי!

בברכה, רועי

פורסם

שלום.

ככה - לגבי הסובארו. מניסיון שלי זה רכב שהוא כיפי לנהיגה, היגוי חד, גיר מתפקד טוב, שקט בפנים, לא חודרים הרבה רעשי רוח.

הבעיות הן כדלקמן- צריכת דלק גבוהה מאוד מאוד - 7-8 ק"מ לליטר בממוצע. כמו כן, המושב האחורי מאוד צפוף, וזאת נוכח בסיס הגלגלים הקצר. תא המטען סה"כ סביר. כרכב משפחתי, ובמיוחד אם יש מושבי ילדים מאחורה, הוא צפוף.

לגבי המיצובישי - אני לא אהבתי. הרכב מאוד רועש בפנים, מאוד נוקשה ולא משכך מהמורות, דיפון פשוט מאוד בפנים.

עם זאת, תא המטען שלו סביר והמושב האחורי די מרווח.

קח בחשבון שבשני הרכבים הללו אין נטרול כרית אוויר, אם זה רלוונטי לך, וגם אין בקרת יציבות.

למיצובישי יש 6 כריות אוויר. לסובארו 2 בדגם ה- R.

מבין שניהם, יש לי ניסיון יותר טוב עם האימפרזה ועדיף את דגם ה RX שמגיע עם גלגלי מגנזיום יפים וגם 4 כריות אוויר במקום 2.

אם זה רלוונטי - הייתי הולך על רכב אחר בסדר הגודל הזה - מגאן 07-08. יש לי היום מגאן 2008 ואני מאוד מרוצה ממנה. מתכוון להחליף כעת ושוקל לקנות רנו חדשה. פורד פוקוס 2007 גם יהיה בתקציב - יש לי ניסיון טוב עם הרכב הזה. היגוי מעולה ונוחות נסיעה מצויינת. גם לפוקוס אין נטרול כרית אוויר (למגאן יש) ואין לה בקרת יציבות בשנתון הזה.

מבחינת צריכת הדלק - המגאן היא החסכונית ביותר, הפוקוס סבירה, המיצובישי והסובארו אוכלות יותר.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה רבה רבה על הפירוט!

האמת שחשבתי ללכת על הסובארו רשום ב- icar.co.il שהיא אוכלת 1 ל- 12 שזה סבבה לא מוגזם ולא חסכן

הנסיעות שלי הם תל אביב ובסופי שבוע ראשון או הרצליה פעם ב..

השאלה היא האם היא באמת תאכל הרבה לפי הנסיעות שתיארתי

יש רכב אחר מלבד מגאן שאתה ממליץ לקחת מ- AVIS ?

תודה! :)

בברכה, רועי

פורסם

היא ממש לא אוכלת 1:12. תאמין לי!!

היתה לי כזו מנוע 1.5.

אוכלת בממוצע 1:8. תזכור מה שאני אומר. גג גג 1:9.

המגאן מאוד מומלצת לטעמי (אוכלת 1:13), גם אם אני הולך נגד הזרם בעניין הזה. אתה מוזמן לבוא לראות את שלי :) 2008 שמורה עם 51,000 ק"מ ואני מוכר אותה ב- 64K. משדרג כנראה לרנו חדשה.

הפוקוס 2007 טובה, כפי שציינתי. כל האחרות המומלצות יקרות משמעותית לרכישה.

ה- I30 מעולה, אבל תעלה לפחות 75K שנת 2008.

חשוב לציין - שהמיצובישי והסובארו לא עברו מבחני ריסוק.

המגאן, הפוקוס והיונדאי קיבלו 5 כוכבים במבחני ריסוק.

מאזדה 3 נחמדה, אבל אחת שמורה עם ק"מ נמוך תעלה יקר. כנ"ל טויוטה 2007. ה- 2008 היא רובוטית ולטעמי לא מומלצת.

מעבר לכך, קשה למצוא משפחתיות טובות, בטוחות, במחיר סביר, אלא אם כן יורדים בשנתונים.

אם יש לך שאלות נוספות, תרגיש חופשי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
היא ממש לא אוכלת 1:12. תאמין לי!!

