Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיית התנעה באוטו צריך עזרה בפיתרון כיון שהייתי אצל חשמלאי רכב שגם הוא לא הצליח לעלות על הבעיה.

קצת על האוטו:

פיאט אונו, 1.4 , 95, הזרקה, 135000ק"מ, עבר טיפול 10000 במוסך מורשה ב130000 ק"מ, לא אוכל שמן או מים, מצבר של וורטה 2008 (על המצבר חשוב בשביל ההמשך)

לגבי הבעיה:

זמן קצר יחסית לאחר הטיפול 10000 לפני כחודשיים התחילה בעיית התנעה כשהמנוע חם(למשל כשתדלקתי ורציתי להניע לנסיעה בגמר תדלוק המנוע לא עבד) שומעים את הסטרטר מנסה לעבוד(רעש של קירטוע) אך ללא הועיל

המנוע חזר לעבוד רק כאשר המתנתי כ 10-20 דקות שהמערכת תתקרר.

לאחר כחודש לקחתי את האוטו לחשמלאי רכב שתחילה בדק את המצבר וטען שהוא בסדר לאחר מכן החליט שהבעיה בסטרטר ולאחר החלפת הסטרטר באחר משופץ הבעיה נותרה בעינה(הפעלנו מנוע כמה דקות עד חימום מערכת,כיבינו מנוע ושוב הדלקנו לאחר רגע ורק הסטרטר עבד) הלכתי משם לאחר שהוחזר לי הסטרטר המקורי ומבלי לדעת מהי הבעיה

נכון לעכשיו התדרדר המצב וכעת הסטרטר לא עובד עם הסיבוב של הסוויץ' שומעים רק תיק בכל הצתה

יש לציין:גם בעזרת כבלים האוטו לא מניע אך עליה וקוץ בה,אתמול אני וחבר בעל אוטו עשינו ניסוי החלפנו פיזית ביננו את המצברים והפלאה ופלא האוטו הניע כמו חדש ויתרה מזו האוטו של החבר כלל לא הניע אפילו לא הסטרטר

אז כנראה שהבעיה במצבר-שעלייה החשמלאי פספס בגדול- ואם כן איך מוודאים זאת.לא מעוניין לקנות מצבר חדש ולגלות שיש בעיה בכלל באלטרנטור או משהו אחר או שזו בעיה רב מערכתית ואיך כל זה קשור לבעיית חוסר ההתנעה בחום

בבקשה עזרה ותודה על הסבלנות :-(

פורסם

כנראה שיש 2 תקלות שונות במכוניתך.

1. בעיית חוסר הנעת מנוע כשהוא חם.

2. בעייה עכשוית חדשה שהמצבר חלש, או בגלל שהוא פגום או בגלל טעינת אלטרנטור חלשה ולכן המתנע כלל לא פעל.

את המצבר וטעינת האלטרנטור ועוצמת זליגת זרם חשמלי (כשכל צרכני החשמל כבויים) קל לבדוק.

את בעיית הנעת המנוע כשהוא חם גם לא קשה לבדוק, כשהיא קיימת ואז ראשית לבדוק אם יש ניצוץ חשמלי למצתים (פלאגים).

באותה הזדמנות, חשוב לבדוק את מסנן הדלק אם אינו סתום.

בברכה - רפי לין

פורסם

בתור התחלה כנראה ואין לך ברירה אלא להחליף מצבר .

מצבר חדש של וולטא 60 אמפר תוכל למצוא במצברי N.M.O בבית עריף ( ליד שוהם ) בסכום

של 450 ש"ח .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן קניתי מצבר חדש(אגב מצבר 60 מ m.n.o ב525 ולא 450 שקלים) ועושה רושם שזאת הייתה הבעיה אך עם זאת זמן קצר לאחר מכן שמתי לב שמכל הקניסטר שבור בחציו וצינור הדלק המוביל אליו קרוע חלקית(למרות זאת לא הרגשתי בדליפה של דלק עד כה האוטו שרף 14 ק"מ לליטר לערך).החלפתי את הקניסטר באחד אחר שקניתי מפירוק.

רק דבר אחד מפר את שלבתי מייד לאחר שאני מתניע ישנו רעש לרגע(של חצי עד שניה אחת).לפני שהחלפתי את המצבר לא היה רעש כזה.מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...