היתה לי כזו מנוע 1.5.

אוכלת בממוצע 1:8. תזכור מה שאני אומר. גג גג 1:9.

המגאן מאוד מומלצת לטעמי (אוכלת 1:13), גם אם אני הולך נגד הזרם בעניין הזה. אתה מוזמן לבוא לראות את שלי :) 2008 שמורה עם 51,000 ק"מ ואני מוכר אותה ב- 64K. משדרג כנראה לרנו חדשה.

הפוקוס 2007 טובה, כפי שציינתי. כל האחרות המומלצות יקרות משמעותית לרכישה.

ה- I30 מעולה, אבל תעלה לפחות 75K שנת 2008.

חשוב לציין - שהמיצובישי והסובארו לא עברו מבחני ריסוק.

המגאן, הפוקוס והיונדאי קיבלו 5 כוכבים במבחני ריסוק.

מאזדה 3 נחמדה, אבל אחת שמורה עם ק"מ נמוך תעלה יקר. כנ"ל טויוטה 2007. ה- 2008 היא רובוטית ולטעמי לא מומלצת.

מעבר לכך, קשה למצוא משפחתיות טובות, בטוחות, במחיר סביר, אלא אם כן יורדים בשנתונים.

אם יש לך שאלות נוספות, תרגיש חופשי.

מגאן ענקית בשבילי אני בסה"כ בחור בן 23 אוטוטו בן 24 ואני לא מחפש רכב ענק..אלא סטנדרט..חשבתי ללכת על סוזוקי סוויפט

אבל כמעט לא מוכרים אותה בליסינג וזה בעייתי לכן "התפשרתי" על סובארו ומיצובישי

הפוקוס גרסת משפחתית היא גם גדולה ורציתי גרסת 5 דלתות אבל אין

ה- I30 יש לה מנוע קטן וגיסתי נהגה בה אמרה שהיא לא אהבה כל כך..

מאזדה 3 מה הצריכת דלק שלה ?

בקיצור מכל "הצי" רכבים של AVIS אתה ממליץ על רנו ? :(

בברכה, רועי

פורסם

ל I30 יש מנוע 1.6 מאוד מאוד חזק. ממש לא קטן. הבעיה שהיא יקרה משמעותית.

אני לא ממליץ דווקא על הרנו. אני רק אומר שהיא נותנת את התמורה הכי טובה לכסף.

אם אין לך בעיה של צריכת דלק 1:8, הסובארו נחמדה מאוד. היה לי שנתיים אחת כזאת דגם RX.

אם אתה מוכן לרכוש רכב קטן, הסיריון נמכרת במחירים סבירים. היא חסכונית ומאובזרת. סבירה מבחינה בטיחותית. רק לא מרגישה כל כך יציבה.

פוקוס 2007 אפשר למצוא את דגם ה-5 דלתות. צריך לחפש טוב. יש אותו גם אצל אוויס לפי דעתי.

המגאן שאצל אוויס אני חושב שהן "טחונות" יחסית.

כפי שאמרתי - אני מוכר אחת עם 51,000 ק"מ בלבד. אבל אני מבין שזאת לא האופציה המועדפת עליך וזה מובן. אם כן, תרגיש חופשי לפנות. אני יכול להבטיח לך שהיא שמורה בקנאות.

אם אהבת את הסובארו, תבדוק כמה ק"מ אתה עושה בשנה והאם הדלק זה באמת המרכיב המשמעותי מבחינתך.אם לא - אז תחפש את דגם הRX, שיש לו 4 כריות אוויר וגלגלים נאים. הרכב מהנה לנהיגה.

אם יש לך התלבטות לגבי משהו ספציפי, תרגיש חופשי לשאול.

בהצלחה!!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ממליץ לך לבדוק שם את הפוקוס והלנסר

אני יודע שיש להם בצי הרבה במצב ממש טוב

ויש להם מבצעים עליהם עכשיו

הם די עונים על הדרישות שכתבת

פורסם

למה ההכרח לקנות רכב מליסינג ודווקא מאויס?

בשוק הפרטי לא חסרות סוויפטים בשוק הפרטי במגוון צבעים, מודלים ומחירים, למה לא לקנות אחת פרטית?

בנוגע לרכב מליסינג, העדף מאזדה 2 שהיא מכונית סופר מיני ותתאים יותר לצעיר שחי בעיר מאשר משפחתית גדולה יותר.

אני דווקא חושב שהלאנסר עדיפה בהרבה על הסובארו.

הסובארו צפופה בכל המימדים, הלאנסר מרווחת ונעימה יותר. אני הרגשתי שהיא מבודדת יותר מרעשים וגם הביצועים בה טובים יותר.

צריכת הדלק לא נבדקה. הגיר של המיצובישי ממש נעים לשימוש, מחליף הילוכים בזמן ובצורה חלקה והטיפטרוניק מתפקד היטב.

בגדול 2 הרכבים דיי מיושנים וגם לא נהינים מביקוש ער במיוחד בשוק ולכן מחירם הנמוך ביחס למתחרות מבוססות יותר כמו מאזדה 3 שתהיה עדיפה על שתיהן או פורד פוקוס, אבל שוב, אני חושב שמכונית סופר מיני תתאים לך יותר.

בהצלחה.

פורסם
למה ההכרח לקנות רכב מליסינג ודווקא מאויס?

בשוק הפרטי לא חסרות סוויפטים בשוק הפרטי במגוון צבעים, מודלים ומחירים, למה לא לקנות אחת פרטית?

בנוגע לרכב מליסינג, העדף מאזדה 2 שהיא מכונית סופר מיני ותתאים יותר לצעיר שחי בעיר מאשר משפחתית גדולה יותר.

אני דווקא חושב שהלאנסר עדיפה בהרבה על הסובארו.

הסובארו צפופה בכל המימדים, הלאנסר מרווחת ונעימה יותר. אני הרגשתי שהיא מבודדת יותר מרעשים וגם הביצועים בה טובים יותר.

צריכת הדלק לא נבדקה. הגיר של המיצובישי ממש נעים לשימוש, מחליף הילוכים בזמן ובצורה חלקה והטיפטרוניק מתפקד היטב.

בגדול 2 הרכבים דיי מיושנים וגם לא נהינים מביקוש ער במיוחד בשוק ולכן מחירם הנמוך ביחס למתחרות מבוססות יותר כמו מאזדה 3 שתהיה עדיפה על שתיהן או פורד פוקוס, אבל שוב, אני חושב שמכונית סופר מיני תתאים לך יותר.

בהצלחה.

התקציב שלי הוא 60-65 אלף ככה, לכן סוויפט מפרטי זה לא אפשרי לצערי..

נאמר לי שללנסר וסובארו RX יש את אותה צריכת דלק ואמרו לי להפך שהסובארו עושה פחות רעשים והלנסר עושה רעשים..

מן הסתם אני אבדוק את כולן ביום שישי באוויס.

מאזדה 3 טוחנת דלק ברמות שאין דברים כאלה..לכן היא תרד מהפרק.

הפוקוס מאוד מאוד גדולה, ויש לאוויס גרסה של האצ'בק - 5 דלתות, אבל היא מהשכרה לכן אני מעדיף שלא לרכוש מהשכרה.

לגבי הצעה של מאזדה 2, הלוואי וזה יוכל להכנס לתקציב שלי ואני אמצא אחת באמת במצב טוב.

אגב מישהו יודע מה הצריכת דלק של מאזדה 2 ??

בברכה, רועי

פורסם

מאזדה 3 לא טוחנת דלק.

אם כבר אז צריכת הדלק של הסובארו גרועה בהרבה ובכדי להגיע לביצועים כמו של המאזדה היא תצטרך לעבוד קשה וזה יתבטא בצריכת דלק גרועה אף יותר.

בתקציב של 65 אלף שקל כדאי לחפש פולו ממודל 2007 או דייהטסו סיריון חדשה אף יותר שישרתו אותך טוב יותר ממשפחתיות שלא כל כך מתאימות לבחור צעיר גם מבחינת הגודל המיותר וגם באופי של רכב גדול כבד ומשפחתי.

• תוכן חדש...